قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

جزئیاتی جدید از رویداد «سروایران»

عضو شورای سیاست‌گذاری رویداد «سروایران»، با تشریح شرایط حضور طراحان در این رویداد، به پرسش‌های متداول مخاطبان آن پاسخ داد.
 جزئیاتی جدید از رویداد «سروایران»

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، نرگس بامداد توضیح داد: با توجه به قطعی‌شدن زمان برگزاری رویداد «سروایران» در شهریورماه، مهلت نهایی ثبت‌نام و ارسال آثار تا اول شهریورماه ۱۴۰۵ است و با توجه به فرآیند داوری و زمان‌بندی برنامه‌ها، این مهلت تمدید نخواهد شد.

او افزود: به منظور تسریع در فرآیند بررسی و تأیید اولیه، طراحان می‌توانند تصویرسازی‌های دیجیتال یا عکس باکیفیت از طراحی‌های دستی خود را برای بررسی اولیه ارسال کنند. پس از تأیید طرح، امکان تولید نمونه و ارسال اثر به همراه شناسنامه طرح برای حضور در بخش نمایش آثار فراهم خواهد بود.

بامداد با بیان اینکه در بخش نمایشگاهی رویداد ملی «سروایران» با موضوع «مد میهن | مد مقاومت»، فضای نمایش برای هر دو گروه آثار تصویرسازی و آثار تولیدشده و دوخته‌شده پیش‌بینی شده است، خاطرنشان کرد: در عین حال، در بخش کمیته بین‌الملل، اولویت انتخاب با طرح‌هایی خواهد بود که نمونه تولیدشده اثر را نیز ارسال کرده باشند. …




 اخبار جدید

 هادی خانیکی، احمد دهقان و عبدالجواد موسوی از  جلال آل‌احمد می‌گویند/ محمدحسین دانایی: این یادداشت‌ها صورت بدون حجاب آل‌احمد است
۷ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

هادی خانیکی، احمد دهقان و عبدالجواد موسوی از جلال آل‌احمد می‌گویند/ محمدحسین دانایی: این یادداشت‌ها صورت بدون حجاب آل‌احمد است

محمدحسین دانایی؛ خواهرزاده جلال آل‌احمد و نویسنده، «یادداشت‌های روزانه جلال آل‌احمد» را که تاکنون در دو جلد منتشر شده است راوی و حاکی چهره بدون حجاب جلال آل‌احمد خواند.

 بازخوانی تاریخ/ نوه‌ احمدشاه قاجار، پدر سینمای جشنواره‌ای ایران!
۷ ساعت قبل / سایت رکنا

بازخوانی تاریخ/ نوه‌ احمدشاه قاجار، پدر سینمای جشنواره‌ای ایران!

حوادث رکنا: شاهزاده‌ای با دوربین: احمد فاروقی قاجار و زایش سینمای جشنواره‌ای در ایران؛ این شاید مینی مالیستی ترین روایت برای سینمای جشنواره ای ایران باشد،! سینمایی که شصت و پنج سال است با همه فراز و فرودها به حرکت خود ادامه می دهد و بخشی از جریان اصلی فرهنگی ایران است.

 بدرقه جواد مجابی به خانه ابدی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بدرقه جواد مجابی به خانه ابدی

پیکر جواد مجابی، نویسنده، شاعر، طنزپرداز، نقاش و منتقد ادبی و هنری که بیش از شش دهه در عرصه فرهنگ و هنر ایران فعال بود، صبح دیروز مقابل خانه‌اش در کوی نویسندگان به سمت امامزاده کرج تشییع شد. در این مراسم امیرحسن چهلتن، داستان‌نویس، گفت: من یار غار دکتر مجابی نبودم اما آشنایی ما به بیش از ۵۰ سال پیش برمی‌گردد؛ زمانی که من بسیار جوان بودم و این شانس را داشتم که با چهره‌های ادبی حشر و نشر داشته باشم. ممکن بود میان دیدارهای ما ماه‌ها فاصله بیفتد و گاهی نیز به اقتضای شرایط، هفته‌ای دو بار یکدیگر را ببینیم؛ به‌خصوص زمانی که هر دو عضو هیات دبیران کانون نویسندگان بودیم. در این مدت طولانی، دیدارهای بسیاری داشتیم، گپ‌وگفت‌های متعدد و خاطرات زیادی شکل گرفت. چهلتن سپس به مرور خاطرات خود با جواد مجابی در ماجراهایی همچون اتوبوس ارمنستان ‌و قتل محمد مختاری و محمدجعفر پوینده پرداخت.

 از گلوله تا غزل؛ روایت جنگ در میدان شعر
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

از گلوله تا غزل؛ روایت جنگ در میدان شعر

وقتی جنگ فقط در میدان نظامی رخ نمی‌دهد و روایت‌ها نیز به بخشی از نبرد تبدیل می‌شوند، شعر می‌تواند سلاح خود را از جنس دیگری انتخاب کند؛ هجو، نقیضه و طنز. سروده‌های اخیر نشان می‌دهد چگونه می‌توان با همین ابزار هم روایت‌های جنگ‌طلبانه را به چالش کشید و هم دردهای جامعه و زخم‌های وطن را به زبان شعر آورد.

 تیغ تیز ساترا
۵۵ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

تیغ تیز ساترا

توقیف دو برنامه «روشن» و «شفرونی» در شبکه نمایش خانگی

 وزیر فرهنگ: برپایی جشنواره جهانی فیلم فجر به تثبیت شرایط کشور بستگی دارد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

وزیر فرهنگ: برپایی جشنواره جهانی فیلم فجر به تثبیت شرایط کشور بستگی دارد

شیراز -ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به شرایط تعلیقی پس از جنگ تحمیلی، تاکید کرد که برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر به تثبیت وضعیت کشور در ماه‌های آینده بستگی دارد.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026