قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۵ ساعت قبل

معاون وزیر آموزش و پرورش: جنگ اخیر علیه علم، دانش و اندیشه ایران بود

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دشمن در جریان جنگ اخیر، علم و مراکز علمی کشور را هدف قرار داد، گفت: امروز وظیفه آموزش و پرورش است که این واقعیت‌ها و حماسه‌آفرینی مردم، دانشمندان، معلمان و دانش‌آموزان را در تاریخ ثبت و به نسل آینده منتقل کند.
 معاون وزیر آموزش و پرورش: جنگ اخیر علیه علم، دانش و اندیشه ایران بود

سالار قاسمی شامگاه سوم شهریورماه در جمع مردم سنندج، با گرامیداشت هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم(ص)، اظهار کرد: پیامبر اسلام(ص) پیام‌آور وحدت و اخلاق بود و امروز نیز رمز بقا و پیروزی مسلمانان، گرد آمدن زیر خیمه پیامبر رحمت و مهربانی است.

وی با اشاره به حوادث و درگیری‌های اخیر افزود: جنگی که از اسفندماه آغاز شد، اگرچه با شهادت فرماندهان و شخصیت‌های برجسته کشور همراه بود، اما در حقیقت هیمنه استکبار جهانی را نیز درهم شکست و نشان داد که ملت ایران با تکیه بر ایمان، دانش و اراده خود در برابر فشارها ایستادگی می‌کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نوک پیکان حملات دشمن متوجه حوزه علم و دانش بود، گفت: مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، دانشمندان و نخبگان هدف قرار گرفتند و این نشان می‌دهد که تقابل اصلی دشمن با پیشرفت علمی و اندیشه مردم ایران است.

قاسمی ادامه داد: نسل جوان باید بداند بسیاری از فرماندهان و شهدای برجسته کشور پیش از آنکه چهره‌های نظامی باشند، از نخبگان علمی و دانش‌آموختگان دانشگاه‌های برتر کشور بودند و دشمن به همین دلیل علم و دانش ایران را هدف قرار داد.

وی با تأکید بر نقش معلمان در شرایط دشوار کشور اظهار کرد: معلمی که اجازه نداد آموزش تعطیل شود، همانند سربازی بود که در پایگاه‌های دفاعی و موشکی کشور ایستاد و از مسئولیت خود عقب‌نشینی نکرد. کشوری که علم و معنویت در آن جریان داشته باشد، از مسیر پیشرفت و سربلندی خارج نخواهد شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت انتقال این حوادث به نسل آینده گفت: باید در کتاب‌های درسی ثبت شود که مردم ایران در این مقطع تاریخی چه کردند، دانشمندان و فرماندهان کشور چگونه ایستادگی کردند و معلمان و دانش‌آموزان چگونه اجازه ندادند جریان آموزش متوقف …



 افزایش ۲.۵ برابری خطر سرطان معده با مصرف این نوشیدنی ها
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

افزایش ۲.۵ برابری خطر سرطان معده با مصرف این نوشیدنی ها

مطالعه‌ای جدید از ارتباط نگران‌کننده مصرف روزانه نوشیدنی‌های شیرین با افزایش خطر سرطان معده خبر می‌دهد؛ ارتباطی که البته هنوز به معنای اثبات رابطه علت و معلولی نیست.

 هفته قشنگی بود! فرصت و گل، ده سوپر گل
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

هفته قشنگی بود! فرصت و گل، ده سوپر گل

ده گل برتر سومین هفته لیگ برتر فوتبال ایران. گلهایی که بغایت زیبا و دیدنی و تماشایی هستند و سعی کردیم قشنگ‌ترشان کنیم.

 تنگنای ژئوپلیتیک ریاض
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تنگنای ژئوپلیتیک ریاض

دنیای‌اقتصاد: عربستان سعودی این روزها زیر فشار بی‌سابقه‌ای از دو جبهه قرار دارد. در شرق، انسداد تنگه هرمز مسیر اصلی صادرات ریاض از خلیج فارس را بسته و در غرب، محاصره دریای سرخ توسط حوثی‌ها، اتکای فزاینده عربستان به این مسیر جایگزین را مختل کرده است.

 تاب آوری صنعت غذایی کشور در بحران جنگی به روایت عضو اتاق بازرگانی | بخش خصوصی روند تولید، تأمین و توزیع مواد غذایی را حفظ کرده است
۲۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

تاب آوری صنعت غذایی کشور در بحران جنگی به روایت عضو اتاق بازرگانی | بخش خصوصی روند تولید، تأمین و توزیع مواد غذایی را حفظ کرده است

اقتصادنیوز: رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران می‌گوید: همواره در سایه همکاری‌های شکل‌گرفته میان بخش خصوصی و سیاست‌های اتخاذشده توسط دولت، شرایط به‌گونه‌ای مهیا شده است که در بحث تأمین، تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی مورد نیاز سفره مردم و معیشت آنان به مشکل برنخورده‌ایم.

 صدها تغییر در بدن؛ فقط با ۳ دقیقه ورزش شدید!
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

صدها تغییر در بدن؛ فقط با ۳ دقیقه ورزش شدید!

فقط سه دقیقه ورزش شدید ممکن است تغییرات گسترده‌ای در بدن ایجاد کند؛ پژوهشگران در یک مطالعه جدید صدها تغییر در خون و سوخت‌وساز افراد پس از تمرین سرعتی مشاهده کردند.

 یادداشت ویژه؛ دوران نامه و تلفن سفارشی به ای‌اف‌سی گذشته است آقای ممبینی!
۵ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

یادداشت ویژه؛ دوران نامه و تلفن سفارشی به ای‌اف‌سی گذشته است آقای ممبینی!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: دبیر کل فدراسیون فوتبال با علم به این که ای‌اف‌سی روی قوانینش حساس است، سعی کرده با چند نامه، سر و ته ماجرا را هم بیاورد اما مشخص بود که این گاف به این سادگی‌ها جمع نمی‌شود.دو: توضیحات هدایت ممبینی در برنامه شب‌های فوتبالی درباره ماجرای برگزاری تورنمنت سه‌جانبه عجیب و باورنکردنی بود. او به روایت خودش از صفر تا صد این ماجرا را توضیح داد اما در نهایت هیچ چیز مشخص نشد و طبیعتا کسی هم به عنوان مقصر این رسوایی بزرگ معرفی نشد. روایت ممبینی هیچ نکته و فکت و البته صداقتی نداشت.س ...,هدایت ممبینی,تورنمنت ۳ جانبه,پیشنهاد سردبیر