قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

پورمحمدی: عمل به سیره پیامبر(ص) مهم‌تر از حضور در مراسم‌های مذهبی است

مرند- نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری گفت: حضور در مراسم‌های مذهبی کافی نیست و مهم‌تر از آن، عمل به آموزه‌های پیامبر اکرم(ص) و اهل‌بیت(ع) در زندگی روزمره است.
 پورمحمدی: عمل به سیره پیامبر(ص) مهم‌تر از حضور در مراسم‌های مذهبی است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

آیت‌الله محمدتقی پورمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با تبریک سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع)، اظهار کرد: ولادت پیامبر اکرم(ص) و رئیس مذهب شیعه، فرصت مناسبی برای بازخوانی آموزه‌های اخلاقی و تربیتی آن بزرگواران و توجه بیشتر به سیره عملی آنان است.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در زندگی انسان، حرکت در مسیر تهذیب نفس و رشد معنوی است، افزود: برای رسیدن به تقوا، صرف دانستن مسائل اخلاقی کافی نیست، بلکه انسان باید این آموزه‌ها را در زندگی روزمره خود به کار گیرد و به صورت مستمر عملکرد خود را مورد ارزیابی قرار دهد.

مشارطه؛ عهد روزانه انسان با خدا برای ترک گناه

امام جمعه مرند نخستین مرحله در مسیر خودسازی را «مشارطه» دانست و گفت: انسان می‌تواند هر روز صبح، پیش از آنکه وارد فعالیت‌های روزانه شود، با خداوند عهد کند که در طول آن روز مرتکب گناه نشود.

پورمحمدی ادامه داد: انسان باید تصمیم بگیرد که دروغ نگوید، غیبت نکند، تهمت نزند، به نامحرم نگاه نکند، سخن‌چینی نکند و از مال حرام دوری کند؛ این تصمیم و عهد روزانه، نخستین گام برای کنترل نفس و حرکت در مسیر تقواست.

وی با بیان اینکه شیطان معمولاً ترک گناه را برای انسان دشوار جلوه می‌دهد، خاطرنشان کرد: ممکن است انسان تصور کند نمی‌تواند یک روز کامل خود را از گناه حفظ کند، اما اگر با اراده و توکل بر خدا تصمیم بگیرد، این کار امکان‌پذیر است و می‌تواند از یک روز شروع کرده و این تمرین را ادامه دهد.

مراقبه؛ کشیک نفس و مراقبت از رفتار

نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری «مراقبه» را دومین مرحله خودسازی عنوان کرد و گفت: پس از اینکه انسان با خدا عهد کرد، باید در طول روز مراقب نفس خود باشد و دائماً توجه داشته باشد که از عهدی که بسته است، فاصله نگیرد.

وی افزود: انسان باید مراقب زبان، چشم، گوش، رفتار و حتی درآمد خود باشد و اجازه ندهد گناهانی مانند دروغ، غیبت، تهمت، بهتان، نگاه حرام و کسب مال حرام وارد زندگی او شود.

پورمحمدی با اشاره به توصیه معروف علامه طباطبایی در روزهای پایانی عمر خود اظهار کرد: نقل شده است که در روزهای آخر عمر علامه طباطبایی، هنگامی که از ایشان درباره مهم‌ترین توصیه و سفارششان سؤال شد، ایشان سه بار بر واژه «مراقبه» تأکید کردند. …



فایننشال‌تایمز: فشار اقتصادی آمریکا به قلب تجارت ایران در دبی رسید
سایت جماران

فایننشال‌تایمز: فشار اقتصادی آمریکا به قلب تجارت ایران در دبی رسید

فایننشال‌تایمز گزارش داده است که کارزار تازه واشنگتن برای تشدید انزوای اقتصادی ایران، اکنون یکی از مهم‌ترین شریان‌های تجاری تهران در دبی را هدف گرفته است؛ مسیری که دهه‌ها نقش حیاتی در واردات، مبادلات مالی و دور زدن تحریم‌ها داشته و محدود شدن آن می‌تواند هزینه تجارت ایران را افزایش دهد، هرچند شبکه‌های بازرگانی ایرانی از هم‌اکنون به‌دنبال مسیرهای جایگزین از جمله عمان و ترکیه رفته‌اند.
ماجرای گفتگوی محمدجواد ظریف با رهبر شهید و کسب اجازه برای خروج از NPT | رهبری گفتند با خروج مشکلی ندارم اما ... | در جلسه‌ شورای امنیت صحبت کردم که با نظر من مخالفت شد
سایت اقتصادنیوز

ماجرای گفتگوی محمدجواد ظریف با رهبر شهید و کسب اجازه برای خروج از NPT | رهبری گفتند با خروج مشکلی ندارم اما ... | در جلسه‌ …

اقتصادنیوز:​ حسین موسویان در کتاب جدید «ایران و آمریکا؛ تعامل یا تقابل» نوشته است: به ظریف گفتم خروج ترامپ از برجام یعنی مرگ برجام و پنج قدرت دیگر عضو برجام نیز در غیاب آمریکا قادر به اجرای برجام نخواهند بود. پس بهتر است ایران هم در اقدامی متقابل خارج شود. دوم اینکه بعد از ۱۲ سال مذاکره بالاخره ایران و قدرتهای جهانی توافق کردند که حق غنی سازی ایران بر اساس پیمان ان پی تی پذیرفته شود.
ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار
سایت نورنیوز

ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار

ترامپ درحالی از توافق تاریخی نفتی با ونزوئلا و دسترسی آمریکا به بیش از 65 میلیارد بشکه ذخایر این کشور خبر داده که روایت واشنگتن درباره بازگشت صادرات نفت از هرمز به وضعیت عادی، با داده‌های میدانی و فشار فزاینده بازار فرآورده‌ها همخوان نیست و از این رو به فضای روانی جایگزین برای مدیریت بحران انرژی نیاز دارد.
۹ نشانه از زمانی که بازی دیجیتال دیگر تفریح نیست
سایت هم میهن

۹ نشانه از زمانی که بازی دیجیتال دیگر تفریح نیست

روانشناس بالینی و استاد دانشگاه با هشدار نسبت به علائم وابستگی به بازی‌های رایانه‌ای، گفت: وقتی بازی‌های دیجیتال از یک تفریح سالم فراتر می‌رود و به اولویت اصلی زندگی فرد بدل می‌شود، می‌تواند نشانه‌ای از اختلال یا وابستگی رفتاری باشد؛ وضعیتی که در آن، بازی نه‌تنها زمان و انرژی فرد را می‌بلعد بلکه بر روابط، تحصیل، کار و سلامت روان او نیز اثر می‌گذارد.
آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

قاره آمریکا اکنون نه تنها به لحاظ حجم تولید، بلکه به لحاظ پویایی و رشد، به مرکز جدید قدرت انرژی در جهان تبدیل شده است.
باید از ترامپ تشکر کرد
سایت هم میهن

باید از ترامپ تشکر کرد

آینده منطقه ما در گرو توسعه روابطی قدرتمند و متقابلاً سودمند با چین است. در ایران، این دیدگاه بیش از پیش در میان هم ساختار سیاسی و هم افکار عمومی جای خود را باز کرده است.