قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳۴ ساعت قبل

۲۹۸ مصوبه برای رفع موانع بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ابلاغ شد

بوشهر- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: از ابتدای سال جاری ۲۹۸ مصوبه از طریق کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به دستگاههای اجرایی استان ابلاغ شده است.
 ۲۹۸ مصوبه برای رفع موانع بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ابلاغ شد
به گزارش خبرنگار مهر، نصراله کشاورز بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در بازه زمانی مذکور، ۲۹ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان برگزار شده که ماحصل آن رسیدگی به ۲۶۵ درخواست بنگاههای اقتصادی و صدور ۲۹۸ مصوبه بوده است.

کشاورز با اشاره به پیشرفت چشمگیر اجرای این مصوبات، افزود :از مجموع مصوبه های ابلاغ شده به دستگاههای اجرایی، تاکنون ۷۵ درصد آن اجرایی شده و مابقی نیز در دست اجرا قرار دارد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با تشریح محورهای اصلی این مصوبات، خاطرنشان کرد:مصوبه های این کارگروه بیشتر در حوزه های تأمین مالی، دریافت تسهیلات، بدهی معوق بانکی، تأمین زیرساختها و مسائل مالیاتی بوده که با هدف حمایت از تداوم فعالیت و رونق تولید در استان پیگیری شده است.

کشاورز با تأکید بر نقش این کارگروه در پایداری تولید و حفظ اشتغال، تصریح کرد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با بررسی مستمر مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی ، در تلاش است موانع پیش روی تولیدکنندگان را با هماهنگی دستگاههای اجرایی و بانکها برطرف کند تا روند فعالیت این واحدها با کمترین مشکل ادامه پیدا کند.

وی در پایان یادآور شد : بررسی مستمر مسائل واحدهای صنعتی و تولیدی در این کارگروه، نقشی کلیدی در پایداری تولید، حفظ اشتغال و افزایش ظرفیت فعالیت بنگاه های اقتصادی استان ایفا می کند و این روند با جدیت در سال جاری نیز دنبال خواهد شد. کد مطلب 6919403



 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

پاک‌کردن حسد از قلب به هر طوری که باشد واجب است و اظهارش حرام و چه گناهی بزرگ‌تر از بیزاری از آسایش مسلمان است؟! از جمله حقوق مسلمان بر مسلمان این است آنچه ر...

 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 اخبار بورس

اخبار بورس

بورس اوراق بهادار در هر کشوری به عنوان دماسنج اقتصاد آن کشور شناخته می شود. از سوی دیگر به دلیل نقشی که در تامین سرمایه برای شرکت ها و همچنین کسب سود برای افراد دارد، بسیار مهم تلقی می شود. سرویس بورس اقتصاد نیوز تلاش دارد تا به عنوان سایت مرجع اقتصاد ایر

 نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

سرمربی تراکتور در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران درباره درخشش علیرضا بیرانوند، آن را یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ ایران دانست اما برد تیمش را گفت مدیون او نیست.

 دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.