قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

نماینده ولی فقیه در ایلام: اربعین فرصتی برای ارتقای معرفت و اصلاح رفتار اجتماعی است

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام گفت: اربعین، فصل آگاه شدن جامعه اسلامی و فرصتی برای جبران نادانی‌ها و گمراهی‌هاست و امروز پس از گذشت بیش از ۱۴ قرن، جلوه این حرکت را در حضور ده‌ها میلیون زائر در مسیر زیارت سیدالشهدا علیه‌السلام مشاهده می‌کنیم.
 نماینده ولی فقیه در ایلام: اربعین فرصتی برای ارتقای معرفت و اصلاح رفتار اجتماعی است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

حجت‌الاسلام والمسلمین الله‌نور کریمی‌تبار امروز دوشنبه ۱۲ مرداد در دیدار فاطمه مهاجرانی سخنگو دولت، با گرامیداشت ایام اربعین حسینی و خوشامدگویی، اظهار کرد: امام حسین (علیه‌السلام) برای نجات بندگان خدا از نادانی و گمراهی جان خود را فدا کرد و اربعین امتداد همین مسیر آگاهی‌بخشی و هدایت جامعه است.

وی با اشاره به فلسفه قیام عاشورا، افزود: انسان ناآگاه نیازمند آگاهی و انسانی که مسیر را گم کرده است، نیازمند راهنمایی است و گاهی برای نجات انسان‌ها، ایثار و فداکاری بزرگی لازم است که اوج آن در قیام امام حسین علیه‌السلام تجلی یافت.

امام جمعه ایلام با اشاره به نقش مردم در حوادث اخیر کشور، گفت: دشمن تصور می‌کرد با ایجاد فشار و ناامنی می‌تواند وحدت و انسجام مردم را تضعیف کند، اما مردم ایران با حضور و حمایت خود نشان دادند که پای نظام و کشور ایستاده‌اند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین کریمی‌تبار با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های فرهنگی در اربعین، اظهار کرد: حرکت امام حسین علیه‌السلام یک حرکت عمیق فرهنگی و فکری بود و امروز نیز باید از ظرفیت عظیم اربعین برای افزایش معرفت زائران استفاده شود. …




 اخبار جدید

 از هرمز تا باب‌المندب؛ جنگ ایران و آمریکا به جنگ کشتیرانی و انرژی تبدیل شد
۱ ساعت قبل / سایت فرارو

از هرمز تا باب‌المندب؛ جنگ ایران و آمریکا به جنگ کشتیرانی و انرژی تبدیل شد

در حالی که عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز به پایین‌ترین سطوح رسیده، تقابل ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که نفتکش‌ها و مسیرهای انتقال انرژی به یکی از اصلی‌ترین اهداف آن تبدیل شده‌اند. در هرمز تردد کشتی‌ها به‌شدت کاهش یافته و در سوی دیگر، حملات حوثی‌ها در دریای سرخ و آسیب به مسیرهای نفتی عربستان، باب‌المندب را نیز به یکی از کانون‌های اصلی بحران تبدیل کرده است.

 حضور ایران در بریکس ۲۰۲۶؛ گواهی بر شکست ادعاهای آمریکا
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

حضور ایران در بریکس ۲۰۲۶؛ گواهی بر شکست ادعاهای آمریکا

معاون اداره کل امور سازمان همکاری شانگهای و بریکس وزارت امور خارجه کشورمان ابراز عقیده کرد، نفس حضور ایران در اجلاس بریکس، گواهی بر شکست ادعاهای آمریکا مبنی بر انزوای سیاسی و طرد اقتصادی است.

 چرا افزایش قیمت نفت به سود ایران تمام نمی‌شود؟ | عواقب تداوم کاهش درآمدهای نفتی ایران | چرا تبدیل نفت به ابزار قدرت، برای ایران قدرت پایدار نساخت؟
۲۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

چرا افزایش قیمت نفت به سود ایران تمام نمی‌شود؟ | عواقب تداوم کاهش درآمدهای نفتی ایران | چرا تبدیل نفت به ابزار قدرت، برای ایران قدرت پایدار نساخت؟

اقتصادنیوز: برخورداری از ذخایر عظیم نفت لزوماً به معنای برخورداری از قدرت نفتی نیست. قدرت زمانی شکل می‌گیرد که کشور بتواند نفت را تولید کند، آزادانه بفروشد و درآمد آن را به سرمایه و قدرت اقتصادی تبدیل کند.

 عربستان عراق را به همدستی با یمن متهم کرد/ عراق در  واکنش یک فرمانده نظامی را عزل کرد+ جزئیات
۲۷ دقیقه قبل / سایت اکوایران

عربستان عراق را به همدستی با یمن متهم کرد/ عراق در واکنش یک فرمانده نظامی را عزل کرد+ جزئیات

در پی حمله به خط لوله نفتی استراتژیک عربستان سعودی و ادعای دولت ریاض درباره انجام این حملات از خاک عراق، نخست وزیر عراق فرمانده عملیات نظامی استان میسان را برکنار کرد.

 نسخه‌های پرهزینه و سهم ۵۰ درصدی پرداخت از جیب مردم / ضرورت هماهنگی بیمه‌ها و وزارت بهداشت
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

نسخه‌های پرهزینه و سهم ۵۰ درصدی پرداخت از جیب مردم / ضرورت هماهنگی بیمه‌ها و وزارت بهداشت

وزیر اسبق وزارت بهداشت با هشدار درباره روند فعلی هزینه‌های درمانی و با اشاره به سهم بیش از ۵۰ درصدی مردم در پرداخت هزینه ها، تاکید کرد که هزینه برخی داروها از جمله مکملها و همچنین هزینه‌های پاراکلینیک، باعث ایجاد نسخه‌های پرهزینه شده که می‌تواند منجر به افزایش نرخ انصراف از درمان در جامعه شود؛ موضوعی که نیازمند تغییر در روند تجویز و هماهنگی میان بیمه‌ها و وزارت بهداشت است.

 همسر حدادعادل تعداد شهدای حمله به بیت‌رهبری را اعلام کرد؛ ۷۶ نفر شبیه واقعه کربلا
۱۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

همسر حدادعادل تعداد شهدای حمله به بیت‌رهبری را اعلام کرد؛ ۷۶ نفر شبیه واقعه کربلا

همسر غلامعلی حدادعادل و مادر شهید زهرا حدادعادل (همسر آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای)، در یک گفت‌وگوی تصویری با بیان این که «هفتاد و شش نفر در حمله ۹ اسفند در بیت رهبری شهید شدند، شبیه واقعه کربلا» تاکید کرد: قطعا همان طور که قیام امام حسین اثر گذاشت، شهادت رهبری نیز تاثیر خود را خواهد گذاشت.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026