قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ ساعت قبل

چرا مجلس شبیه رییس آن نیست؟!

محمد اکبرزاده و مجید رفیعی در گفتگویی از ماجرای یک سفارش خاص به احمدی نمانده‌ایم مجلس را با روی‌کرد نسبتا واقع‌گرایانه و منطقی باقر قالیباف رییس آن بسنجیم یا با طرح‌های بی‌ربط و ضد مردمی نمایندگانی که طبعا برای ریاست به او رأی داده‌اند و شاید وقت آن باشد که خود آقای قالیباف سکان را در دست بگیرد چون بد و خوب آن به حساب او نوشته می‌شود...ژاد پرده برداشتند.
 چرا مجلس شبیه رییس آن نیست؟!

به گزارش ایسنا، عصر ایران نوشت: تنها شگفتی مجلس فعلی این نیست که نمایندۀ اکثریت مردم ایران نیست و نسبتی با خواسته های واقعی آن ندارد، یا تنها این نیست که در این چند ماه که تعطیل بود، خاطر مردم آسوده‌تر بود و کارها از طریق شورای عالی امنیت ملی یا شخص رییس جمهوری بهتر پی‌گیری می شد و حالا آدم متوجه می‌شود که چرا مرحوم دکتر مصدق از مجلس اختیارات گرفت و خود کارها را انجام داد و بعد با همه‌پرسی مجلس بعدی را منحل کرد ( در واقع مردم منحل کردند نه مصدق چون اکثر آنان را دربار و خان‌ها و وابستگان سفارت انگلستان چیده بودند و نمایندۀ واقعی مردم نبودند).

همچنین تنها شگفتی این مجلس قصد چندی پیش‌شان در استیضاح وزیر ارتباطات به جرم اتصال نصف‌ونیمه اینترنت بین‌الملل نیست مثل این که وزیر بهداشت را به خاطر افتتاح بیمارستان بخواهند استیضاح کنند؛ به همین مضحکی!

یا این که در مجلس مجازی فعلی با لپ تاپ و بیرون آن هرم هم دست‌بردار نیستند و مجری سابق تلویزیون به جای نمایندگی کار خبری انجام می‌دهد، یا این که انگار از اوضاع بازار و قدرت خرید مردم خبر ندارند و طرح‌های اقتصادی شان یکی بعد از دیگری با شکست روبه‌رو می شود و مشخصا دربارۀ طرح خاص فرزندآوری به روی مبارک نمی‌آورند که نتیجه نداده و بیهوده بودجه هدر می‌دهند.

اینها همه مایۀ شگفتی است و به خاطر همین هم مجلس عملا از برخی حوزه‌ها کنار گذاشته شده و شوراهای عالی کارها را پیش می‌برند و نمایندگان در جریان کم‌وکیف مذاکرات با طرف آمریکایی هم نیستند چون ممکن است برخی اطلاعات نهان را خواسته یا ناخواسته از سر عمد یا بی اطلاعی لو دهند.

می‌دانم که نقش رییس مجلس برای ادارۀ مجلس است و مثل رییس دولت و رییس قوه قضاییه و رییس صدا و سیما به معنی واقعی رییس نیست و الزاما همۀ نمایندگان مانند رییس آن نمی‌اندیشند و چه بسا نمایندۀ طیف مقابل به رییس رأی دهد تنها از حیث کیفیت ادارۀ مجلس ولی ما چون نظام حزبی پارلمانی نداریم تا حزب واجد اکثریت کرسی‌ها مأمور تشکیل دولت شود و رییس حزب با اتکا به اکثریت یا ائتلافی که نصف به علاوه یک را فراهم سازد به نخست‌وزیری برسد مجلس و اکثریت آن معمولا با رویکرد رییس آن شناخته می‌شود و به همین خاطر سنت ابقای رییس مجلس در هر سال رعایت شده است.

با این نگاه …




 آیا بعد از قطع آمپول لاغری وزن برمی‌گردد؟ حقیقتی که باید بدانید

آیا بعد از قطع آمپول لاغری وزن برمی‌گردد؟ حقیقتی که باید بدانید

تزریق آمپول‌های لاغری راهکاری جدید و مؤثر برای کاهش وزن است. بااین‌حال، بسیاری از مصرف‌کنندگان این آمپول‌ها نگران بازگشت وزن خود پس از قطع مصرف آنها هستند.

 آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با شعار «جایی که اندیشه، تصمیم را می‌سازد»

آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با شعار «جایی که اندیشه، تصمیم را می‌سازد»

روز دوشنبه، ۲۶ مرداد ماه، رویداد آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با حضور اقتصاددانان، مدیران اقتصادی، نمایندگان مجلس، فعالان بخش خصوصی و اعضای هیات‎مدیره این اندیشکده در مرکز همایش‌های بین‌المللی رایزن برگزار شد.

 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.

 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.

 کارمزد جدید خدمات بانکی اعلام شد

کارمزد جدید خدمات بانکی اعلام شد

نرخ کارمزد خدمات بانکی الکترونیکی و حضوری در سال ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شد.

 واکاوی آخرین تحولات جنگ در لبنان بن‌بست چندلایه صهیونیست‌ها در نبرد با حزب‌الله | جهان نیوز

واکاوی آخرین تحولات جنگ در لبنان بن‌بست چندلایه صهیونیست‌ها در نبرد با حزب‌الله | جهان نیوز

نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان، نه توان حفظ مواضع خود را دارند و نه می توانند اشغالگری خودشان را توسعه بخشند. همین موضوع با هشدار تحلیلگران و اندیشکده‌های اسرائیلی (نظیر اندیشکده امنیت ملی اسرائیل) مواجه شده و آن‌ها از ورود به یک جنگ فرسایشی خطرناک سخن می گویند که گرفتار شدن در آن نتیجه‌ای شبیه به عقب‌نشینی خفت‌بار اسرائیل از جنوب لبنان در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی را در پی خواهد داشت.

 فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

حوادث رکنا: تعقیب و گریز مسلحانه پلیس با یک پژو پارس در مشهد به دستگیری دو سوداگر مرگ و کشف حدود ۶ کیلوگرم مواد افیونی از داخل خودرو منجر شد.

 تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

رئیس سازمان سنجش درباره تفاوت کنکور امسال با سال گذشته از نظر تأثیر سوابق تحصیلی و نمره کل آزمون گفت: در سال ۱۴۰۴، سوابق تحصیلی ۶۰ درصد و نمره آزمون سراسری ۴۰ درصد تأثیر داشت. بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از این ۶۰ درصد، ۴۳ درصد به پایه دوازدهم و ۱۷ درصد به پایه یازدهم اختصاص داشت.