قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴۶ ساعت قبل

بازدید مدیرکل امور بانوان و خانواده استاندار قم از خبرگزاری دانشجویان ایران

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم به مناسبت بزرگداشت مقام خبرنگار امروز ۲۸ مرداد با حضور در دفتر تحریریه از خبرگزاری‌ ایسنا منطقه قم بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند فعالیت‌های این خبرگزاری قرار گرفت.
 بازدید مدیرکل امور بانوان و خانواده استاندار قم از خبرگزاری دانشجویان ایران

فاطمه حیدری مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم با اشاره به دشواری‌های فعالیت بانوان در عرصه رسانه گفت: با توجه به نگاه‌هایی که در استان نسبت به بانوان وجود دارد، کار کردن در عرصه رسانه برای بانوان همراه با سختی و دشواری‌های زیادی است.

وی اضافه کرد: مشغله‌های روزمره فرصت کافی برای کشف دقیق مسائل را از مسئولان می‌گیرد؛ کشف ما چندان به حقیقت نزدیک نیست، اما شما خبرنگاران به عنوان راویان کف میدان می‌توانید مسائل و مشکلات حوزه زنان را احصا کرده و در اختیار ما قرار دهید.

حیدری از برنامه‌ریزی برای تشکیل کارگروه تخصصی بانوان خبرنگار در استان  خبر داد و گفت: به دنبال آن هستیم تا با تشکیل کارگروه بانوان رسانه‌ای و حضور نمایندگان خبرگزاری‌ها، فضایی برای تعامل و هم‌افزایی فراهم کنیم تا ضمن تبدیل شدن این مجموعه به مرجع اخبار بانوان استان، خود خبرنگاران به عنوان بازوهای فکری، مسائل و راهبردهای حوزه زنان را تعریف کنند.

وی افزود: این سازوکار به نحوی طراحی خواهد شد که خروجی جلسات و طرح‌های کارشناسی این کارگروه، برای تصویب نهایی به شورای معاونین استانداری ارجاع داده شود تا بتوانیم با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها، گام‌های عملیاتی برای حل مسائل و چالش‌های حوزه بانوان برداریم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از توانمندی نیروهای جوان و دانشجو در حل مسائل استان، تصریح کرد: تجربه و نوع تفکر کنشگران جوان دانشجویان و دانشجو خبرنگاران، سرمایه‌ای ارزشمند برای مدیریت استان است و اگر به این نیروها فرصت ظهور و ایده‌پردازی داده شود، شاهد نتایج تحول‌آفرین خواهیم بود.

وی ادامه داد: فراهم‌سازی بستر لازم برای کسب تجربه مدیریتی توسط جوانان، زمینه‌ساز شکل‌گیری جریان‌های نوآورانه و استارتاپی در آینده خواهد شد و امروز وظیفه داریم با ایجاد فضای دیده شدن جوانان، امید را در میان دانشجویان قم زنده نگاه داریم و اجازه ندهیم یأس بر جوانان غلبه کند.

همچنین، سیدرضا طباطبایی، رئیس جهاددانشگاهی استان قم، با تبیین تفاوت‌های بنیادین میان تمدن اسلامی و فرهنگ غربی تصریح کرد: مهم ترین رکن فرهنگ ایرانی اسلامی جایگاه محوری نظام خانواده است و در عصر جدید و با تغییر الگوهای زندگی، نظام خانواده در معرض آسیب‌های جدی قرار گرفته است.  

وی گفت: هرگونه سرمایه‌گذاری در این حوزه، نه تنها موجب کاهش آسیب‌ها می‌شود، بلکه سودمندی بلندمدت برای جامعه دارد و مدیران ما باید با نگاهی واقع‌گرایانه به مسائل موجود، توجه ویژه‌ای به سیاست‌گذاری‌های فرهنگی داشته باشند.

در پایان، علی حسینی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قم با اشاره به ظرفیت‌های آموزشی این نهاد، از تولیدات رسانه‌ای و آموزشی گسترده در حوزه خانواده خبر داد و گفت: در زمینه موضوعاتی همچون فرزندپروری و والدگری آگاه، مجموعه‌ای از کلیپ‌های آموزشی سلسله‌وار  تولید شده است که هدف از آن‌ها ارتقای سطح دانش خانواده‌ها در مواجهه با چالش‌های جدید است.

انتهای پیام



۱۹ دقیقه قبل / سایت برترینها

رقم شوکه‌کننده اجاره‌ خانه‌های قدیمی در شمال تهران!

