قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

نگرانی تل‌آویو از تحرکات دریایی مصر در نزدیکی باب‌المندب

یک رسانه عبری گزارش داد که محافل امنیتی رژیم صهیونیستی با نگرانی تحرکات گسترده نیروی دریایی مصر در جنوب دریای سرخ و تقویت حضور نظامی قاهره در نزدیکی تنگه باب‌المندب را رصد می‌کنند.
 نگرانی تل‌آویو از تحرکات دریایی مصر در نزدیکی باب‌المندب

به گزارش ایسنا، وبگاه عبری «ناتسیف» گزارش داد که محافل اطلاعاتی و  امنیتی رژیم صهیونیستی با نگرانی شدید، تشدید تنش‌ها در دریای سرخ را پس از اعلام محاصره دریایی علیه عربستان از سوی ارتش یمن و تهدید به دریافت عوارض عبور در نزدیکی تنگه باب‌المندب زیر نظر دارند.

این رسانه عبری افزود که اسرائیل همچنین حملات پهپادی به کشتی‌های حامل گاز در بندر دمیاط مصر را که قاهره را ناچار به افزایش مشارکت دیپلماتیک و نظامی خود در منطقه کرده است، از نزدیک دنبال می‌کند.

در این گزارش آمده است که بر اساس گزارش‌های اطلاعاتی منتشرشده در ساعات اخیر، مصر در حال اعزام تجهیزات و نیروهای دریایی گسترده به جنوب دریای سرخ در نزدیکی تنگه باب‌المندب است؛ اقدامی که توجه گسترده اسرائیل را به خود جلب کرده است.

پلتفرم «ناتسیف» اعلام کرد که تل‌آویو آمادگی‌های نظامی مصر را به‌دقت رصد می‌کند، هرچند قاهره به دلایل امنیتی آمار دقیق شناورهای اعزام‌شده برای مأموریت‌های عملیاتی را منتشر نمی‌کند.

این رسانه عبری افزود که تمرکز اصلی رصد اسرائیل بر پایگاه دریایی راهبردی و بزرگ برنیس در ساحل دریای سرخ است؛ پایگاهی که مصر از طریق آن قادر است به‌سرعت توان نظامی خود را به مناطق جنوبی منتقل کند.

در ادامه این گزارش آمده است که تقویت حضور نظامی مصر که از سوی اسرائیل رصد می‌شود، بر ناوهای بالگردبر کلاس «میسترال» متکی است که توانایی فرماندهی، کنترل و پیاده‌سازی نیروها را فراهم می‌کنند و همچنین ناوچه‌های مدرن ساخت آلمان و فرانسه را شامل می‌شود که به سامانه‌های پیشرفته دفاعی مجهز هستند.

پلتفرم «ناتسیف» همچنین اعلام کرد که اسرائیل شناورهای سبک رزمی و قایق‌های موشک‌انداز سریعی را که به گشت‌های امنیتی مصر در منطقه ملحق شده‌اند نیز تحت نظر دارد.

این رسانه عبری افزود که هماهنگی مصر و عربستان برای تشکیل یک نیروی مشترک دریایی به‌منظور حفاظت از مسیرهای کشتیرانی، توجه گسترده رژیم صهیونیستی را به خود جلب کرده است، به‌ویژه در شرایطی که تلاش‌هایی برای تشکیل ائتلافی بین‌المللی به رهبری ریاض در جریان است.

در این گزارش آمده است که اسرائیل از حجم دقیق این نیروهای کمکی اطلاع ندارد، اما احتمال می‌دهد این نیروها شامل ناوهای جنگی و زیردریایی‌های نیروی دریایی مصر باشند که …



 وب اپلیکیشن لینکا عایق کاری ساختمان را دقیق تر و اقتصادی تر می کند - تسنیم
۳۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

وب اپلیکیشن لینکا عایق کاری ساختمان را دقیق تر و اقتصادی تر می کند - تسنیم

در دنیای امروز، مدیریت مصرف انرژی به یکی از مهمترین دغدغه های صنعت ساختمان تبدیل شده است.

 اجرای طرح منع تردد و قطع بنزین خودروهای بالای ۲۰ سال
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران اکونمیست

اجرای طرح منع تردد و قطع بنزین خودروهای بالای ۲۰ سال

تصمیمات اجرایی جدید در حوزه مدیریت مصرف انرژی و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل شهری.

 راز مقدار مصرف دارچین برای کاهش وزن
۴۵ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

راز مقدار مصرف دارچین برای کاهش وزن

اگر دنبال یک راه ساده برای کمک به کاهش وزن هستید، احتمالاً اسم دارچین را زیاد شنیده‌اید؛ از دارچین و آب گرم گرفته تا چای دارچین قبل از خواب.

 نقشه شیطانی زن و مرد جوان برای زورگیری از پسران هوسران + عکس
۴۹ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

نقشه شیطانی زن و مرد جوان برای زورگیری از پسران هوسران + عکس

دختر و پسر جوانی که به مصرف کمیکال اعتیاد داشتند با اجاره یک واحد آپارتمانی در بولوار طبرسی شمالی، از پسران هوسران زورگیری می‌کردند.

 سخنگوی وزارت دفاع: میزان تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی در کشور 2 برابر شده است/ امروز بیش از هزار نوع سامانه پیشرفته در کشور تولید می‌شود/ هزینه تولید برخی تجهیزات دفاعی تا 20 برابر کمتر از نمونه خارجی است
۵۱ دقیقه قبل / سایت جماران

سخنگوی وزارت دفاع: میزان تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی در کشور 2 برابر شده است/ امروز بیش از هزار نوع سامانه پیشرفته در کشور تولید می‌شود/ هزینه تولید برخی تجهیزات دفاعی تا 20 برابر کمتر از نمونه خارجی است

سردار طلایی نیک گفت:ویژگی‌های برجسته صنعت دفاعی ما سرعت و قابلیت تولید محصولات دفاعی است.