قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

استاندار آذربایجان‌شرقی: تا دغدغه‌های نسل جدید را نپذیریم، ارزش‌های ما را نخواهند پذیرفت

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه جمعیت جوانان و نوجوانان در کشور، یک فرصت و ظرفیت بزرگ برای آینده‌سازی و توسعه کشور است، بر ضرورت انتقال ارزش‌ها و تجربیات نسل‌های گذشته به نسل جوان تأکید کرد و گفت: این انتقال تجربیات و ارزش‌ها باید با زبان نسل جدید بیان شود. ما تا زمانی که نسل جدید و جوانان را نپذیریم، آن‌ها نیز ارزش‌ها و تجربیات نسل ما را نخواهند پذیرفت.
 استاندار آذربایجان‌شرقی: تا دغدغه‌های نسل جدید را نپذیریم، ارزش‌های ما را نخواهند پذیرفت

بهرام سرمست در یکصد و شانزدهمین نشست ستاد ساماندهی امور جوانان آذربایجان شرقی، اظهار کرد: آثار عملی و عینی کسب رتبه‌های برتر مدیریتی دستگاه‌های استان از جمله ورزش و جوانان باید در زندگی مردم نمایان شود، چرا که مهم‌تر از بحث‌های کمی، کیفیت و اثربخشی اقدامات دستگاه‌های اجرایی است.

وی ادامه داد: شکی نداریم که مسأله جوانان و نوجوانان در کشور، یک فرصت و ظرفیت بزرگ برای آینده‌سازی و توسعه کشور است، اما متأسفانه جوانان عزیز ما با مشکلاتی مواجهند که جامعه‌پذیری و اجتماعی شدن آنان را با چالش مواجه می‌کند.

سرمست اظهار کرد: برای جامعه‌پذیری و اجتماعی شدن نوجوانان و جوانان هم نهاد خانواده، هم مدرسه و نیز گروه‌های هم سال آنان اثرگذار هستند.

استاندار آذربایجان شرقی عنوان کرد: اداره‌کل ورزش و جوانان یکی از مهم‌ترین ماموریت‌هایی که دارد، همین موضوع است که می‌تواند در قالب اجرای مسابقات گروهی و رویدادهای فرهنگی جامعه‌پذیری و اجتماعی شدن نوجوانان و جوانان را به نحو مطلوبی مدیریت کند، در این صورت با موضوع گسست نسلی مواجه نمی‌شویم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی در روز یکشنبه ۲۵ مرداد، وی همچنین بر ضرورت انتقال ارزش‌ها و تجربیات نسل‌های گذشته به نسل جوان تأکید کرد و گفت: این تجربیات و انتقال ارزش‌ها باید با زبان نسل جدید بیان شود. ما تا زمانی که نسل جدید و جوانان را نپذیریم، آن‌ها نیز ارزش‌ها و تجربیات ما را نخواهند پذیرفت.

سرمست اضافه کرد: این تعامل نسلی، موجب پویایی و استمرار فرآیند جامعه‌پذیری نسل جدید خواهد شد و یکی از مهم‌ترین ماموریت‌های وزارت ورزش و جوانان همین امر مهم است.

انتهای پیام



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نسل جدید و نیروهای قدیمی انقلاب باید کنار هم قرار گیرند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، حجت‌الاسلام مجتبی پوریوسفی دبیر پیشین جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان عصر امروز در آیین تکریم و معارفه دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی گیلان در کانون جوانان بسیج رشت اظهار کرد: سال‌هاست مفهوم جبهه فرهنگی به ما رسیده و هرچه جلوتر رفتیم، بیشتر متوجه عظمت و سنگینی این مسئولیت شدیم؛ مسئولیتی که فراتر از توان یک فرد است و به اخلاص، معرفت، معنویت و خودمدیریتی نیاز دارد.

وی با بیان اینکه هدف اصلی جبهه فرهنگی، شکل دادن به یک اخوت و پیوند واقعی میان جریان‌های انقلابی است؛ گفت: اینکه جریان‌های مختلف از آستارا تا شرق و غرب گیلان بتوانند در کنار هم قرار بگیرند و یکدیگر را تقویت کنند.

پوریوسفی با اشاره به افزایش ظرفیت جریان‌های مردمی در سال‌های اخیر تصریح کرد: در سال‌های گذشته ظرفیت مردمی جریان انقلاب به مراتب محدودتر بود، اما امروز از نظر کمی و کیفی توسعه پیدا کرده است و همین افزایش ظرفیت، مسئولیت و پیچیدگی کار را بیشتر می‌کند؛ چراکه هرچه نیروها آگاه‌تر و توانمندتر شوند، مدیریت این ظرفیت نیازمند طراحی روش‌ها و ساختارهای دقیق‌تری خواهد بود.

جبهه فرهنگی نباید گرفتار همایش و ساختارسازی شود

دبیر پیشین جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان تأکید کرد: جبهه فرهنگی قرار نیست صرفاً مجموعه‌ای از ساختارها، همایش‌ها و برنامه‌های نمایشی باشد؛ اصل کار، مردم هستند و باید بتوان جریان مردمی را در کنار یکدیگر قرار داد.

وی با بیان اینکه کار با نیروهای انقلابی نیازمند ظرافت و دقت است، گفت: مجموعه نیروهای جریان انقلاب، ظرفیت ارزشمندی دارند و باید با شناخت، احترام و اخوت در کنار هم قرار گیرند. بسیاری از این افراد باسواد، دغدغه‌مند و آسیب‌شناس هستند و طبیعی است که جمع کردن این ظرفیت‌ها در کنار یکدیگر، کار آسانی نیست.

