قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۸ ساعت قبل

جزییات سفر ۲ روزه قالیباف به عراق از زبان سفیر ایران در بغداد

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق با اعلام سفر ۲ روزه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، به بغداد در روز چهارشنبه گفت: قالیباف در این سفر با رئیس مجلس، نخست‌وزیر، رئیس‌جمهور، رئیس شورای عالی قضایی و مشاور امنیت ملی عراق دیدار و درباره مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی خواهد کرد.
 جزییات سفر ۲ روزه قالیباف به عراق از زبان سفیر ایران در بغداد
محمدکاظم آل‌صادق، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق، در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در این دیدارها مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت، افزود: رئیس مجلس شورای اسلامی روز پنجشنبه نیز در مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب که با حضور مقامات محلی کربلا، عشایر و طوایف مختلف و جمعی از مردم استان کربلا برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.

سفیر ایران در عراق با تأکید بر اینکه این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده و در پی دعوت رسمی قبلی رئیس مجلس عراق انجام می‌شود، در پاسخ به این سؤال که آیا سفر قالیباف ارتباطی با تحولات اخیر در روابط ایران و عراق و اقلیم کردستان دارد، گفت: «هیچ ارتباطی ندارد و این سفر، همان‌طور که اشاره کردم، از قبل برنامه‌ریزی شده بود.»

آل‌صادق تأکید کرد: این سفر با توجه به تحولات منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است و قطعاً رایزنی‌های دو کشور می‌تواند به تحقق ثبات و آرامش هرچه بیشتر در منطقه کمک کند.

انتهای پیام



 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

پاک‌کردن حسد از قلب به هر طوری که باشد واجب است و اظهارش حرام و چه گناهی بزرگ‌تر از بیزاری از آسایش مسلمان است؟! از جمله حقوق مسلمان بر مسلمان این است آنچه ر...

 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 اخبار بورس

اخبار بورس

بورس اوراق بهادار در هر کشوری به عنوان دماسنج اقتصاد آن کشور شناخته می شود. از سوی دیگر به دلیل نقشی که در تامین سرمایه برای شرکت ها و همچنین کسب سود برای افراد دارد، بسیار مهم تلقی می شود. سرویس بورس اقتصاد نیوز تلاش دارد تا به عنوان سایت مرجع اقتصاد ایر

 نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

سرمربی تراکتور در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران درباره درخشش علیرضا بیرانوند، آن را یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ ایران دانست اما برد تیمش را گفت مدیون او نیست.

 دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.