قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ ساعت قبل

وقتی بحران آب موجب مهاجرت مردم از مناطق کویری می‌شود

مدیر آب و فاضلاب گناباد در خصوص تأثیر بحران آب بر مهاجرت شهروندان از این منطقه کویری گفت: با توجه به اینکه میزان مصرف از تولید بالاتر است باید چاره اندیشی شود تا برای سال‌های آینده با مشکلات جدی مواجه نشویم.
 وقتی بحران آب موجب مهاجرت مردم از مناطق کویری می‌شود

محمدرضا اکبرنیا، در گفت و گو با ایسنا به چالش‌های ناشی از خشکسالی و تنش آبی اشاره کرد و افزود: گناباد در حال حاضر چهار شهر گناباد، بیدخت، کاخک و روشناوند و ۷۹ روستا تحت پوشش دارد و مردم با همکاری خوبی همراهی کرده‌اند.

وی بیان کرد: با توجه به قهر طبیعت و وضعیت کویری شهرستان و کاهش تولید منابع آبی نسبت به میزان مصرف با تدابیر اتخاذ شده کمترین معضل را داشتیم اما نیازمند برنامه‌ریزی دقیق در بلندمدت هستیم.

مدیر آب و فاضلاب گناباد با بیان اینکه میزان مصرف آب بیشتر از تولید است، در مورد وضعیت منابع آب زیرزمینی و قنات‌ها توضیح داد: گرچه در گناباد آب وقفی است ولی چون زیرساخت نداشته‌ایم نتوانسته‌ایم از آب قنوات استفاده کنیم و بیشتر چاه است.

وی بیان کرد: در این خصوص پروژه‌ای جهت احداث مخزن ۵۰۰ مترمکعبی برای قنات‌ها در حال انجام است و عملیات اجرایی آن توسط پیمانکار آغاز شده است.

اکبرنیا به موضوع فرسودگی شبکه آب‌رسانی که چالشی مشترک بین اکثر شهرستان‌هاست، اشاره کرد و گفت: سال گذشته از محل اعتبارات داخلی بالغ‌بر ۱۰ کیلومتر اصلاح شبکه داشتیم و امسال نیز برای ۶ کیلومتر دیگر از اعتبارات داخلی صرف اصلاح شبکه‌های توزیع فرسوده شده می‌شود و قرارداد منعقد شده است.

وی با بیان اینکه اصلاح شبکه‌های فرسوده توزیع از اعتبارات داخلی آغاز شده است، خاطرنشان کرد: میزان فرسودگی شبکه‌ها در گناباد حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد است و هدر رفت آب حدود ۳۵ درصد برآورد می‌شود و در تلاش برای به روزرسانی تأسیسات و اصلاح شبکه‌های فرسوده و ... هستیم.

مدیر آب و فاضلاب گناباد در خصوص تأثیر فرونشست زمین بر شبکه‌های این شهرستان گفت: گرچه فرونشست داریم ولی بیشتر تأمین آب از منطقه گیسور و چاه نمک است و در این خصوص فعلاً نگرانی نداریم.

اکبرنیا با بیان اینکه نگرانی ما فقط برای کیفیت آب و پیشروی آب‌های شور است، خاطرنشان کرد: ای سی آب بالا است. اگرچه در بخش کاخک مشکلی نداریم اما به رغم مشکلات در سایر بخش‌ها از جمله بخش مرکزی چون در حاشیه جاده و خط انتقال است برای همه روستاها جایگاه برداشت آب پیش‌بینی شده و اگر کیفیت نداشته باشند جایگاه‌ها فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه در جنوب خراسان با توجه به اعتقاداتی …





 مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: مصرف روزانه بنزین کشور با وجود شرایط جنگی و دشواری‌های اقتصادی به حدود ۱۳۵ میلیون لیتر رسیده است. با توجه به محدودیت‌های تولید، واردات و سطح ذخایر، مدیریت این وضعیت به یک مساله فوری و بحرانی تبدیل شده است.

 قالیباف: حامل سلام رهبر معظم ایران و مردم هستم / هر قدم دشمن برای دور کردن ایران و عراق، ما را دو قدم نزدیک‌تر کرد+ فیلم

قالیباف: حامل سلام رهبر معظم ایران و مردم هستم / هر قدم دشمن برای دور کردن ایران و عراق، ما را دو قدم نزدیک‌تر کرد+ فیلم

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: حامل سلام رهبر معظم ایران و مردم هستم و هر قدم دشمن برای دور کردن ایران و عراق، ما را دو قدم نزدیک‌تر کرد.

 نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است

نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، با انتقاد از وضعیت حجاب در کشور، بی‌حجابی و ولنگاری موجود را نتیجه ترک فعل دستگاه‌های مسئول دانست و گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه قرار دهند و دستگاه‌های فرهنگی و حاکمیتی باید در این زمینه پاسخگو باشند.

 واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

یارانه مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری به مبلغ ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۹۸ نفر در دهک‌های اول تا سوم و همچنین یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت شد.

 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.

 داریوش ارجمند: رهبر شهید انقلاب معجزه تاریخ ما بود + فیلم

داریوش ارجمند: رهبر شهید انقلاب معجزه تاریخ ما بود + فیلم

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، با بیان اینکه شناخت و تحلیل شخصیت رهبر شهید انقلاب فراتر از خاطره‌گویی است، گفت: ایشان معجزه تاریخ ما بودند. مانند امیرالمؤمنین (ع) زندگی کردند و مانند سیدالشهدا (ع) به شهادت رسیدند.