قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

نماینده شادگان در مجلس: قطع برق در دمای بالای ۵۰ درجه منطقی نیست

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای گفت: قطع برق در دمای بالای ۵۰ درجه برای مردم شادگان غیرقابل تحمل است و در پی این شرایط مردم شهرستان با مشکلات زیادی رو به رو شده اند.
 نماینده شادگان در مجلس: قطع برق در دمای بالای ۵۰ درجه منطقی نیست

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

هاشم خنفری در گفت و گو با ایسنا با انتقاد از قطعی مکرر برق در شهر و روستاهای این شهرستان اظهار کرد: قطع برق مردم در گرمای ۵۰ درجه در شهرستان شادگان، هیچ توجیه منطقی و عقلی ندارد. 

وی افزود: خاموشی های مکرر در سطح شهر و روستاهای شادگان که با دمای بالای ۵۰ درجه سانتی گراد دست و پنجه نرم می‌کنند، مردم را با مشکلات زیادی رو برو کرده است.

نماینده مردم شادگان در مجلس، قطعی برق در شهرستان شادگان با دمای بیش از ۵۰ درجه را ظلم فاحش در حق مردم دانس و گفت: به رغم اینکه وزیر نیرو قول داد این مشکل را حل کند و خوزستان از لیست خاموشی حذف شود، همچنان مشکل پا برجا است و مردم در سختی هستند.

خنفری در پایان از وزارت نیرو و مسئولین سازمان آب و برق خوزستان و شرکت توزیع نیروی برق خوزستان‌ خواست، هرچه سریعتر اقدام عملی و فوری برای توقف قطعی‌های برق در شهرستان شادگان اتخاذ کنند.

انتهای پیام …




 اخبار جدید

 انفجار شاهرگ نفتی
۵ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

انفجار شاهرگ نفتی

خط لوله‌ای که قرار بود هرمز را دور بزند، مورد حمله پهپادی قرار گرفت

 اوکراین: غرب نمیتواند به اندازه نیاز ما موشک تأمین کند!
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

اوکراین: غرب نمیتواند به اندازه نیاز ما موشک تأمین کند!

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، از کشورهای غربی خواست موشک‌های رهگیر سامانه‌های پدافندی «پاتریوت» را در اختیار کی‌یف قرار دهند و در عین حال درباره توان متحدان برای تأمین نیازهای اوکراین ابراز تردید کرد.

 ایران در کانون رقابت چین و روسیه با آمریکا
۲۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ایران در کانون رقابت چین و روسیه با آمریکا

رقابت میان قدرت‌های بزرگ اساساً امری ذاتی در نظام بین‌الملل است و هر یک از این قدرت‌ها تلاش می‌کنند جایگاه خود را ارتقا دهند و در رأس نظام بین‌الملل قرار گیرند. از این منظر، روابط بین‌الملل تا حد زیادی عرصه رقابت قدرت‌های بزرگ بر سر جایگاه و موقعیت خود است؛ موضوعی که از آن با عنوان «معمای جایگاه» یاد می‌شود.

 رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شرط بازگشت به مذاکرات با آمریکا را اعلام کرد
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شرط بازگشت به مذاکرات با آمریکا را اعلام کرد

آرمان امروز : ابراهیم عزیزی در توئیتی نوشت: بدون پذیرش شروط ایران مذاکره‌ای در کار نخواهد بود. ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تا زمانی که طرف آمریکایی همه شروط ایران را نپذیرد، گفتگو و مذاکره هیچ فایده ای ندارد.

 وزیر نیرو: اعتماد مردم به دولت مبنای عبور از ناترازی شد
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

وزیر نیرو: اعتماد مردم به دولت مبنای عبور از ناترازی شد

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه اعتماد متقابل مردم و دولت، سرمایه اصلی مدیریت مصرف و پایداری شبکه در اوج بار تابستان بود، گفت: رشد کشفیات مراکز غیرمجاز رمزارز ناشی از افزایش تخلف نیست، بلکه نتیجه احساس مسئولیت و گزارش‌های بی‌منت مردمی برای صیانت از بیت‌المال است.

 روایت غریب‌آبادی از بیانیه نشست سران بریکس
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

روایت غریب‌آبادی از بیانیه نشست سران بریکس

معاون وزیر امور خارجه امروز گفت: محکومیت حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز تحت پادمان، مخالفت با تحریم‌های یکجانبه، حمایت از عضویت ایران در سازمان تجارت جهانی...

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026