قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

یک کارشناس سرمایه: بورس از نظر بنیادی در یکی از بهترین مقاطع تاریخی خود قرار دارد

یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به وضعیت بورس، گفت: اگر صرفا متغیرهای اقتصادی و شاخص‌های بنیادی ملاک ارزیابی قرار گیرد، تقریبا تمامی مولفه‌ها نشان دهنده ظرفیت لازم برای تداوم روند صعودی بازار سرمایه است و شرایط اقتصادی شرکت‌ها نیز از این روند حمایت می‌کند.
 یک کارشناس سرمایه: بورس از نظر بنیادی در یکی از بهترین مقاطع تاریخی خود قرار دارد

برزو حق‌شناس در گفت‌وگو با ایسنا با ارزیابی وضعیت معاملات بورس در هفته اخیر، اظهار کرد: بازار سرمایه از منظر عوامل بنیادی در شرایط مطلوب قرار دارد. گزارش‌های عملکرد منتشر شده، تصویر مثبتی از وضعیت بنگاه‌های بورسی و روند سودآوری آن‌ها ارائه می‌دهد.

وی ادامه داد: اگر صرفا متغیرهای اقتصادی و شاخص‌های بنیادی ملاک ارزیابی قرار گیرد، تقریبا تمامی مولفه‌ها حاکی از آن است که بازار سرمایه ظرفیت لازم برای ادامه روند صعودی را دارد و شرایط اقتصادی شرکت‌ها نیز از این روند پشتیبانی می‌کند.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه مهم‌ترین چالش کنونی بورس خارج از حوزه متغیرهای اقتصادی است، تصریح کرد: تنها عاملی که در حال حاضر بازار را تحت فشار قرار داده، ریسک‌های سیستماتیک، به‌ویژه تنش‌های سیاسی و امنیتی است. این موضوع مختص ایران نیست؛ بلکه در تمامی بازارهای مالی جهان، افزایش ریسک‌های ژئوپلیتیکی و درگیری‌های سیاسی بر رفتار سرمایه‌گذاران و روند معاملات بازار سهام تاثیرگذار است.

حق‌شناس افزود: هر زمان سطح این ریسک‌ها افزایش پیدا می‌کند، سرمایه‌گذاران با احتیاط بیشتری عمل می‌کنند و در نتیجه، فشار عرضه و فروش سهام افزایش می‌یابد. در مقابل، هر زمان نشانه‌هایی از کاهش تنش‌ها یا بهبود فضای سیاسی مشاهده شود، واکنش بازار نیز مثبت خواهد بود.

وی با اشاره به روند معاملات روزهای اخیر اظهار کرد: در روزهای گذشته با مطرح شدن برخی اخبار و گمانه‌زنی‌ها درباره کاهش ریسک‌های سیاسی، فضای معاملات بهبود یافت. شرایط بازار امروز، بهتر از روز قبل بود که نشان می‌دهد بورس نسبت به اخبار مرتبط با کاهش ریسک‌های سیاسی واکنش مثبتی نشان می‌دهد.

این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه در صورت بروز نیافتن رخدادهای غیرمنتظره، روند مثبت بورس می‌تواند ادامه یابد، گفت: اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و سطح ریسک‌های سیستماتیک افزایش پیدا نکند، انتظار می‌رود روند صعودی بازار سرمایه تداوم داشته باشد؛ زیرا بازار از منظر بنیادی از پشتوانه مناسبی برخوردار است.

حق‌شناس در پاسخ به این پرسش که وضعیت فعلی بورس را چگونه ارزیابی می‌کند، بیان کرد: بازار سرمایه از نظر وضعیت بنیادی در یکی از بهترین مقاطع تاریخی خود قرار دارد. عملکرد شرکت‌ها مطلوب است، سودآوری …





 فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 ۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/  هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران

۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/ هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران

اجتماعی رکنا، رؤسای فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ همزمان با روز جهانی بشردوستی، با هشدار نسبت به افزایش خطر برای کارکنان امدادی، خواستار اقدام عملی دولت‌ها و طرف‌های درگیر برای حفاظت از نیروهای بشردوستانه و تضمین امنیت فعالیت‌های امدادی شدند.