قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

یک مسئول: نامهربانی به ورزش خراسان رضوی محدود به حوزه بانوان نیست

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: متأسفانه در استان ما به حوزه ورزش نامهربانی می‌شود و محدود به حوزه بانوان نیست بلکه حوزه ورزش مردان و بانوان تفاوتی ندارند و هر دو، مغفول مانده‌اند.
 یک مسئول: نامهربانی به ورزش خراسان رضوی محدود به حوزه بانوان نیست

فاطمه حامد ابریشم‌تاب در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت فضاهای ورزشی خراسان رضوی، اظهار کرد: ما موضوع نشاط اجتماعی و سلامت بانوان را در دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی در دستور کار خود داشتیم تا بتوانیم فضاهای ورزشی و فرهنگ ورزش کردن را در جامعه ارتقا دهیم و فضاهای ورزشی لازم را نیز در اختیار بانوان قرار دهیم.

وی افزود: در این ۱۷ ماه که در دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی حاضر بودیم، یکی از کارهایی که توانستیم در رابطه با افزایش فضاهای ورزشی بانوان انجام دهیم، اختصاص ۳۰ درصد از باشگاه‌های ورزشی استان به بانوان بود. به این‌گونه که ۳۰ درصد از باشگاه‌ها از ساعات ۷ صبح تا ۱۹ به بانوان اختصاص یابد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی با اشاره به عدم حمایت از بانوانی که در عرصه ملی و بین‌المللی فعالیت می‌کنند، تشریح کرد: یکی از موضوعاتی که در خصوص ورزش بانوان وجود دارد، این است که بانوانی در سطح ملی و بین‌المللی حضور و فعالیت دارند، حمایت نمی‌شوند و اسپانسر ندارند. در این راستا، در سال گذشته نشستی با صنعت و معدن و شهرک‌های صنعتی استان داشتیم تا بانوان ورزشکار توانمند را شناسایی کرده و حوزه صنعت از این قهرمانان ملی ما حمایت کنند و اسپانسر آن‌ها باشند.

وی ادامه داد: شناسایی و حمایت صنعت از بانوان ورزشکار به دوران جنگ برخورد کرد. برای مثال، بانویی که قهرمان اسکی بود و برای مسابقات مشکل حمایت مالی داشت، با یکی از بانوان توانمند مالی صحبت کردیم تا از او حمایت کند، اما یک‌باره، حمایت خود را قطع کرد، چراکه به دلیل شرایط بحرانی، کارخانه او دچار مشکل شده بود.

حامد ابریشم‌تاب با تأکید بر اینکه به ورزش خراسان رضوی نامهربانی شده است، اظهار کرد: عدم حمایت از بانوان ورزشکار وجود دارد اما متأسفانه به طور کلی در استان ما به حوزه ورزش نامهربانی می‌شود. حوزه مردان و بانوان ورزش فرقی نمی‌کند و هر دو بخش مغفول مانده است.

وی تصریح کرد: در خراسان رضوی یک‌سری فضاهای ورزشی که آقایان و بانوان به آن علاقه‌مند هستند، وجود ندارد. برای مثال، موتورسواری که بخشی از جامعه اعم از بانوان و آقایان به این رشته علاقه‌مندند، اما برای آن پیست نداریم و این دردی است که در چندین رشته ورزشی وجود دارد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در این زمینه‌ها مدام تکرار می‌کنیم که وظیفه اصلی که دفتر امور زنان و خانواده استانداری انجام می‌دهد، مطالبه‌گری است. ما در حوزه بانوان و آقایان مطالبه‌گری می‌کنیم و در حوزه ورزش نیز باید مردان و زنان کنار همدیگر قرار بگیریم و مطالبه کنیم.

انتهای پیام





 پرداخت ۶.۵ میلیارد دلار به یک مونتاژکار خودرویی‌!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرداخت ۶.۵ میلیارد دلار به یک مونتاژکار خودرویی‌!

حسین رحیمی‌نژاد، کارشناس خودرو در گفت و گو با همشهری تی وی از دریافت 6.5 میلیارد دلار ارز توسط یک مونتاژ کار خودرو خبر داد. جزئیات را در این ویدئو ببینید.

 اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران
۱۲ دقیقه قبل / سایت اکوایران

اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.

 هشدار قرمز  درباره حمله گسترده مگس میوه به باغات مرکبات مازندران
۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

هشدار قرمز درباره حمله گسترده مگس میوه به باغات مرکبات مازندران

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد: بر اساس آخرین داده‌های ایستگاه‌های پیش‌آگاهی و پایش‌های میدانی، جمعیت آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در باغات مرکبات استان به طور چشمگیری افزایش یافته و به آستانه خسارت اقتصادی رسیده است.

 ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد
۲۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد

رئیس جمهور امریکا در گفت‌وگویی ادعا کرد که توانمندی ایران برای تولید موشک شدیدا محدود شده است.

 سخنگوی قوه قضائیه:جنایات آمریکا را در دیوان کیفری بین‌المللی پیگیریم
۵۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

سخنگوی قوه قضائیه:جنایات آمریکا را در دیوان کیفری بین‌المللی پیگیریم

سخنگوی قوه قضائیه گفت: با مستندسازی دقیق، جنایات آمریکا را دیوان کیفری بین‌المللی پیگیری حقوقی می‌کنیم.

 گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها
۱۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها

یک رسانه آمریکایی نوشت که امارات در حال حاضر به دنبال قطع کامل روابط اقتصادی و سیاسی با تهران نیست.