
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ در دوران شکوهمند انقلاب اسلامی ماجراهای مختلفی در مورد موضوع خطیر نفوذ بوجود آمد که منجر به تسویه افراد از ارکان جمهوری اسلامی شد که منافقین، بنی صدر و ... از جمله این موارد بودند. اما ماجرای مرموز و مهم نفوذ مسعود کشمیری عامل بمبگذاری دفتر نخست وزیری و شهادت شهیدان رجایی و باهنر و تنی چند از یاران انقلاب از جمله این موارد است.
در ادامه بخشی از خاطرات حاج احمد قدیریان یکی از انقلابیون مطرحی که با شهید مهدی عراقی و حاج صادق امانی فعالیت امنیتی و عملیاتی ویژهای را در دوران انقلاب و پس از آن انجام می داد در باره واقعه بمگذاری دفتر نخست وزیری و نفوذ مسعود کشمیری نقل می کنیم تا از این جهت بیشتر فضای پروژه نفوذ برای مخاطبین گرامی ملموس تر شود.
با انتخاب بنی صدر به عنوان رئیس جمهور، شهید رجایی نیز به عنوان نخست وزیر مشخص شد. زمانی که به عنوان نخست وزیر بود، بنی صدر به او اعتنا نمی کرد. خودش می گفت: «وقتی در دانشکده افسری پشت سر بنی صدر راه می رفتم بنیصدر به من محل نمی گذاشت.» خدمت شهید بهشتی و امام منعکس کردم؛ فرمودند: «باید بمانید.» رجایی کفه تقوا، صفا، صمیمیت و استقامت و بنی صدر کفه بی تقوایی، جنایت و خیانت بود.
نقشه کشمیری برای بمبگذاری در بیت امام راحل
پس از ان که بنی صدر فرار کرد، رجایی و باهنر به عنون رئیس جمهور و نخست وزیر انتخاب شدند. کشمیری که نفوذی سازمان منافقین بود در دفتر به کار گماشته شد. هنگامی که رجایی و باهنر قصد ملاقات با حضرت امام را داشتند، کشمیری هم همراه آنان بود. زمانی که وارد جماران شدند، دم در ورودی بیت امام، برادران سپاه پاسداران از ورود کشمیری ممانعت به عمل آوردند و گفتند که کیف شما را بایستی بازدید کنیم.
کشمیری مخالفت کرده که خیر در کیف من اسناد مهمی است و نمی توانم به شما نشان بدهم. آقای رجایی و باهنر اصرار می کنند که ایشان مورد تایید ماست، بگذارید بیاید. برادران سپاه قبول نمی کنند که کشمیری با کیف بدون این که بازرسی شود داخل بیت شود و او با حالت قهر از جلوی در به دفتر نخست وزیری برمیگردد.
در آن کیف بمبی جاسازی شده بود که در بیت امام منفجر …












