قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

ادغام بورس‌های کشورهای شمال در یک بازار منطقه‌ای پیشنهاد شد

ایده یک بورس برای کل منطقه شمال اروپا (نوردیک) دوباره مطرح شده و اتحاد صنعتی «نوردیک کامپس» در حال بررسی گزینه‌هایی از جمله ادغام بورس‌های ملی سوئد، دانمارک، نروژ و فنلاند و همچنین هماهنگ‌سازی چارچوب‌های نظارتی آنها است.
 ادغام بورس‌های کشورهای شمال در یک بازار منطقه‌ای پیشنهاد شد

به گزارش ایسنا، اتحاد صنعتی «نوردیک کامپس» به یورونیوز گفت که در حال بررسی طیف وسیعی از احتمالات است، اما این کار هنوز در مراحل اولیه است.

کریستین کلاوزن، رئیس بخش بازارهای سرمایه این اتحاد و رئیس بخش کشورهای شمال اروپا در شرکت بلک‌راک، گفت: «بخش بازارهای سرمایه نوردیک کامپس در تلاش است تا فرصت‌های جذب سرمایه را برای حمایت از رقابت‌پذیری در تمام مراحل، از استارتاپ، سرمایه‌گذاری خطرپذیر، رشد و افزایش مقیاس گرفته تا عرضه اولیه سهام و همچنین اکوسیستم فهرست‌های نوردیک بهبود بخشد.» کلاوزن به یورونیوز توضیح داد: «این شامل تجزیه و تحلیل طیف وسیعی از ابتکارات بالقوه، از جمله مسائل مربوط به نقدینگی است. این کار هنوز در مرحله اکتشافی است و هنوز هیچ توافقی در مورد ابتکارات یا نتیجه‌گیری‌های خاص حاصل نشده است.»

«نوردیک کامپس» در ماه مه به عنوان یک اتحاد صنعتی پان-نوردیک با گرد هم آوردن بیش از ۲۵ شرکت، بنیاد و سازمان، از جمله والنبرگ اینوستمنت، ای‌کیوتی، نوردیا، اس‌ای‌بی، نزدک نوردیک، اریکسون، نوکیا، ساب، اورستد و بنیاد نوو نوردیسک، راه‌اندازی شد.

این اتحاد که ریاست آن را نیورکی کاتاینن، نخست وزیر سابق فنلاند، بر عهده دارد، در چهار مسیر شامل بازارهای سرمایه، فناوری عمیق، دفاع و انرژی فعالیت می‌کند.

اولین ابتکارات این اتحاد قرار است در اجلاسی در گوتنبرگ در روزهای چهارم و پنجم نوامبر ارائه شود؛ اجلاسی که طی آن، شایعه ارائه پیشنهاد بازار سرمایه در آنجا وجود دارد.

صندوق‌های بازنشستگی و سرمایه‌گذاران مستقل نوردیک، نزدیک به ۴ تریلیون دلار (۳.۴۳ تریلیون یورو) را مدیریت می‌کنند و سالانه بیش از ۱۷۵ میلیارد دلار (۳.۴۳ تریلیون یورو) دریافت می‌کنند، اما این …



 وزارت جهاد دفتر تحقیق و تفحص مجلس در این وزارتخانه را بست و پلمپ کرد تا ما دست‌های پشت پرده تخلفات را شناسایی نکنیم
۴ ساعت قبل / سایت اقتصاد 120

وزارت جهاد دفتر تحقیق و تفحص مجلس در این وزارتخانه را بست و پلمپ کرد تا ما دست‌های پشت پرده تخلفات را شناسایی نکنیم

مدیران وزارت جهاد در موضوع تحقیق و تفحص از این وزارتخانه کمترین همکاری را با مجلس کردند.

 بند اول تفاهم نامه اسلام آباد، شرط اجرا توافق ایران و عمان | نفت ما
۶ ساعت قبل / سایت نفت ما

بند اول تفاهم نامه اسلام آباد، شرط اجرا توافق ایران و عمان | نفت ما

شب گذشته، ایران و عمان بیانیه‌ای مطبوعاتی مشترک درباره نزدیک‌شدن به توافق برای ایجاد نظم جدید در تنگه هرمز منتشر کردند. علی‌اکبر سیبویه، سفیر اسبق ایران در عمان، در گفت‌وگو با «نفت ما»، جزئیات این توافق را چنین تشریح می‌کند: «۹۰ درصد مذاکرات انجام شده و توافقات صورت گرفته است؛ ۱۰ درصد باقی‌مانده مربوط به جزئیات اجرایی است که به‌صورت مشترک بین ایران و عمان در حال بررسی است. این توافق دوجانبه، مستقل از مداخلات خارجی است و نه آمریکا و نه هیچ‌کس دیگری در آن دخیل نیست. با این حال، توافق دو کشور تا زمانی که آمریکا تمامی مفاد تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را رعایت نکند - که نخستین بند آن، پایان جنگ در جنوب لبنان و خروج کامل اسرائیل از آن است - به اجرا در نمی‌آید».

 متانول سبز از هوای خشک؛ تولید سوخت پاک با استخراج همزمان آب و دی اکسید کربن از هوا
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

متانول سبز از هوای خشک؛ تولید سوخت پاک با استخراج همزمان آب و دی اکسید کربن از هوا

پژوهشگران مرکز تحقیقات یولیش آلمان نشان داده‌اند که تولید متانول سبز در مناطق کم‌آب، برخلاف تصور رایج، می‌تواند امکان‌پذیر باشد.

 با کارت‌ملی دلار را ارزان‌تر بخرید
۵۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

با کارت‌ملی دلار را ارزان‌تر بخرید

اقتصادایرانی: متقاضیان خرید دلار با کارت ملی امروز می‌توانند هر دلار را با نرخ ۱۹۵ هزار تومان خریداری کنند.

 قیمت دلار امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405 / بازگشت دلار به کریدور 200هزار تومانی
۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت دلار امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405 / بازگشت دلار به کریدور 200هزار تومانی

قیمت دلار امروز با افزایش ۲ هزار تومانی به کریدور بیستم بازگشت و پس از کاهش روز گذشته، دوباره مسیر صعودی را در پیش گرفت.

 قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۵ شهریور 1405/ افزایش قیمت دینار
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۵ شهریور 1405/ افزایش قیمت دینار

اقتصادنیوز: هر دینار عراق امروز با افزایش نسبت به روز گذشته، 153.3 تومان نرخ‌گذاری شد.



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت آخرین خبر

دلیل شلوغی پمپ‌بنزین‌ها؛ حواس‌تان هست؟ | آخرین خبر

معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر
سایت خبرآنلاین

معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر

بودجه دولت در سال جاری در شرایطی وارد مرحله دشوار اجرای خود شده که اقتصاد ایران پس از دو جنگ، با رکود و کاهش فعالیت بنگاه‌ها مواجه است؛ وضعیتی که همزمان درآمدهای مالیاتی و برخی منابع نفتی دولت را تحت فشار قرار داده است. از سوی دیگر، افزایش نرخ سود اوراق دولتی، تأمین مالی از این مسیر را نیز برای دولت دشوارتر کرده و در سمت هزینه‌ها نیز تصمیم‌گیری درباره تخصیص بودجه عمرانی به یکی از متغیرهای مهم تبدیل شده است.
سایت اکوایران

تورم کل در مرداد تقریبا ثابت ماند؛ خوراکی‌ها با سرعت بیشتری گران شدند