قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

از انتقاد به اقتصاد دستوری و بسته‌های حمایتی تا تصویب افزایش تعرفه‌های اتاق ایران

سی و پنجمین نشست از دوره دهم هیات نمایندگان اتاق ایران با محوریت بررسی بسته حمایت از کسب‌وکارها در شرایط جنگ و بررسی مصوبه هیات رئیسه اتاق ایران برای افزایش حق عضویت، حق ورودی و هزینه صدور گواهی مبدأ برگزار شد
 از انتقاد به اقتصاد دستوری و بسته‌های حمایتی تا تصویب افزایش تعرفه‌های اتاق ایران

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، نشست هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵، با محوریت بررسی شرایط اقتصادی کشور، نقش بخش خصوصی در سیاست‌گذاری، نحوه هزینه‌کرد منابع اتاق، عملکرد بسته‌های حمایتی دولت در شرایط جنگی و در نهایت افزایش حق ورودی، حق عضویت و هزینه صدور گواهی مبدأ برگزار شد و اعضای هیات نمایندگان با رأی‌گیری، پیشنهاد دوم درباره افزایش تعرفه‌های عضویت و صدور گواهی مبدأ را تصویب کردند. که در نهایت در  اول فروردین ۱۴۰۶ اجرا خواهد شد که بر این اساس، مبلغ ورودی عضویت  ۱۰ میلیون تومان، حق عضویت سالانه برای اشخاص حقیقی ۸ میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی ۵ میلیون تومان تعیین شده است.

در ابتدای این نشست، صمد حسن‌زاده - رئیس اتاق ایران - با اشاره به شرایط اخیر کشور، ابراز امیدواری کرد مذاکرات به مرحله نهایی برسد و توافقی حاصل شود که ضمن حفظ اقتدار جمهوری اسلامی ایران، زمینه ادامه فعالیت‌های اقتصادی و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای کشور را فراهم کند. …





 اخبار جدید

 بورس تهران در مسیر اصلاحات
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بورس تهران در مسیر اصلاحات

آرمان امروز : مدیرعامل بورس تهران با تشریح آخرین وضعیت بازار سرمایه، از پیگیری بازگشایی نمادهای شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، اصلاح تدریجی دامنه نوسان، توسعه ابزارهای مشتقه، افزایش نقش بازار سرمایه در تأمین مالی اقتصاد و تغییر رویکرد نسبت به تالارهای منطقه‌ای خبر داد. محمود گودرزی؛ مدیرعامل بورس تهران در گفت‌وگو با خبرنگار تازه‌های [ ]

 چالش در تامین
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چالش در تامین

ایران به واسطه موقعیت جغرافیایی خود و دسترسی به خلیج‌فارس، دریای عمان و آب‌های آزاد، یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های لجستیک خود را در جنوب کشور شکل داده است؛ ظرفیتی که سال‌ها بخش مهمی از جریان تامین کالا، مواد اولیه، نهاده‌های تولید و محموله‌های حجیم را بر دوش داشته است. بنادر جنوبی و شبکه دریایی کشور، به‌ویژه امکان ورود کشتی‌های بزرگ، فقط یک مسیر برای جابه‌جایی کالا نبوده‌اند؛ این شبکه بخشی از زیرساختی بوده که تداوم تولید، تامین بازار و تجارت خارجی کشور به آن وابسته است.

 ادارات کدام استانها فردا شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ تعطیل است؟
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ادارات کدام استانها فردا شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ تعطیل است؟

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ در تقویم رسمی کشور تعطیل نیست و تاکنون تصمیمی برای تعطیلی سراسری ادارات اعلام نشده است؛ دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها طبق برنامه کاری ابلاغ‌شده فعالیت خواهند کرد.

 پارادوکس نفت ایران
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پارادوکس نفت ایران

شماره۶۴۷ هفته‌نامه «تجارت‌فردا» امروز منتشر شد. این شماره به بهانه شصت‌وششمین سالگرد تاسیس اوپک، سراغ یک پرسش قدیمی رفته است. اینکه نفت چگونه به قدرت تبدیل می‌شود و چرا ایران، با وجود برخورداری از ذخایر عظیم نفت و قرار گرفتن در کنار مهم‌ترین گلوگاه انرژی جهان، امروز نمی‌تواند از افزایش قیمت نفت منتفع شود؟

 چرخه معیوب سودسازی بانک‌ها و تشدید ناترازی به روایت ولی‌الله سیف | هزینه نهایی را چه کسی می‌پردازد؟ | دولت در برابر اصلاح مقاومت خواهد کرد؟
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

چرخه معیوب سودسازی بانک‌ها و تشدید ناترازی به روایت ولی‌الله سیف | هزینه نهایی را چه کسی می‌پردازد؟ | دولت در برابر اصلاح مقاومت خواهد کرد؟

اقتصادنیوز: اگر بانک واقعا سود نکرده باشد، سودی که بر مبنای درآمدهای غیرواقعی پرداخت می‌شود، در نهایت از سرمایه و منابع بانک تامین خواهد شد.

 مصرف و هزینه بنزین دردهک‌های مختلف چگونه است؟
۵۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

مصرف و هزینه بنزین دردهک‌های مختلف چگونه است؟

در سال ۱۴۰۳، میانگین هزینه ماهانه بنزین برای دهک اول تنها ۵۲ هزار تومان بوده، اما دهک دهم ماهانه ۲۳۵ هزار تومان برای بنزین هزینه کرده است.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026