قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

هیچ حادثه امنیتی تا این لحظه نداشتیم/ کاهش ۴۰ درصدی تصادفات در استان‌های مرزی

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا از کاهش ۴۰ درصدی تصادفات در استان‌های مرزی در ایام اربعین خبر داد و گفت: تا کنون کوچکترین حادثه امنیتی نیز گزارش نشده است.
 هیچ حادثه امنیتی تا این لحظه نداشتیم/ کاهش ۴۰ درصدی تصادفات در استان‌های مرزی

به گزارش ایسنا، سردار محمد شرفی گفت: یکی از وظایف ما به عنوان پلیس در مراسم اربعین، تامین امنیت زائران است که در این رابطه قرارگاهی تشکیل شد و ۱۸ کمیته اصلی و ۸ کمیته فرعی داشتیم و با به کارگیری ۱۰ هزار نیروی انسانی مشغول این عملیات شده‌ایم همچنین ۲۰ هزار نیروی احتیاط نزدیک و دور نیز در برای شرایط اضطراری پیش بینی کردیم.

وی افزود: 2۴۰۰ دستگاه خودرو سواری، ۳۰۰ دستگاه موتورسیکلت، بیش از ۳۰۰ دستگاه اتوبوس و به کارگیری 2000 گشتی راهور و پیشگیری ماموریت تامین امنیت اربعین را برعهده دارند.

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا ادامه داد: تا این لحظه بیش از ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار نفر از زائران در کمال آرامش و امنیت به کربلا مشرف شده‌اند و بیش از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر نیز در کمال سلامت به کشور بازگشته اند.

شرفی گفت: تهدیدات زیادی درباره این ماموریت وجود داشت اما علاوه بر خدمات پلیس، دست بالاتری از سوی امام حسین (ع) ما را یاری رساند و تا این لحظه زائران در امنیت هستند و از این بابت خداراشاکریم.

وی افزود: امسال مراسم اربعین باشکوه تر از سال قبل و با شعار خونخواهی رهبر شهیدمان در حال برگزاری است و خوشبختانه تا این لحظه کوچکترین حادثه امنیتی نداشته‌ایم.

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا ادامه داد: بیش از ۵۷ میلیون تردد خودروی سبک و سنگین در استان های مرزی در مدت ۲۰ روز به ثبت رسیده است و در برخی مواقع ترافیک سنگین و تصادف هایی را شاهد بودیم اما امسال جاده ها وضعیت بسیار بهتری داشته‌اند و همکاران راهور ما نیز ۲۴ ساعته در این محورها مستقر هستند.

وی افزود: در مجموع ۴ درصد میزان افزایش ترددها را شاهد بوده‌ایم اما میزان تصادفات ۴۰ درصد، فوتی‌ها۲۰ درصد و جرحی ها نیز ۶ درصد کاهش یافته است.

شرفی در پایان ضمن قدردانی از رسانه‌ها بابت اطلاع‌رسانی به‌موقع و فرهنگسازی گفت: از آنجایی که شاهد موج بازگشت زائران هستیم توصیه می‌کنیم حتما قبل از شروع به رانندگی به اندازه کافی استراحت کنند.

انتهای پیام 





 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 نجات زن جوان از آدم‌ربایی

نجات زن جوان از آدم‌ربایی

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری یکی از اوباش سابقه‌دار خبر داد که با انتشار تصاویر مسلحانه در فضای مجازی، قصد قدرت‌نمایی و ایجاد رعب و وحشت داشت.

 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.