چیدانه: در شرایطی که هزینه‌های زندگی و اجاره مسکن طی سال‌های اخیر فشار زیادی بر خانوارها وارد کرده، ارقام جدید بازار اجاره در مناطق گران‌قیمت تهران تصویری متفاوت از توان مالی مورد نیاز برای سکونت در این محله‌ها ارائه می‌کند؛ بازاری که ورود به آن، سرمایه اولیه چند میلیارد تومانی و پرداخت ماهانه سنگینی می‌طلبد.

برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید.


۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

مرکز علمی کاربردی سلفچگان از آستانه تعطیلی تا جذب ۵۴۰ دانشجو/بیش از ۹۵ درصد دانشجویان شاغل هستند

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، ابوالفضل بهرامیان گفت: مرکز آموزش علمی کاربردی توسعه و عمران منطقه اقتصادی سلفچگان در سال ۱۳۹۸ با هدف تأمین نیروی انسانی مورد نیاز صنایع مستقر در این منطقه راه‌اندازی شد و از ابتدا رویکرد اصلی آن، ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار بوده است.

 

وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان میزبان حدود ۱۸۰ تا ۱۹۰ شرکت است که بخشی از فعالیت آنها به واردات مواد اولیه و خطوط تولید یا صادرات محصولات اختصاص دارد و برخورداری از ظرفیت‌ها و معافیت‌های مناطق ویژه اقتصادی نیز از عوامل جذابیت این منطقه برای فعالیت‌های تولیدی و صنعتی به شمار می‌رود.

 

مرکز علمی کاربردی سلفچگان از آستانه تعطیلی تا جذب ۵۴۰ دانشجو

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان ادامه داد: این مرکز تا سال ۱۴۰۱ در منطقه سلفچگان فعالیت داشت، اما به دلیل شرایط موجود و کاهش ظرفیت پذیرش، فعالیت آن در آستانه توقف قرار گرفت که با آغاز مسئولیت جدید، روند فعالیت مرکز ادامه یافت و محل فعالیت آن به قم منتقل شد.

 

بهرامیان بیان کرد: در حال حاضر رشته‌های مختلفی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در این مرکز ارائه می‌شود که از جمله آنها می‌توان به برق صنعتی، ایمنی کار و حفاظت فنی، آسانسور و پله برقی، مدیریت کسب‌وکار، حقوق ثبت اسناد و املاک، حسابداری، لوازم خانگی، امور بورس، مترو با گرایش کنترل و سیگنالینگ و مکانیک خودرو اشاره کرد.

 

وی افزود: در مقطع کارشناسی نیز رشته‌هایی همچون مهندسی الکترونیک صنعتی، حسابداری، ایمنی، سلامت و محیط زیست و مدیریت فعال است و تلاش شده با معرفی ظرفیت‌های آموزشی دانشگاه در نمایشگاه‌ها و برنامه‌های مختلف، زمینه جذب دانشجو و توسعه فعالیت‌های مرکز فراهم شود.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان گفت: نتیجه این اقدامات، افزایش تعداد دانشجویان مرکز به بیش از ۵۴۰ نفر بوده است و در میان رشته‌های فعال نیز حوزه ایمنی و سلامت از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

 

بیش از ۹۵ درصد دانشجویان شاغل هستند

 

بهرامیان با بیان اینکه فلسفه اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی، تربیت نیروی انسانی مورد نیاز واحدهای صنعتی، تولیدی و اداری است، اظهار کرد: پذیرش دانشجو در این مرکز از طریق سازمان سنجش، بدون آزمون و بر اساس شرط معدل انجام می‌شود و در صورت افزایش تعداد متقاضیان نسبت به ظرفیت، داوطلبان دارای معدل بالاتر در اولویت قرار می‌گیرند.

 

وی افزود: کلاس‌های مرکز عمدتاً در نوبت عصر و از ساعت ۱۵ تا ۲۰ برگزار می‌شود تا دانشجویان شاغل بتوانند در طول روز به فعالیت حرفه‌ای خود ادامه دهند و همین موضوع موجب شده است بیش از ۹۵ درصد دانشجویان مرکز شاغل باشند.

 

بهرامیان ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد دانشجویان نیز در مشاغلی فعالیت دارند که ارتباط مستقیم با رشته تحصیلی آنها دارد و بخشی از دانشجویان نیز پس از ارتقای مدرک و مهارت‌های تخصصی، از مشاغل عمومی به سمت فعالیت‌های تخصصی مرتبط با تحصیلات خود حرکت کرده‌اند.

 

کمبود نیروی کار، مانع توسعه ظرفیت صنایع سلفچگان

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان با اشاره به وضعیت نیروی انسانی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان تصریح کرد: مسئله اصلی بسیاری از واحدهای صنعتی منطقه، کمبود نیروی انسانی است و برخلاف تصور عمومی، مشکل اصلی در حوزه اشتغال، نبود فرصت شغلی نیست، بلکه تأمین نیروی مورد نیاز واحدهای صنعتی است.

