قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

مدیرکل صمت لرستان: استان با ساخت تاورهای ۱۰۰ تنی وارد باشگاه صنایع فوق‌سنگین کشور شد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به ساخت هشت تاور ۱۰۰ تنی در کارخانه ماشین‌سازی لرستان برای پالایشگاه گاز خانگیران، این پروژه را نقطه عطفی در تاریخ صنعت استان دانست و گفت: با اجرای این طرح، لرستان به جمع معدود استان‌های کشور که توان طراحی و ساخت تجهیزات فوق‌سنگین صنعتی را دارند، پیوسته است.
 مدیرکل صمت لرستان: استان با ساخت تاورهای ۱۰۰ تنی وارد باشگاه صنایع فوق‌سنگین کشور شد

بهمن جعفری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ساخت هشت تاور ۱۰۰ تنی برای پالایشگاه گاز خانگیران، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای صنعتی سال‌های اخیر استان محسوب می‌شود و نشان می‌دهد ظرفیت‌های صنعتی لرستان به مرحله‌ای از بلوغ رسیده که می‌تواند در اجرای پروژه‌های ملی و راهبردی کشور نقش‌آفرینی کند.

وی افزود: این پروژه از نظر ابعاد فنی، مهندسی و اجرایی، در زمره پروژه‌های شاخص صنعت کشور قرار می‌گیرد و برای نخستین‌بار در لرستان چنین سازه‌های فوق‌سنگینی طراحی و ساخته شده است؛ موضوعی که بیانگر ارتقای توان فنی، دانش مهندسی و ظرفیت تولید واحدهای صنعتی استان است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه پیش از این تنها چند استان صنعتی کشور توان ساخت چنین تجهیزاتی را در اختیار داشتند، تصریح کرد: امروز لرستان نیز به این باشگاه تخصصی پیوسته و این موفقیت، جایگاه استان را در زنجیره تأمین صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و سایر صنایع سنگین کشور ارتقا داده است.

جعفری ادامه داد: طراحی، ساخت، مونتاژ و آماده‌سازی این تاورها نیازمند دانش فنی پیشرفته، تجهیزات تخصصی، نیروی انسانی ماهر و مدیریت دقیق فرآیندهای تولید است و اجرای موفق آن نشان می‌دهد صنایع استان از ظرفیت لازم برای حضور در پروژه‌های بزرگ ملی برخوردار هستند.

وی با اشاره به بارگیری نخستین تاور این پروژه، گفت: عملیات حمل سازه‌ای با این ابعاد و وزن، فرآیندی بسیار پیچیده و حساس است که برنامه‌ریزی دقیق، رعایت استانداردهای فنی و هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف را می‌طلبد و خوشبختانه نخستین محموله با موفقیت بارگیری و به سمت محل اجرای پروژه اعزام شده است.

مدیرکل صمت لرستان با تأکید بر اینکه توسعه صنایع سنگین از اولویت‌های این اداره‌کل است، بیان کرد: هرچه توان ساخت تجهیزات راهبردی در داخل کشور افزایش یابد، وابستگی به خارج کاهش پیدا می‌کند و علاوه بر صرفه‌جویی ارزی، فرصت‌های جدیدی برای اشتغال متخصصان، انتقال فناوری و توسعه زنجیره تولید ایجاد خواهد شد.

جعفری خاطرنشان کرد: کارخانه ماشین‌سازی لرستان در سال‌های اخیر توانسته با اتکا به نیروهای متخصص و بهره‌گیری از توان مهندسی داخلی، پروژه‌های ارزشمندی را به سرانجام برساند و اجرای این طرح نیز گواهی بر ظرفیت بالای این مجموعه در ساخت تجهیزات پیچیده صنعتی است.

وی افزود: تحقق چنین پروژه‌هایی، پیام روشنی برای سرمایه‌گذاران داخلی و فعالان صنعتی دارد و آن این است که لرستان از زیرساخت‌ها، توان فنی و نیروی انسانی لازم برای اجرای پروژه‌های بزرگ صنعتی برخوردار بوده و می‌تواند مقصد مناسبی برای سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع مادر و صنایع فلزی باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به آثار اقتصادی این دستاورد، گفت: ورود لرستان به عرصه تولید تجهیزات فوق‌سنگین، علاوه بر ارتقای جایگاه صنعتی استان، زمینه حضور واحدهای تولیدی در مناقصات و پروژه‌های بزرگ ملی را فراهم می‌کند و می‌تواند به افزایش تولید، اشتغال پایدار و رونق اقتصادی استان منجر شود.

جعفری تأکید کرد: این موفقیت حاصل هم‌افزایی بخش خصوصی، توان متخصصان بومی و حمایت از تولید داخلی است و امیدواریم با تداوم این روند، شاهد اجرای پروژه‌های بزرگ‌تر و تبدیل لرستان به یکی از قطب‌های مهم ساخت تجهیزات صنعتی و فوق‌سنگین کشور باشیم.

انتهای پیام





 انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اساسا مساله نفوذ، مقوله‌ای نیست که با رویکردهای تقنینی شتاب‌زده در مجلس قابل حل باشد.

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است
۷ ساعت قبل / سایت انتخاب

یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...

 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 از سامرای محاصره‌شده تا عصر غیبت/روایت راهبرد امام عسکری(ع) برای شیعه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

از سامرای محاصره‌شده تا عصر غیبت/روایت راهبرد امام عسکری(ع) برای شیعه

با وجود همه محدودیت‌ها، شخصیت معنوی و علمی امام حسن عسکری(ع) چنان اثرگذار بود که حتی برخی از مخالفان و کارگزاران حکومتی نیز تحت تأثیر اخلاق و جایگاه ایشان قرار می‌گرفتند.

 فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.