قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

ضرورت استفاده از ظرفیت‌ وزارت اقتصاد برای شناسایی اموال قاچاقچیان

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: همه دستگاه‌ها باید وظایف قانونی خود را به‌صورت جدی انجام دهند.
 ضرورت استفاده از ظرفیت‌ وزارت اقتصاد برای شناسایی اموال قاچاقچیان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین ذوالفقاری با تأکید بر ضرورت هماهنگی کامل دستگاه‌های عضو ستاد گفت: همه دستگاه‌ها باید وظایف قانونی خود را به‌صورت جدی انجام دهند و مدیران نیز علاوه بر پیگیری امور جاری، تربیت نیروی انسانی، انتقال تجربه و اجرای طرح‌های تحولی را در اولویت قرار دهند؛ رسانه نیز باید به ابزاری برای افزایش آگاهی مردم درباره مواد مخدر و راه‌های پیشگیری و درمان تبدیل شود.

استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی برای شناسایی اموال قاچاقچیان

ذوالفقاری با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی اظهار کرد: باید شیوه‌نامه‌ای تهیه شود تا از ظرفیت‌های موجود برای شناسایی اموال قاچاقچیانی که از طریق فعالیت‌های نامشروع، پولشویی، انتقال اسناد یا ثبت اموال به نام دیگران اقدام کرده‌اند، استفاده شود.

وی افزود: این ظرفیت، اختیار مهمی است و باید به‌صورت عملیاتی مورد استفاده قرار گیرد.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر هماهنگی میان دستگاه‌های عضو ستاد گفت: امروز در مرکز، هماهنگی کاملی میان دستگاه‌های قضایی، انتظامی، اطلاعاتی، امنیتی، آموزشی و بهداشتی وجود دارد.

وی تصریح کرد: اگر در استان‌ها ناهماهنگی میان دستگاه‌ها وجود دارد، دبیران شوراهای هماهنگی باید موضوع را به مرکز اعلام کنند تا پیگیری لازم انجام شود.

ذوالفقاری افزود: در مرکز، هیچ دستگاهی که عضو ستاد باشد و هماهنگی لازم وجود نداشته باشد، نداریم و همه دستگاه‌های عضو در مسیر همکاری و هماهنگی قرار دارند.

اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در مسیر پیگیری

وی با اشاره به اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر گفت: اصلاحات مورد نیاز در قالب ۱۰ ماده ضروری جمع‌بندی شده و این موضوع در حال پیگیری است.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد اظهار امیدواری کرد با حمایت مسئولان قضائی و همراهی مجلس شورای اسلامی، اصلاح قانون با سرعت بیشتری دنبال و نهایی شود.

ذوالفقاری در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت مدیریت صحیح نیروی انسانی تأکید کرد و گفت: هدف مدیران باید ارتقای نیروها، تقویت انگیزه و تربیت نسل بعدی مدیران باشد.

وی افزود: مدیر باید متناسب با شرایط، تذکر دهد، تشویق کند، آموزش دهد و صیانت کند و در عین حال ارتباط برادرانه و پدرانه با نیروها داشته باشد. …




 اخبار جدید

 رئیس دانشگاه تهران: بورس ماهانه ۲۰ میلیون تومانی برای نخبگان کنکور برقرار شد
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

رئیس دانشگاه تهران: بورس ماهانه ۲۰ میلیون تومانی برای نخبگان کنکور برقرار شد

تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه تهران از اجرای طرح بورس نخبگان این دانشگاه از سال تحصیلی ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: رتبه‌های برتر کنکور سراسری در گروه‌های مختلف آزمایشی، ماهانه ۲۰ میلیون تومان کمک‌هزینه تحصیلی دریافت می‌کنند؛ مبلغی که قرار است در سال‌های آینده متناسب با نرخ تورم افزایش یابد.

 پرواز جنگنده‌های ژاپنی برای رهگیری جنگنده‌های چینی - تسنیم
۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پرواز جنگنده‌های ژاپنی برای رهگیری جنگنده‌های چینی - تسنیم

بنا بر اعلام منابع خبری، جنگنده‌های چینی وارد حریم هوایی ژاپن شدند.

 واریز معوقات حقوق فروردین بازنشستگان از امشب
۹ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

واریز معوقات حقوق فروردین بازنشستگان از امشب

احمد میدری، وزیر رفاه گفت: معوقات فروردین ماه بازنشستگان از امشب به حساب آنها واریز می‌شود. هر شب دو همت را براساس حروف الفبا واریز می‌کنیم.

 استخدام کارشناس آزمایشگاه و ۲۵ ردیف شغلی دیگر در افق تولید دارو پارس | ۹ شهریور ۱۴۰۵
۳۳ دقیقه قبل / سایت جابویژن

استخدام کارشناس آزمایشگاه و ۲۵ ردیف شغلی دیگر در افق تولید دارو پارس | ۹ شهریور ۱۴۰۵

عنوان شهر حقوق (میلیون تومان) لینک E-commerce Commercial Supervisor تهران توافقی مشاهده جزئیات و ارسال رزومه کارشناس آزمایشگاه ساوه [ ]

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با افزایش، به 21 میلیون و 850 هزار و 100 تومان رسید.

 ترامپ: یا ما پیروز می‌شویم یا ایران دست بکار می‌شود
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

ترامپ: یا ما پیروز می‌شویم یا ایران دست بکار می‌شود

دونالد ترامپ در مصاحبه ای با شبکه فاکس نیوز آمریکا بار دیگر ادعاهای تکراری خود را درباره جنگ علیه ایران و تنگه هرمز تکرار کرد.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026