قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

بازدید بازرسان هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی از روند خدمت‌رسانی به زائران

تبریز- بازرسان جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی با حضور در مرز بین‌المللی خسروی و محورهای مواصلاتی استان آذربایجان‌غربی، روند ارائه خدمات به زائران اربعین را پایش کردند.
 بازدید بازرسان هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی از روند خدمت‌رسانی به زائران

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم علی‌اکبرنژاد، مسئول بازرسی استان آذربایجان‌شرقی و نماینده ویژه اداره‌کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات جمعیت هلال‌احمر، به همراه رسول پورحسین، کارشناس این حوزه، ظهر یکشنبه از پایگاه‌های امدادی و نحوه خدمت‌رسانی تیم‌های عملیاتی بازدید کردند.

در این بازدید میدانی، عملکرد تیم‌های تخصصی امداد و نجات (تیم توانا)، سازمان جوانان و داوطلبان مستقر در شهرستان قصرشیرین و نقطه صفر مرزی خسروی (استان کرمانشاه) و همچنین پایگاه‌های امداد و نجات استان آذربایجان‌غربی مورد پایش و ارزیابی فنی قرار گرفت. کد مطلب 6906287



۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

محو رژیم صهیونیستی مطالبه قطعی ملت ایران است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجت‌الاسلام احمد مطهری‌اصل در خطبه‌های عبادی-سیاسی نماز جمعه این هفته تبریز که در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد، با تحلیل شرایط سیاسی و اجتماعی کشور به تبیین راهبردهای جنگ نرم دشمن پرداخت و اظهار داشت: امروز دستگاه‌های محاسباتی دشمن روی دو محور اساسی متمرکز شده‌اند؛ نخست کاهش تاب‌آوری جامعه برای خارج کردن مردم از صحنه‌های حمایت از نظام و دوم، ایجاد اختلاف و پمپاژ بدبینی میان ملت و دولت.

وی با اشاره به فشارهای اقتصادی موجود تصریح کرد: دشمن در تلاش است تا با استفاده از اهرم گرانی و تورم، جامعه را تحریک کند. در این راستا، کنترل بازار و برخورد قاطع با عوامل عامدانه گرانی، یک ضرورت امنیتی و اقتصادی است تا تاب‌آوری مردمی که با وجود تمام مشکلات همچنان پای کار نظام ایستاده‌اند، حفظ شود.

مطالبه ملت در تحولات منطقه‌ای؛ از انتقام تا اخراج آمریکا

خطیب نماز جمعه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات منطقه و مساله انتقام و خونخواهی اشاره کرد و گفت: ملت ایران و نیروهای مسلح در مطالبه حقوق خود و برخورد با متجاوزان کاملاً استوار ایستاده‌اند و هیچ‌گونه عقب‌نشینی در کار نخواهد بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطهری‌اصل با تاکید بر اهمیت ژئوپلیتیک منطقه و توطئه‌های مستمر ایالات متحده در لبنان، فلسطین و سوریه، خاطرنشان ساخت: هدف نهایی و راهبردی ما محو رژیم صهیونیستی و اخراج کامل آمریکا از منطقه است. آحاد ملت تنها از مسئولانی حمایت خواهند کرد که در این مسیر گام بردارند و به کمتر از این اهداف نیز رضایت نخواهند داد.

تحلیل عملکرد دولت‌ها؛ ضرورت ریشه‌یابی تضاد «پیشرفت» و «نارضایتی»

نماینده ولی‌فقیه در استان با گرامیداشت فرارسیدن هفته دولت، ضمن اعلام حمایت از نهاد اجرایی کشور بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب، به طرح یک پرسش راهبردی پرداخت و افزود: کشور در شرایط سخت تحریم توانسته است روی پای خود بایستد و در حوزه‌های علمی، عمرانی، زیرساختی نظیر جاده‌سازی و توسعه فرودگاه‌ها خدمات شایانی ارائه دهد؛ اما دولت باید با نگاهی آسیب‌شناسانه بررسی کند که چرا سطح رضایتمندی عمومی با حجم این خدمات و پیشرفت‌ها تناسب ندارد؟ این مساله نیازمند تفکر، عارضه‌یابی و اصلاح روش‌های مدیریتی است.

ناترازی انرژی؛ تکلیفی دوطرفه برای حاکمیت و شهروندان

وی در ادامه به چالش ناترازی انرژی در کشور پرداخت و کسری روزانه 15 میلیون لیتر بنزین را یک هشدار جدی خواند. امام جمعه تبریز حل این بحران را منوط به اقدام مشترک دولت و ملت دانست و تاکید کرد: در سطح کلان، دولت باید با اعمال فشار بر خودروسازان، آن‌ها را ملزم به تولید خودروهای کم‌مصرف کرده و زیرساخت‌های استفاده از سوخت‌های جایگزین نظیر گاز را توسعه دهد. در سطح خرد نیز، اصلاح الگوی مصرف توسط شهروندان و کاهش استفاده غیرضروری از وسایل نقلیه شخصی باید نهادینه شود.

