قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

نگرانی رژیم صهیونیستی از برنامه هسته‌ای پیشرفته عربستان

یک تحلیلگر نظامی رژیم صهیونیستی در سایه تأکید ریاض بر تشکیل کشور فلسطین به عنوان شرط عادی‌سازی روابط با تل‌آویو، نسبت به پیامدهای شکل‌گیری یک برنامه هسته‌ای پیشرفته در عربستان سعودی برای امنیت تل‌آویو هشدار داد.
 نگرانی رژیم صهیونیستی از برنامه هسته‌ای پیشرفته عربستان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، یسرائیل زیف، تحلیلگر برجسته نظامی رژیم صهیونیستی، به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، درباره احتمال مواجهه تل‌آویو با یک «برنامه هسته‌ای پیشرفته سعودی» در سایه تحولات جدید منطقه‌ای هشدار داد و تبعات امنیتی این سناریو را برای رژیم صهیونیستی «نگران‌کننده» توصیف کرد.

زیف با اشاره به اهرم‌های راهبردی ریاض تصریح کرد که عربستان پیشنهاد واشنگتن مبنی بر پیوند زدن حمایت از برنامه هسته‌ای خود به توافق با تل‌آویو را قاطعانه رد کرده و نشان داده است که برنامه هسته‌ای خود را مستقل از خواسته‌های رژیم صهیونیستی پیش می‌برد. وی تأکید کرد که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان تحقق راهکار دو دولتی و تأسیس کشور مستقل فلسطین را به عنوان شرط بنیادین و تغییرناپذیر خود حفظ کرده است.

این کارشناس صهیونیست یادآور شد که عربستان سعودی به دلیل برخورداری از حاشیه مانور بالا و اتخاذ سیاست خارجی مستقل —حتی در مواجهه با آمریکا— دیگر اعتنایی به مواضع کابینه فعلی رژیم صهیونیستی ندارد و چشم‌انتظار تغییرات سیاسی در تل‌آویو است؛ مسئله‌ای که در کنار انزوای بین‌المللی رژیم صهیونیستی پس از سال‌ها جنگ مداوم، دست برتر را در معادلات منطقه‌ای و پرونده هسته‌ای به ریاض می‌دهد.

انتهای پیام …






 اخبار جدید

 به هرگونه اقدام علیه تمامیت ارضی قاطعانه پاسخ می دهیم
۲۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

به هرگونه اقدام علیه تمامیت ارضی قاطعانه پاسخ می دهیم

معاون وزیر امور خارجه ایران، در واکنش به حمله شب گذشته آمریکا به جزیره لارک با بیان اینکه اقدامات تجاوزگران پاسخ مناسبی دریافت خواهد کرد، گفت: جمهوری اسلامی ایران هرگونه اقدام علیه تمامیت ارضی کشور را در هر سطحی، قاطعانه پاسخ خواهد داد.

 فناوری در خدمت سالمندان؛ همکاری جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی و انجمن اینترنت اشیا
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

فناوری در خدمت سالمندان؛ همکاری جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی و انجمن اینترنت اشیا

توافق‌نامه همکاری جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی و انجمن ملی ترویج اینترنت اشیا و علوم داده با هدف توسعه راهکارهای هوشمند، بومی و کاربردی برای پایش و مراقبت از سالمندان به امضا رسید.

 لیست‌های خرید پیش دبستانی ها و مدارس برای اول مهر؛ طومار گرانی که جیب خانواده‌ها را می‌زند! / آیا خرید یک‌جا و همزمان همه این اقلام واقعا برای آموزش ضروری است؟
۲۲ دقیقه قبل / سایت رکنا

لیست‌های خرید پیش دبستانی ها و مدارس برای اول مهر؛ طومار گرانی که جیب خانواده‌ها را می‌زند! / آیا خرید یک‌جا و همزمان همه این اقلام واقعا برای آموزش ضروری است؟

اجتماعی رکنا، با نزدیک شدن به فصل بازگشایی مدارس و پیش‌دبستانی‌ها، در حالی که بحث تورم و گرانی کالاهای اساسی در صدر دغدغه‌های اجتماعی قرار دارد، فهرست‌های طولانی و گاه غیرمنطقی لوازم تحریر و هنری که از سوی مراکز آموزشی به والدین تحمیل می‌شود، فشار اقتصادی را به سطح جدیدی رساندن داده است. این لیست‌های بی‌رویه که فراتر از نیازهای پایه آموزشی به نظر می‌رسند، نوعی شوک مالی به خانواده‌ها محسوب می‌شود که در شرایط فعلی، توان پاسخگویی به آن‌ها را ندارند.

 برنامه دانشگاه تهران برای اشتغال‌پذیری دانشجویان/ حضور دو ساله دانشجویان در صنایع
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

برنامه دانشگاه تهران برای اشتغال‌پذیری دانشجویان/ حضور دو ساله دانشجویان در صنایع

رئیس دانشگاه تهران از اجرای طرح حضور دو ساله دانشجویان در صنایع با هدف تقویت اشتغال‌پذیری آنها خبر داد و گفت: دانشجو در حین تحصیل بخشی از زمان خود را در یکی از صنایع حضور خواهد داشت تا از همان ابتدا با فضای تخصصی و کاری رشته خود آشنا شود.

 رشد مصرف بنزین به زیر یک درصد رسید
۱۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

رشد مصرف بنزین به زیر یک درصد رسید

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به پرداخت مطالبات معوق کارگاه‌های تبدیل خودروهای بنزینی به دوگانه‌سوز از ابتدای دولت، از افزایش قریب به ۴۶ درصدی تبدیل خودروهای بنزینی به دوگانه‌سوز خبر داد و گفت: با اجرای اقدامات انجام‌شده، رشد مصرف بنزین امسال به زیر یک درصد رسیده و متوسط مصرف روزانه کشور از ۱۴۰ میلیون لیتر پیش‌بینی‌شده به حدود ۱۳۲ میلیون لیتر کاهش یافته است.

 استقلال قید ستاره خارجی را زد
۳۶ دقیقه قبل / سایت هم میهن

استقلال قید ستاره خارجی را زد

باشگاه استقلال در ادامه تلاش‌های خود برای تقویت خط دروازه، از ادامه مذاکرات برای بازگرداندن آنتونیو آدان، دروازه‌بان اسپانیایی فصل گذشته‌اش، منصرف شده است.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026