قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

گستردگی سیستان و بلوچستان؛ چالشی برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گستردگی سیستان و بلوچستان و فاصله زیاد میان شهرستان‌ها را از عواملی دانست که هزینه و دشواری ارائه خدمات بهداشتی و درمانی را افزایش داده است و گفت: مسیرهای طولانی موجب شده است ناوگان بهداشت و درمان برای انتقال بیماران، نظارت و ارائه خدمات، مسافت‌های زیادی را طی کند.
 گستردگی سیستان و بلوچستان؛ چالشی برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی

علیرضا شهرکی ۲۸ مرداد در نشست با مسئولان حوزه بهداشت و درمان اظهار کرد: بخش مهمی از فعالیت‌های حوزه بهداشت، پیشگیرانه است و نتیجه آن زمانی دیده می‌شود که یک بحران اتفاق نمی‌افتد؛ از این رو بسیاری از اقداماتی که امروز انجام می‌شود، در واقع از بروز مشکلات بزرگ‌تر در آینده جلوگیری می‌کند.

معاون استاندار ادامه داد: همجواری با پاکستان و افغانستان، گستردگی استان و ترددهای مرزی، مسئولیت سنگینی در حوزه مقابله با بیماری‌های واگیر بر دوش این استان گذاشته و این شرایط باید در تخصیص امکانات و حمایت‌های ملی مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به تجربه مدیریت بحران در دوران کرونا افزود: در آن دوره از نزدیک شاهد بودیم که اقدامات پیشگیرانه و مراقبت‌های بهداشتی چگونه می‌تواند از گسترش بحران جلوگیری کند و مجموعه بهداشت و درمان در بسیاری از مواقع قبل از بروز حادثه، نقش اصلی را در کنترل شرایط ایفا می‌کند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان به دلیل مرز مشترک با پاکستان و افغانستان، در موضوع بیماری‌های واگیر شرایط متفاوتی با بسیاری از نقاط کشور دارد و کنترل این بیماری‌ها در استان، فقط یک مسئولیت استانی نیست؛ بلکه بخشی از دغدغه سلامت کشور به شمار می‌رود.

وی با اشاره به موضوع واکسیناسیون فلج اطفال بیان کرد: همه می‌دانیم در صورت بروز مشکل در این زمینه، چه فشار و نگرانی گسترده‌ای می‌تواند ایجاد شود؛ بنابراین باید پیشگیری و مراقبت‌های بهداشتی در مناطق مرزی با نگاه ویژه دنبال شود.

وی افزود: آمبولانسی که برای انتقال بیمار از چابهار به ایرانشهر یا از ایرانشهر به مرکز سیستان و بلوچستان تردد می‌کند، ممکن است در یک شبانه‌روز چند بار مسیرهای طولانی را طی کند و این شرایط باید در محاسبه نیازهای عملیاتی و سوختی شبکه بهداشت و درمان مورد توجه قرار گیرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با تأکید بر ضرورت حمایت از ناوگان بهداشت و …



 افتتاح ۴۶ پروژه راهداری همزمان با هفته دولت در جنوب سیستان و بلوچستان
۵۸ دقیقه قبل / خبرگزاری جام جم

افتتاح ۴۶ پروژه راهداری همزمان با هفته دولت در جنوب سیستان و بلوچستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب سیستان و بلوچستان از افتتاح ۴۶ پروژه راهداری همزمان با هفته دولت در سال ۱۴۰۵ خبر داد.



 کانادا تسلیم آمریکا نشد
۴۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

کانادا تسلیم آمریکا نشد

تلاش‌های اخیر میان واشینگتن و اوتاوا برای جلوگیری از اعمال یا افزایش تعرفه‌های گمرکی به بن‌بست رسید. با وجود آنکه رئیس‌جمهور ایالات متحده پیش‌تر از نزدیکی دس...

 گزارشی از پخش زنده مسابقات امروز فوتبال
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

گزارشی از پخش زنده مسابقات امروز فوتبال

پخش زنده مسابقات فوتبال در روز یکشنبه ـ اول شهریور ماه ـ در این گزارش ایسنا قابل پیگیری است.

 نایب رئیس مجلس: خیابان‌های ما نباید محل اختلاف‌افکنی باشد
۴۷ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

نایب رئیس مجلس: خیابان‌های ما نباید محل اختلاف‌افکنی باشد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: خیابان‌های ما نباید محل اختلاف‌افکنی باشد و دشمن در تلاش است تا با ایجاد دو قطبی از اجتماعات ما سوءاستفاده کند.

 نماینده مجلس: منع قانونی برای موتورسیکلت‌سواری زنان وجود ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: منع قانونی برای موتورسیکلت‌سواری زنان وجود ندارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکنون طرح یا لایحه رسمی درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان به مجلس یا این کمیسیون ارجاع نشده است، گفت: منع قانونی برای موتورسیکلت‌سواری زنان وجود ندارد و اگر موانع فقهی هم رفع شده است، دولت می‌تواند با تصویب یک آیین‌نامه یا مصوبه در هیأت وزیران، مسیر آموزش و صدور گواهینامه برای بانوان را فراهم کند.

 ایران برای توسعه روابط با اعضای بریکس تمام‌قد ایستاده است
۵۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ایران برای توسعه روابط با اعضای بریکس تمام‌قد ایستاده است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در گفت‌وگو با رسانه Times of India، با تاکید بر اهمیت راهبردی بریکس در سیاست خارجی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران گفت: ما اصرار داریم بریکس به یک سازمان فعال تبدیل شود و جمهوری اسلامی ایران با تمام ظرفیت در این مجموعه حاضر خواهد شد.

 فروش خودروهای وارداتی آغاز شد
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فروش خودروهای وارداتی آغاز شد

دور جدید عرضه خودروهای وارداتی از امروز -یکشنبه یک شهریور ۱۴۰۵- آغاز می‌شود.