قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۳ ساعت قبل

آمادگی برق شیراز برای تأمین برق پایدار مراکز برگزاری کنکور سراسری

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز از آمادگی این شرکت برای تأمین برق پایدار مراکز برگزاری آزمون سراسری در شیراز و ۹ شهرستان پیرامون خبر داد و گفت: برق مورد نیاز ۱۱۹ حوزه برگزاری آزمون با پیش‌بینی شرایط و مدیریت لحظه‌ای شبکه تأمین خواهد شد.
 آمادگی برق شیراز برای تأمین برق پایدار مراکز برگزاری کنکور سراسری
احمدرضا خسروی، سه‌شنبه ۲۷ مرداد در حاشیه بازدید از عملیات مراکز تأمین برق با اشاره به اهمیت برگزاری آزمون سراسری، اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق شیراز با تمام توان برای تأمین و توزیع برق مراکز برگزاری ۱۱۹ آزمون در حوزه‌های مختلف آمادگی دارد.

وی افزود: با توجه به اینکه برگزاری آزمون سراسری از رویدادهای مهم کشور است، موظف هستیم با پیش‌بینی شرایط و مدیریت لحظه‌ای شبکه، برق مورد نیاز مراکز برگزاری آزمون و سایر مشترکان را بدون اختلال تأمین کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز ادامه داد: در همین راستا، دیزل‌ژنراتورهایی نیز برای تأمین برق در شرایط اضطراری آماده شده است.

خسروی همچنین بر ضرورت همکاری مردم در روزهای گرم پیش‌رو تأکید کرد و گفت: تجربه نشان داده است که حتی صرفه‌جویی‌های کوچک در مصرف برق، زمانی که به یک رفتار جمعی تبدیل شود، می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی در کاهش بار شبکه برق در ساعات اوج مصرف داشته باشد.

وی از مشترکان خواست در روزهای گرم پیش‌رو، به‌ویژه در ساعات اوج مصرف، با تنظیم دمای کولرهای گازی روی ۲۵ درجه، استفاده از دور کند کولرهای آبی، خاموش‌کردن وسایل غیرضروری و پرهیز از استفاده هم‌زمان از تجهیزات پرمصرف، صنعت برق را در مدیریت شرایط یاری کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز در پایان با قدردانی از مشارکت مردم در مدیریت مصرف برق گفت: همان‌گونه که در روزهای گذشته با همراهی مردم پایداری شبکه برق کشور حفظ شد، انتظار می‌رود این همکاری در روزهای پیش‌رو نیز تداوم داشته باشد تا تابستان با کمترین فشار بر شبکه و با تأمین برق پایدار پشت سر گذاشته شود.

به گزارش ایسنا، آزمون سراسری شامل گروه‌های آزمایشی علوم تجربی، زبان و هنر روزهای ۲۹ و ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام 



 فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

اقتصادنیوز: محور اصلی مناظره موسی غنی‌نژاد و میلاد دخانچی این است که آیا می‌توان از دل میراث علی شریعتی و پروژه روشنفکری دینی، قرائتی تازه و قابل‌دفاع از «چپ» بیرون کشید، یا اینکه این عناوین صرفاً بازتولید همان سنت شکست‌خورده چپ با زبانی جدید هستند.

 گردشگری گلستان با ظرفیت و بی‌برنامه

گردشگری گلستان با ظرفیت و بی‌برنامه

استان گلستان با تکیه بر تنوع کم‌نظیر طبیعی، تاریخی و فرهنگی خود، یکی از مستعدترین پهنه‌های گردشگری کشور به شمار می‌رود

 خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد

خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد

ای‌بی‌سی‌نیوز نوشت: ترامپ در تضاد با ونس می‌گوید اولویت اول در ایران، سلاح‌های هسته‌ای است، نه قیمت نفت.

 دونالد  ترامپ

دونالد ترامپ


 این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

وزیر امور خارجه فرانسه ژان نوئل بارو به‌جای پاسخگویی در قبال اقدامات دیپلمات‌های خود، روز سه‌شنبه اعلام کرد که دو دیپلمات ایرانی را از فرانسه اخراج خواهد کرد.,

 قیمت تتر امروز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 1.11 درصدی، به 187,450 (یکصد و هشتاد و هفت هزار و‌ چهارصد و پنجاه) تومان رسید.

 حمله آمریکا و اسرائیل به ایران

حمله آمریکا و اسرائیل به ایران


 ترامپ رویکردش با ایران را تغییر داده است | دستور به مقامات مذاکره کننده

ترامپ رویکردش با ایران را تغییر داده است | دستور به مقامات مذاکره کننده

شبکه خبری سی‌ان‌ان روز چهارشنبه به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا رویکرد خود در قبال ایران را تغییر داده و به نمایندگان ارشد دولت خود دستور داده تا گفت‌وگوهای ادعایی با ایران را متوقف کنند.