انتقاد از موانع بانکی در مسیر ازدواج جوانان

حجت‌الاسلام‌ مطهری‌اصل با اشاره به سالروز پیوند آسمانی پیامبر اکرم (ص) و حضرت خدیجه (س)، نسبت به تاخیر در سن ازدواج و تبعات اجتماعی آن هشدار داد. وی از سیستم بانکی و دولت خواست تا با تغییر اولویت‌ها، پرداخت تسهیلات ازدواج و مسکن جوانان را تسریع بخشند و همزمان از خانواده‌ها تقاضا کرد تا با پرهیز از تجمل‌گرایی، مانع از تبدیل شدن ازدواج به یک امر پرهزینه و دور از دسترس شوند.

اخلاق پزشکی و حراست از سرمایه اجتماعی

امام جمعه تبریز با تبریک روز پزشک و تقدیر از دستاوردهای عظیم علمی کشور از جمله بومی‌سازی 97 درصدی تولید دارو و توانمندی در انجام پیچیده‌ترین جراحی‌ها، جامعه پزشکی را قشری مرجع و مورد احترام خواند. با این حال، وی با تاکید بر لزوم حفظ این سرمایه اجتماعی یادآور شد: اکثریت کادر درمان در حال خدمت‌رسانی صادقانه هستند، اما معدود رفتارهای خارج از عرف در دریافت مبالغ سنگین از بیماران، می‌تواند اعتماد عمومی به این قشر زحمت‌کش را خدشه‌دار کند که باید از آن پرهیز شود.

پایان حواشی اخیر؛ خطوط قرمز نظام غیرقابل‌مذاکره است

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی در پایان خطبه‌ها با اشاره به حواشی رسانه‌ای هفته گذشته پیرامون اظهارات یکی از هنرمندان، مواضع رسمی در این خصوص را تبیین کرد و گفت: اسلام، ولایت، توحید، احکام قرآن و حفظ نظام، خطوط قرمز قطعی ماست. هر زمان احساس شود به این اصول کم‌لطفی شده، با جدیت در قالب امر به معروف و نهی از منکر ورود خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: با توجه به اصلاح اظهارات از سوی فرد مذکور، این موضوع از نظر ما فیصله یافته تلقی می‌شود و نیازی به امتداد دادن این حواشی در فضای رسانه‌ای نیست.

انتهای پیام/  




 معاون وزیر دفاع: دشمن نتوانست حتی یک شهر موشکی ایران را شناسایی کند.
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

معاون وزیر دفاع: دشمن نتوانست حتی یک شهر موشکی ایران را شناسایی کند.

امیر سرتیپ شهرام گفت: هدف‌گیری مراکز دفاعی، روند تولید تجهیزات نظامی کشور را متوقف نکرد.

 برگزاری نشست هماهنگی ناتو برای امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

برگزاری نشست هماهنگی ناتو برای امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز

فرمانده ارشد ناتو با برگزاری نشستی مجازی، موضوع تسهیل همکاری برای حمایت از آزادی ناوبری در تنگه هرمز را بررسی کرد، اما تأکید کرد که این اقدامات در قالب مأموریت رسمی ناتو انجام نمی‌شود.

 اگر دنبال پایان جنگ نباشند چه؟!
۱۴ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

اگر دنبال پایان جنگ نباشند چه؟!

اکنون یک استدلال که هم در سخنان رسمی و هم در سخنان افراد غیرمسئول مانند رئیس‌جمهور اصلاحات تکرار می‌شود این است که «بیایید حالا که همه به پیروزی ایران اذعان...

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.

 پایداری شبکه برق و آب در کنکور ۱۴۰۵ با همراهی مردم محقق شد/ تلاش شبانه‌روزی کارکنان وزارت نیرو برای استمرار جریان در شبکه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پایداری شبکه برق و آب در کنکور ۱۴۰۵ با همراهی مردم محقق شد/ تلاش شبانه‌روزی کارکنان وزارت نیرو برای استمرار جریان در شبکه

برنا - گروه اقتصادی؛ وزیر نیرو با اعلام پایان موفقیت‌آمیز کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: با آماده‌باش لحظه‌ای نیروهای صنعت برق و برنامه‌ریزی برای تأمین آب شرب حوزه‌ه...

 ادعای جدید معاون ترامپ علیه ایران؛ ونس: ابزارهای فشار را در اختیار داریم
۳۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای جدید معاون ترامپ علیه ایران؛ ونس: ابزارهای فشار را در اختیار داریم

جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس جمهور دولت تروریسنی آمریکا مدعی شد که واشنگتن ابزارهای فشار لازم برای مقابله با ایران را دارد.