به گفته پوریوسفی، باید لایه‌های مختلف جریان مردمی را در کنار هم شکل دهیم و ارتباط میان نیروهای قدیمی انقلاب، رزمندگان، نیروهای فعال فرهنگی و نسل‌های جدید را تقویت کنیم؛ چراکه حضور این مجموعه‌ها در کنار مردم می‌تواند جریان فرهنگی را قدرتمندتر کند.

تحقق گفتمان انقلاب به انسجام جریان مردمی نیاز دارد

دبیر پیشین جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان  با اشاره به تفاوت میان قدرت‌های متعارف و قدرت جریان مردمی اظهار کرد: قدرت در عرصه‌های مختلف دنیا معمولاً بر پایه پول و رابطه تعریف می‌شود، اما قدرت جریان مردمی بر انسجام و حمایت اجتماعی استوار است.

وی با بیان اینکه قدرت جبهه فرهنگی را نمی‌توان با میزان بودجه، ساختمان یا امکانات آن سنجید؛ اگر نیروهای جریان انقلاب پشت این جبهه قرار نگیرند، حتی برنامه‌های بزرگ نیز از اثرگذاری لازم برخوردار نخواهند بود، تصریح کرد: اگر جریان انقلابی با انسجام و جدیت وارد میدان شود، می‌تواند ظرفیت‌های بزرگی ایجاد کند، اما اگر نیروها با فاصله و بی‌انگیزگی در برنامه‌ها حضور پیدا کنند، این ظرفیت به قدرت واقعی تبدیل نخواهد شد.

پوریوسفی با اشاره به ضرورت تقویت اعتماد میان نیروهای فرهنگی بیان کرد: بخش مهمی از مسئله امروز، ایجاد اعتماد و پیوند میان نیروهای مختلف است و باید برای شکل‌گیری این اعتماد، فرصت گفت‌وگو، همکاری و حضور مشترک فراهم شود.

دبیر پیشین جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان با اشاره به ضرورت شناسایی نیروهای مؤثر و کمتر دیده‌شده، گفت: در جریان انقلاب، افراد زیادی هستند که سال‌ها بدون اینکه چیزی برای خود بخواهند، برای مردم و محله خود فعالیت کرده‌اند، اما به‌تدریج دلسرد شده‌اند و باید دوباره آنها را به میدان بازگرداند.

وی از چنین افرادی به‌عنوان سرمایه‌های پنهان جریان فرهنگی یاد کرد و افزود: باید نیروهای گمنام و دلسوز را پیدا کنیم و زمینه حضور و فعالیت دوباره آنها را فراهم کنیم؛ زیرا بسیاری از ظرفیت‌های واقعی جامعه در همین افراد نهفته است.

پوریوسفی با تأکید بر لزوم پرهیز از تنبلی و بی‌حوصلگی در فعالیت‌های فرهنگی بیان کرد: یکی از آسیب‌هایی که می‌تواند توان واقعی جریان مردمی را کاهش دهد، بی‌انگیزگی و سستی است و باید با حفظ روحیه، اخلاص و حضور در میدان، این آسیب را کنار زد.

تأکید بر نقش نسل‌های مختلف انقلاب در جبهه فرهنگی

دبیر پیشین جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان با بیان اینکه نیروهای قدیمی انقلاب و نسل‌های جدید باید در کنار یکدیگر قرار گیرند، تصریح کرد: نیروهای قدیمی انقلاب، رزمندگان و چهره‌هایی که سال‌ها در میدان بوده‌اند، همچنان جایگاه مهمی در جبهه فرهنگی دارند و باید تجربه آنان در کنار ظرفیت نسل جدید به کار گرفته شود، نسل جدید نیز باید با شناخت روش‌های نوین، فناوری و ظرفیت‌های روز در کنار تجربه نسل‌های گذشته حرکت کند تا جبهه فرهنگی بتواند پاسخگوی مسائل جدید جامعه باشد.

وی تاکید کرد که فصل جدید فعالیت جبهه فرهنگی باید با حضور جدی‌تر نیروهای انقلابی، انسجام بیشتر، اخوت، مردم‌پایه بودن و اعتماد متقابل آغاز شود و همه ظرفیت‌های موجود برای تحقق گفتمان انقلاب اسلامی در کنار یکدیگر قرار گیرند.

به گزارش تسنیم، در پایان این مراسم از تلاش‌های حجت الاسلام مجتبی پوریوسفی تقدیر و هادی اصدق‌پور به عنوان دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی استان گیلان منصوب شد.

انتهای پیام/  




 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۵ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟

تماس رئیس موساد با وزیر خارجه دولت موقت سوریه درباره حضور نظامی ترکیه و حمله چند روز بعد اسرائیل به ابوالظهور، نشانه‌های تشدید رقابت آنکارا و تل‌آویو در سوریه را آشکار کرده است؛ رقابتی که هنوز به جنگ نرسیده، اما یک اشتباه محاسباتی یا کشته شدن نخستین نظامی ترک می‌تواند معادله را به‌کلی تغییر دهد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 بزاق، نشانگر مطمئن آینده برای تشخیص سرطان‌های گوارشی
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

بزاق، نشانگر مطمئن آینده برای تشخیص سرطان‌های گوارشی

میکروب‌های ساکن دهان و روده ممکن است اطلاعات تازه‌ای درباره وضعیت دستگاه گوارش در اختیار پزشکان بگذارند و در آینده، راه را برای آزمایش‌های غربالگری ساده‌تر و کم‌دردسرتر سرطان‌های گوارشی باز کنند.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.