قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۵ ساعت قبل

حسین‌زاده: امیدوارم بازی با پرسپولیس باتماشاگر باشد

امیرحسین حسین‌زاده که در جریان پیروزی تراکتور مقابل سپاهان در دیدار امشب موفق شد دو گل ثبت کند، در پایان این دیدار گفت: پس از صحبت با جواد نکونام وظایفم در ترکیب تغییر کرد.
 حسین‌زاده: امیدوارم بازی با پرسپولیس باتماشاگر باشد
به گزارش ایسنا، در چارچوب رقابت های هفته دوم لیگ برتر فوتبال، تیم های سپاهان و تراکتور در ورزشگاه نقش جهان به مصاف هم رفتند که در نتیجه تی تی های تبریز با هدایت جواد نکونام با نتیجه ۲ بر صفر سپاهان را شکست دادند تا با هدایت سرمربی جدید خود دومین پیروزی را جشن بگیرند.

پس از پایان این دیدار امیرحسین حسین زاده مهاجم تراکتور که هر دو گل آنها را به ثمر رساند در جمع خبرنگاران حاضر گفت: خدا را شکر بابت این برد و از همه بچه ها تشکر می‌کنم. به نظرم بازی خوبی انجام ندادیم اما توانستیم ۳ امتیاز را کسب کنیم. این دو گل را تقدیم میکنم به دو هوادار عزیز تراکتور که از بین ما رفتند و امیدوارم روحشان شاد باشد. بخاطر اینکه آنها را از دست دادیم خوشحالی بعد گل نکردم.

حسین زاده در پاسخ به اینکه چه هدفی را برای کسب عنوان آقای گلی لیگ دنبال می‌کند، گفت: اصلا هدف من و آقای نکونام این نیست که گل بزنم و هیچ فشاری روی من نیست. امسال وظایفم فرق می‌کند ولی تمام سعی خود را می‌کنم که گل بزنم.

وی درخصوص حضور جواد نکونام اظهار کرد: اول از همه از آقای ربیعی سرمربی سابق تیم تشکر می‌کنم، خیلی زحمات زیادی برای تیم کشیدند ولی تصمیم مدیریت بود که نباشند. آقا جواد تایم کمی هست که حضور داره و نتوانسته تاکتیک های دلخواه خود را در تیم پیاده کند، اما رفته رفته تیم بهتر خواهد شد.

مهاجم تراکتور در رابطه با حضور هواداران گفت: فوتبال بدون هوادار معنی ندارد و امیدوارم این جریمه های تعلیقی را بردارند تا در مقابل پرسپولیس با حضور هوادارن بازی کنیم.

حسین‌زاده درخصوص قرعه تراکتور در لیگ نخبگان آسیا افزود: این مورد خوب است که به تیم‌های عربستانی نخوردیم و امیدوارم که بهترین نتایم را کسب کنیم.

انتهای پیام



 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]

 قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

طلا امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰ (نوزده میلیون و سیصد و چهار هزار ) تومان به ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰تومان رسید.

 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 اجتماعی

اجتماعی


 پنتاگون پایگاه‌های آمریکا را از خلیج فارس خارج می‌کند؛ فرار از تیررس موشک‌های ایران

پنتاگون پایگاه‌های آمریکا را از خلیج فارس خارج می‌کند؛ فرار از تیررس موشک‌های ایران

وزارت جنگ آمریکا در حالی امکان خارج کردن نیروها از پایگاه‌های بزرگ آمریکایی در منطقه را که در جنگ با ایران به‌شدت آسیب دیده‌اند، بررسی کرده که کشورهای خلیج فارس نگرانند این اقدام آنها را در برابر تهران آسیب‌پذیرتر کند.

 نفت در بن‌بست دیپلماسی

نفت در بن‌بست دیپلماسی

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت برنت روز سه‌شنبه 18 ماه اوت برای سومین روز متوالی افزایش یافت و از مرز ۹۱ دلار در هر بشکه عبور کرد. به گزارش تارنمای Trading economicsاین رشد در حالی رقم خورد که چشم‌انداز دستیابی به توافقی تازه میان آمریکا و ایران پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد تمایلی به تمدید توافق موقت صلح ندارد، کمرنگ‌تر شده است.

 قاتلی خاموش‌تر از خیانت برای زوج‌ها!

قاتلی خاموش‌تر از خیانت برای زوج‌ها!

خیانت و دعوا در روابط عاطفی را می‌شناسیم؛ اما بی حسی عاطفی ، بحرانی خاموش و ویرانگر است که روان درمان گر‌ها از آن با عنوان بحران صفر عاطفی یاد می‌کنند؛ رو...