
زهرا ابراهیمی، با اعلام این خبر افزود: جانبخش غلامرضا محمدی در پی سانحه تصادف و با تشخیص خونریزی مغزی، در چهارم تیرماه در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک بستری شد و پس از دریافت خدمات درمانی در بخش اورژانس و سپس بخش مراقبتهای ویژه (ICU) توسط تیمهای تخصصی و فوقتخصصی، با وجود تلاشهای شبانهروزی کادر درمان، متأسفانه مرگ مغزی وی در تاریخ ششم مردادماه توسط تیم اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک تأیید شد.
وی افزود: با پیگیریهای تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی اراک و رضایت آگاهانه و خیرخواهانه خانواده آن بزرگوار، زندهیاد ساعت ۳ بامداد روز ششم مردادماه به بیمارستان امام خمینی(ره) تهران اعزام شد و در همان روز، عمل برداشت اعضا و نسوج با موفقیت انجام گرفت.
به گزارش ایسنا به نقل از علوم پزشکی اراک، ابراهیمی خاطرنشان کرد: در این عمل، کبد و نسوج مرحوم غلامرضا محمدی به بیماران نیازمند پیوند اهدا شد و بار دیگر، فرهنگ والای ایثار و اهدای عضو، امید و زندگی را به چندین هموطن بازگرداند.
انتهای پیام