 

وی افزود: فاصله منطقه ویژه اقتصادی با شهر قم و وجود مشاغل خدماتی در شهر موجب شده است بخشی از نیروی کار تمایل بیشتری به فعالیت در مشاغل شهری داشته باشد و همین مسئله تأمین نیروی انسانی برای برخی واحدهای صنعتی را دشوار کرده است.

 

بهرامیان گفت: در صورت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز، برخی شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی امکان راه‌اندازی شیفت‌های دوم و سوم فعالیت را دارند، اما کمبود نیروی کار مانعی برای استفاده کامل از این ظرفیت محسوب می‌شود.

 

آموزش مهارتی در مسیر اشتغال و کارآفرینی

 

وی با تأکید بر ضرورت توانمندسازی دانشجویان اظهار کرد: فعالیت‌های مرکز تنها به ارائه واحدهای درسی محدود نمی‌شود و انجمن‌های دانشجویی، برنامه‌های فوق‌برنامه، آموزش نرم‌افزارهای تخصصی و شناسایی نیازهای بازار کار نیز در دستور کار قرار دارد.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان افزود: دفتر کارآفرینی مرکز نیز با هدف هدایت دانشجویان به سمت ایجاد کسب‌وکار و توسعه فعالیت‌های اقتصادی فعال است و نمونه‌های موفقی از دانشجویان کارآفرین در این مرکز وجود دارد.

 

وی ادامه داد: برخی دانشجویان در حوزه صادرات میوه خشک، تولید محصولات فرهنگی و فعالیت‌های هنری وارد بازار کار شده‌اند و محصولاتی مانند تراریوم نیز توسط یکی از دانشجویان مرکز تولید شده است.

 

توسعه رشته‌های دانشگاهی متناسب با نیاز صنعت

 

بهرامیان گفت: دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه تلاش کرده است رشته‌های آموزشی را متناسب با نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی طراحی و توسعه دهد و در همین راستا تفاهم‌نامه‌هایی با مجموعه‌های مختلف منعقد شده است.

 

وی افزود: راه‌اندازی رشته کاردانی لوازم خانگی با توجه به تفاهم انجام‌شده با شرکت فریدولین صورت گرفته و در حوزه مترو نیز با توجه به چشم‌انداز بهره‌برداری از متروی قم، تفاهم‌نامه‌ای با شرکت حمل‌ونقل ریلی قم به امضا رسیده است.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان ادامه داد: رشته کاردانی مترو با گرایش کنترل و سیگنالینگ امسال به تصویب وزارت علوم رسیده و هدف از ایجاد آن، تربیت نیروی متخصص برای فعالیت در مجموعه‌های مرتبط با بهره‌برداری مترو است.

 

وی اضافه کرد: در رشته مکانیک خودرو نیز با توجه به حضور چند واحد خودروسازی در منطقه ویژه اقتصادی و همچنین تفاهم‌نامه با شرکت براز صنعت قم، زمینه استفاده از ظرفیت فارغ‌التحصیلان این رشته در بخش‌های مرتبط با صنعت خودرو دنبال می‌شود.

 

۴۸۰ ساعت کارورزی؛ پل ارتباطی دانشجو با صنعت

 

بهرامیان با اشاره به اهمیت کارورزی در دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: کارورزی یکی از بخش‌های مهم آموزش در این دانشگاه است و دانشجویان در قالب چهار واحد کارورزی، مجموعاً ۴۸۰ ساعت تجربه عملی در محیط کار کسب می‌کنند.

 

وی افزود: این دوره علاوه بر ایجاد فرصت کسب تجربه برای دانشجو، امکان ارزیابی توانمندی وی از سوی کارفرما را نیز فراهم می‌کند و در موارد متعددی، به‌ویژه در رشته ایمنی، دانشجویان در جریان دوره کارورزی پیشنهاد همکاری و اشتغال دریافت کرده‌اند.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان گفت: ارتباط مرکز با انجمن ایمنی استان قم، سازمان نظام مهندسی و شرکت‌های فعال در منطقه ویژه اقتصادی نیز با هدف افزایش فرصت‌های آموزشی، مهارتی و اشتغال دانشجویان دنبال می‌شود.

 

موفقیت دانشجویان در عرصه‌های علمی و ورزشی

 

وی با اشاره به دستاوردهای دانشجویان مرکز اظهار کرد: یکی از دانشجویان مخترع مرکز موفق به طراحی و تولید ECU خودروهای گازسوز شده است که نمونه تولیدشده در چند خودروی دیزلی شرکت نفت مورد استفاده قرار گرفته و این محصول توانسته تأییدیه راستی‌آزمایی دریافت کند.

