قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

نورمحمدی: دشمنی با ایران فقط سیاسی نیست؛ مسئله اصلی آنان مخالفت با شکل‌گیری ایران قوی است

مسئول قرارگاه مردمی تحول اجتماعی و عضو حقیقی شورای عالی جوانان و نوجوانان کشور گفت: دشمنی نظام سلطه با ملت ایران صرفاً به اختلافات سیاسی محدود نمی‌شود و مسئله اصلی آنان مخالفت با شکل‌گیری ایران قوی است.
 نورمحمدی: دشمنی با ایران فقط سیاسی نیست؛ مسئله اصلی آنان مخالفت با شکل‌گیری ایران قوی است

ابراهیم نورمحمدی شامگاه یکم شهریورماه، در اجتماع مردم انقلابی سنندج در میدان آزادی، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کردستان و تبریک ایام ولادت پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت، اظهار کرد: هر زمان ملت ایران برای استقلال، پیشرفت و تقویت توانمندی‌های خود حرکت کرده است، با فشار و مانع‌تراشی قدرت‌های خارجی مواجه شده و این مسئله نشان می‌دهد تقابل با ایران، صرفاً محدود به مسائل سیاسی نیست.

وی با اشاره به سابقه ایستادگی مردم کردستان در مقاطع مختلف تاریخی، افزود: مردم این استان در دفاع از کشور و تمامیت ارضی ایران هزینه‌های سنگینی پرداخت کرده‌اند و نام کردستان با مقاومت، فداکاری و ایستادگی گره خورده است.

نورمحمدی با تأکید بر اهمیت هفته وحدت، خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری به حفظ انسجام و همدلی میان اقوام و مذاهب نیاز داریم و باید از ظرفیت این ایام برای تقویت برادری و مقابله با تلاش‌های تفرقه‌افکنانه استفاده کنیم.

مسئول قرارگاه مردمی تحول اجتماعی با اشاره به مفهوم انتظار در فرهنگ اسلامی، گفت: انتظار صرفاً یک مفهوم منفعلانه نیست، بلکه با مسئولیت‌پذیری، ایستادگی در برابر ظلم و تلاش برای ساختن جامعه‌ای عادلانه همراه است.

وی در ادامه با تأکید بر توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: جمهوری اسلامی جنگ‌طلب نیست، اما توان دفاع از خود و منافع ملت ایران را دارد و مردم ایران طی دهه‌های گذشته نشان داده‌اند که در برابر تهدید و فشار تسلیم نخواهند شد.

نورمحمدی با اشاره به پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های علمی، صنعتی، دفاعی، نیروگاهی و فناوری‌های نوین، بیان کرد: ایران در سال‌های گذشته دستاوردهای مهمی به دست آورده و این مسیر باید با اتکا به ظرفیت‌های داخلی، میدان دادن به نیروهای متخصص و استفاده از توان جوانان ادامه پیدا کند.

وی در عین حال با اشاره به برخی …





 آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!
۵۲ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

با بازگشت مهدی طارمی از اروپا، اندک بختی که برای حفظ لژیونر در سطح اول فوتبال اروپا داشتیم، از بین رفت تا درست مثل انقراض نسل دایناسورها شاهد انقراض نسل لژیونرها باشیم.

 امکان همکاری ایران و کوبا در تأمین و عرضه سوخت، تولید محصولات کشاورزی و هتل‌داری
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

امکان همکاری ایران و کوبا در تأمین و عرضه سوخت، تولید محصولات کشاورزی و هتل‌داری

صمد حسن‌زاده رئیس اتاق ایران در نشست با خورخه نیکلاس سفیر کوبا در تهران گفت: چنانچه مشکلات حوزه لجستیک و نقل و انتقال پول برطرف شود، سرمایه‌گذاران ایرانی وارد بازار کوبا شده و امکان همکاری مشترک در کشت فراسرزمینی، تولید شکر، لوازم خودرو و مواد بهداشتی وجود دارد.

 هشدار هواشناسی به ۱۵ استان؛ از رگبار و گردوخاک تا گرمای نامتعارف شهریور
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار هواشناسی به ۱۵ استان؛ از رگبار و گردوخاک تا گرمای نامتعارف شهریور

یک کارشناس هواشناسی گفت: هوای ۱۳ استان کشور امروز (یکشنبه) و طی چند روز آینده به شکل نامتعارفی نسبت به این سال گرم خواهد شد و در جنوب کشور نیز بارش‌های شدید و موسمی مورد انتظار است.

 معاون علمی رئیس‌جمهور وارد استان «کردستان» شد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

معاون علمی رئیس‌جمهور وارد استان «کردستان» شد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در آستانه هفته دولت و در چارچوب گام سوم معاونت علمی، وارد استان کردستان شد.

 خبر مهم وزیر کار درباره افزایش مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی در انتظار توافق دولت و مجلس قرار دارد
۱۱ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

خبر مهم وزیر کار درباره افزایش مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی در انتظار توافق دولت و مجلس قرار دارد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آماده شدن پیش‌نویس افزایش مبلغ کالابرگ برای گروه‌های مشمول خبر داد، اما تأکید کرد اجرای این افزایش به توافق دولت و مجلس نیا...

 پزشکان ایرانی در خط مقدم دفاع هستند
۲۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

پزشکان ایرانی در خط مقدم دفاع هستند

سازمان بسیج مستضعفین در پیامی به مناسبت فرارسیدن روز پزشک تاکید کرد: مردان و زنان از خودگذشته این مرز و بوم با داشتن بالاترین سطح علمی، همواره در خط مقدم دفا...



ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده

مجلس کلیات طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را تصویب کرده؛ طرحی که هدفش، مقابله با نفوذ و سلطه بیگانگان است؛ موضوعی که طبیعتاً با امنیت ملی کشور ارتباط دارد. اما سؤال اینجاست که مرز مقابله با نفوذ با ارتباطات عادی و مشروع شهروندان کجاست؟
سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

سایت رکنا

فیلم/ معجزه‌ای که در روز حمله به بیت رهبری رخ داد

سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟
سایت فرارو

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟

آمار داوطلبان سه گروه اصلی کنکور در ۱۷ سال گذشته، از سقوط چشمگیر رویای مهندس شدن، ماندگاری جذابیت پزشکی و تغییر نگاه جوانان ایرانی به دانشگاه، شغل و آینده خبر می‌دهد. اما چرا؟
از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.