قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

معاون پشتیبانی بهزیستی خراسان‌رضوی خواستار مطالبه‌گری دستمزد کارکنان شد

معاون توسعه مدیریت و منابع بهزیستی خراسان رضوی گفت: کارکنان سازمان بهزیستی در میان دستگاه‌های اجرایی از پایین‌ترین سطح دستمزدها برخوردار هستند و این موضوع بر روند اجرای ماموریت‌های سازمان تاثیر می‌گذارد.
 معاون پشتیبانی بهزیستی خراسان‌رضوی خواستار مطالبه‌گری دستمزد کارکنان شد

مهدی نظیف با حضور در تحریریه ایسنا، با اشاره به ضرورت توجه رسانه‌ها به مسائل و چالش‌های بهزیستی، اظهار کرد: اگرچه روال معمول این است که رسانه مطالبه‌گر باشد، اما این بار ما می‌خواهیم از رسانه مطالبه‌گری کنیم و انتظار داریم رسانه‌ در پیگیری و طرح برخی مسائل به ما کمک کند. بیان این موضوع می‌تواند به شفاف‌تر شدن ذهنیت شما، نسبت به سازمان بهزیستی و اداره‌کل بهزیستی خراسان رضوی کمک کند؛ مجموعه‌ای که در حال حاضر ۱۱۱۸ کارمند دارد، این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین ساختارها در سطوح اداره کل‌ها در سطح استان است. 

وی با اشاره به وضعیت حقوق و مزایای کارکنان بهزیستی، ادامه داد: ساختار سازمان بهزیستی کشور از هشت وزارتخانه بزرگ‌تر است. این سازمان زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و ساختاری گسترده‌تر از این وزارتخانه دارد؛ اما کارکنان سازمان بهزیستی در حقوق و مزایا، در میان دستگاه‌های اجرایی از پایین‌ترین سطح دستمزدها برخوردار هستند و این موضوع بر روند اجرای مأموریت‌های سازمان تأثیر می‌گذارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع بهزیستی استان با بیان اینکه بسیاری از مطالبات مطرح ‌شده از سوی رسانه‌ها درباره چرایی انجام نشدن اقدامات یا پایین بودن کیفیت خدمات است، گفت: باید توجه داشت برای انجام تمام اقداماتی که در دستور کار قرار دارد، به ابزار و نیروی انسانی به ویژه نیروی انسانی متخصص نیاز است و این نیروها نیز نیازمند حقوق و دستمزد مناسب هستند؛ بنابراین اگر رسانه به ما کمک کند، می‌توانیم این اقدامات را انجام دهیم.

نظیف با اشاره به تفاوت شرایط کارکنان بهزیستی با نیروهای مشابه در سایر دستگاه‌ها، بیان کرد: برای مثال، در مراکز نگهداری بهزیستی، پرستار، مددکار، روانشناس و پزشک، از جمله متخصص اطفال در شیرخوارگاه‌ حضرت علی‌اصغر(ع)، فعالیت می‌کنند. اگر یک پرستار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خدمت کند، پس از ۲۵ سال خدمت، طبق قانون، پنج سال سنوات ارفاقی دریافت می‌کند و با ۳۰ سال سابقه بازنشسته می‌شود، اما همان پرستار با فعالیت در بهزیستی، مشمول این سنوات ارفاقی نمی‌شود.

وی در رابطه با شرایط نگهداری افراد در مراکز بهزیستی، خاطرنشان کرد: به جز زندان، بهزیستی تنها دستگاهی است که از افراد نگهداری می‌کند و شرایط  نگهداری در بهزیستی نیز خاص‌تر و سخت‌تر است. طیفی که ما در بهزیستی از آن‌ها نگهداری می‌کنیم، دقیقاً مانند فرزندان خود ما هستند و باید بهترین خدمات و امکانات را دریافت کنند و فضایی که برای آن‌ها ایجاد و در آن از این افراد نگهداری می‌شود نیز باید دقیقاً شبیه به فضای خانواده باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع بهزیستی خراسان‌رضوی با اشاره به نقش رسانه در خصوص اختصاص بودجه‌های دولتی و جلب مشارکت‌های مردمی، اظهار کرد: یکی از اقداماتی که رسانه می‌تواند انجام دهد، کمک به بهزیستی در حوزه مشارکت‌های مردمی است.  نگهداری از افراد برای سازمان بهزیستی دارای هزینه‌هایی است؛ در مراکز بهزیستی، از نوزادان چندروزه تا کودکان ۱۸ و ۱۹ ساله که پس از آن رهسپار می‌شوند، نگهداری می‌شود و این افراد به خدمات ویژه‌ای نیاز دارند. ما نوزاد شیرخواری داریم که هر بسته شیرخشک درمانی مورد استفاده او ۱۸ میلیون تومان قیمت دارد و این مقدار تنها برای پنج روز تا یک هفته نیاز او را تأمین می‌کند. 

نظیف درخصوص گستردگی ساختار و مأموریت‌های سازمان بهزیستی، مطرح کرد: ساختار سازمان بهزیستی از بسیاری از دستگاه‌ها بزرگ‌تر است و در حال حاضر ۱۷۲ مأموریت بر عهده این سازمان قرار دارد. این ناترازی و ناهماهنگی بین حقوق و مزایا، ساختار و ماموریت ‌های محول به سازمان بهزیستی، موجب شده است در بسیاری از موارد، کیفیت ارائه خدمات و انجام مأموریت‌های سازمان کاهش یابد.

وی با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی سازمان از نیروهای متخصص تشکیل شده است، مطرح کرد: ۹۰ درصد کارکنان اداره کل بهزیستی خراسان رضوی دارای مدرک بالاتر از لیسانس هستند؛ از این میزان ۵۰ درصد کارکنان را افراد دارای مدرک فوق لیسانس تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام





 پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها

 گزارش‌ها از جنوب لبنان از ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی حکایت دارند.

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۶ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.

 آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است
۱۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز مراحل کارشناسی برای بازسازی پل B۱ کرج خبر داد و گفت: تصمیمات اتخاذ شده در این پروژه فقط بر پایه مطالعات فنی و ضرورت‌های عملیاتی خواهد بود.

 آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است

تهران - ایرنا - مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
۴۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه لهستان اعلام کرد که سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل تصمیم این رژیم برای توقف تحقیقات در مورد حمله سال ۲۰۲۴ به کاروان امدادرسانی سازمان آشپزخا...

 طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار

سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با هدف مدیریت مصرف آب و افزایش بهره‌وری آبیاری طراحی شده است. این سامانه امکان استفاده در آبیاری ثقلی، مناطق فاقد برق، مزارع کوچک، باغات و شبکه‌های آبیاری تحت فشار را دارد.