 

بهرامیان افزود: این دانشجو در جشنواره حرکت سال گذشته نیز موفق به کسب رتبه کشوری شده و برای محصول خود مشتری خارجی پیدا کرده است که این موفقیت نشان‌دهنده ظرفیت علمی و فنی دانشجویان مرکز است.

 

وی ادامه داد: دانشجویان مرکز در حوزه پژوهشی نیز موفقیت‌هایی در سطح کشور داشته‌اند و در بخش ورزشی نیز در رشته‌هایی از جمله کشتی موفق به کسب رتبه شده‌اند.

 

فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در کنار آموزش تخصصی

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان با اشاره به توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی گفت: توجه به قرآن، معارف اهل بیت(ع) و مشارکت اجتماعی دانشجویان از جمله محورهای این فعالیت‌هاست.

 

وی افزود: در ایام شهادت رهبر شهید، این مرکز به مدت یک ماه در میدان سالاریه قم موکب برپا کرد و علاوه بر خدمات پذیرایی، خدمات تخصصی متناسب با رشته‌های دانشگاهی نیز به مردم ارائه شد.

 

بهرامیان ادامه داد: در این موکب خدمات مشاوره شغلی، حقوقی و کسب‌وکار با حضور استادان و کارشناسان مرتبط با رشته‌های مرکز ارائه شد تا ظرفیت علمی دانشگاه در خدمت جامعه قرار گیرد.

 

وی با اشاره به ترکیب جمعیتی دانشجویان اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد دانشجویان مرکز را بانوان تشکیل می‌دهند و در برخی رشته‌ها از جمله ایمنی، حضور و موفقیت دانشجویان زن چشمگیر است؛ به‌گونه‌ای که برخی بانوان فارغ‌التحصیل این رشته در شرکت‌ها و پروژه‌های ساختمانی به عنوان مسئول ایمنی فعالیت می‌کنند.

 

حرکت از یک مرکز آموزشی به مجموعه‌ای مهارت‌محور

 

بهرامیان خاطرنشان کرد: برگزاری کلاس‌ها در نوبت عصر، شهریه مناسب‌تر نسبت به برخی دانشگاه‌ها و امکان پرداخت اقساطی شهریه از جمله مزیت‌های این مرکز برای دانشجویان است.

 

وی تأکید کرد: مجموعه این ظرفیت‌ها در کنار ارتباط مستمر با صنعت، فعالیت دفتر کارآفرینی، اجرای دوره‌های کارورزی و ارائه رشته‌های متناسب با نیاز بازار کار موجب شده است مرکز علمی کاربردی منطقه اقتصادی سلفچگان مسیر خود را از یک واحد آموزشی صرف به سمت یک مجموعه مهارت‌محور و اشتغال‌زا دنبال کند.

 

انتهای پیام 




 پرده زبرا؛ انتخابی مدرن برای خانه‌های شیک و نورگیر
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پرده زبرا؛ انتخابی مدرن برای خانه‌های شیک و نورگیر

پرده زبرا نوعی پوشش مدرن پنجره است که از لایه‌های موازی تور و پارچه تشکیل می‌شود. این ساختار امکان تنظیم دقیق نور، حفظ حریم خصوصی و کنترل دید بیرون را فراهم می‌کند.

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 فال و طالع بینی امروز 30 مرداد برای همه ماه ها
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فال و طالع بینی امروز 30 مرداد برای همه ماه ها

رکنا: روز ۳۰ مرداد برای متولدین بیشتر ماه‌ها با موضوعاتی مانند خبر تازه، ارتباط دوباره، تصمیم‌های مهم و باز شدن یک مسیر جدید همراه است. در مسائل عاطفی، نشانه‌های ارتباط و گفت‌وگو پررنگ‌تر هستند؛ در مسائل مالی نیز بهتر است به‌جای ریسک، تصمیم‌های حساب‌شده بگیرید.

 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 ناتوانی اروپا در حل مشکل مهاجران غیرقانونی
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

ناتوانی اروپا در حل مشکل مهاجران غیرقانونی

لحن تند رهبران اروپا نشان ‌دهنده این نکته است که حتی اگر اروپا از تکرار بحران ۲۰۱۵ دور باشد، افکار عمومی هنوز هم می‌ تواند به راحتی تحت تاثیر تصاویر دردناک و...

 کاهش بی‌سابقه تردد در تنگه هرمز/ تنش در آبراه استراتژیک بالا گرفت؟
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

کاهش بی‌سابقه تردد در تنگه هرمز/ تنش در آبراه استراتژیک بالا گرفت؟

اقتصاد‌آنلاین: شرکت داده‌های کشتیرانی کپلر از کاهش شدید تردد در تنگه هرمز خبر داد.