قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

گرد و خاک مهمان خراسان جنوبی می شود

بیرجند- کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: تا اواسط هفته وزش باد شدید تا خیلی شدید و گرد و خاک را برای خراسان جنوبی پیش بینی می کنیم.
 گرد و خاک مهمان خراسان جنوبی می شود

سمیه لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تا صبح سه شنبه تغییرات دمایی برای خراسان جنوبی ناچیز پیش بینی می شود.

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی بیان کرد: تا اواسط هفته و به ویژه روزهای یکشنبه و دوشنبه گاهی وزش باد شدید تا خیلی شدید و گرد و خاک را خواهیم داشت.

لطفی تأکید کرد: گرد و خاک موجب کاهش کیفیت هوا و ماهش دید افقی به ویژه در نیمه شرقی و بخش مرکزی خواهد شد.

وی ادامه داد: در مرز شرقی و مناطق مستعد طوفان گرد و خاک موجب بروز خسارت می شود.

لطفی یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته قهستان با ۱۸ درجه سردترین نقطه خراسان جنوبی و دهسلم با ۴۵ درجه گرمترین نقطه استان است.

وی تصریح کرد: دمای هوای بیرجند نیز در سردترین ساعت ۲۱ و در گرمترین ساعت ۳۶ درجه بوده است. کد مطلب 6916732



۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

کاهش ۲ درجه‌ای دما در خوزستان؛ گرد و خاک در راه است

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمد سبزه‌زاری، مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی نشان‌دهنده کاهش یک تا دو درجه‌ای دما طی امروز است و سپس از روز شنبه تا اواسط هفته آینده روند افزایش دما مورد انتظار خواهد بود.

وی افزود: امروز سرعت وزش باد در مناطق غربی، جنوب‌غربی، جنوبی و مرکزی در حد متوسط تا نسبتاً شدید و همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود که احتمال برخاستن گرد و خاک محلی و موقتی در این مناطق وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: از اواسط روز جمعه تا اواخر روز شنبه با استقرار جریانات جنوبی، شاهد افزایش رطوبت و شرجی در سواحل و مناطق جنوب‌شرقی و جنوبی استان خواهیم بود؛ شمال خلیج فارس نیز تا اواخر وقت امروز مواج است.

سبزه‌زاری با اشاره به وضعیت دمایی شبانه‌روز گذشته تصریح کرد: شوش با دمای ۴۸.۴ درجه به عنوان گرمترین و ایذه با دمای ۲۳.۴ درجه به عنوان خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند؛ اهواز نیز به بیشینه دمای ۴۷.۳ و کمینه دمای ۲۹.۷ درجه سانتیگراد رسیده است.




 قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است

رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار ۳۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تامین می شود.

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با افزایش، به 20 میلیون و 326 هزار و 500 تومان رسید.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد