قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

جوان بازاری خوش‌تیپ که کسی باورش نمی‌کرد

«نمی‌خواهم از آن بانوانی باشم که جلوی همسرشان را برای یاری امام حسین(ع) می‌گیرند»؛ این آغاز راه یک بانوی دهه هفتادی بود که بر دلهره‌هایش پیروز شد تا شریک سلوک همسر شهیدش شود.
 جوان بازاری خوش‌تیپ که کسی باورش نمی‌کرد

یادداشت مهمان، حنانه سادات مطلبی: دو سه روزی از جنگ گذشته بود. جلال یک ساعتی دیرتر از همیشه رسید؛ دلم هزار راه رفته بود. اما در که باز شد، دستش پر بود. مرا که دید، خندید و گفت: «ببخشید دیر کردم. می‌خوام امشب براتون پیتزا درست کنم که همه این ترس‌ها یادتون بره و ناراحتی تو دلتون نمونه.»

آن شب، با همان چهره شاد همیشگی‌اش، دست به کار شد. فردای همان روز، نقاطی در محله‌مان مورد اصابت قرار گرفت. من با بچه‌ها راهی خانه خواهرم شدم؛ پیتزای مانده را هم با خودم بردم. آن پیتزا، آخرین شام چهارنفره‌ ما بود.

پانزده سال پیش، فقط از زبان خواهر و شوهر خواهرم، که با جلال دوست بود، اسمش را شنیده بودم. می‌گفتند پسر خیلی خوب و زحمت‌کشی است. جلال در کودکی مادرش را از دست داده بود و از همان بچگی، روی پای خودش ایستاده بود. نه دیده بودمش، نه صدایش را شنیده بودم؛ اما همین تعریف‌ها کافی بود که خودش را در دلم جا کند.

جلال اغلب لباس‌های فانتزی و جوان پسند می‌پوشید. حتی صورتش هم ریش نداشت. کسی باورش نمی‌شد بسیجی یا اهل مسجد و هیئت باشد. اما وقتی وارد زندگی مشترک شدیم، دیدم هر روز به مسجد می‌رود؛ بیشترِ وقت‌ها هم توی آشپزخانه مسجد در حال خدمت است. آن‌قدر در هیئت و مسجد فعال بود که هر وقت خودم کمک لازم داشتم، به شوخی زنگ می‌زدم و می‌گفتم: «آقا جلال، از مسجد زنگ زدن، کمک نیاز دارن.» می‌خندید، می‌گفت: «چرا به خودم زنگ نزدن؟! خودت کمک لازم داری، نه؟» و می‌آمد.

آدم حیف نیست بمیره، وقتی می‌تونه شهید بشه؟

سال‌ها پیش، وقتی هنوز مجرد بود، از کربلا برای خودش کفن خریده بود. هربار این کفن را می‌دید با شوخی و خنده می‌گفت: «حواست باشه، زمانی که من نبودم حتماً از این استفاده کن.» من هم هر بار می‌بردمش ته کمد، قایمش می‌کردم و می‌گفتم: «بابا این حرفا چیه، تو عمرت طولانیه.»

جلال آدمی بود که حتی حرف‌های سنگین و مهم را با خنده می‌زد. نظامی هم نبود؛ بازاری بود، توی بازار قطعات ماشین کار می‌کرد. اما همیشه می‌گفت: «آدم حیف نیست بمیره، وقتی می‌تونه شهید بشه؟» من هیچ‌وقت جدی نمی‌گرفتمش. بعد از شروع جنگ هم، بارها می‌گفت: «حیف که نظامی نیستم، دستم بسته‌ست. ولی اگه بگن پای لانچر نیرو می‌خوان، اولین نفری‌ام که به میدون می‌رم.»

یک نفر بود که این حرف‌ها را جدی گرفته …



 درگذشت مسعود حسنخانی نوازنده و آهنگساز
۱۰ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

درگذشت مسعود حسنخانی نوازنده و آهنگساز

آرمان امروز : جعفر (مسعود) حسنخانی، نوازنده ویولن و آهنگساز در سن ۸۸ سالگی درگذشت. بنابر اعلام خانه موسیقی ایران و همچنین روابط‌عمومی مؤسسه هنرمندان پیشکسوت، جعفر (مسعود) حسنخانی، نوازنده ویولن، آهنگساز و هنرمند باسابقه موسیقی ایران، که در روزهای اخیر در بیمارستان بستری و تحت مراقبت‌های پزشکی قرار داشت، ساعاتی قبل در سن ۸۸ [ ]

 بازگشت معین به ایران ؟
۱۰ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازگشت معین به ایران ؟

آرمان امروز : سخنگوی دولت درباره بازگشت معین به ایران گفت: او شهروند ایران است و باید امکان بازگشت آزادانه داشته باشد. فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت مسعود پزشکیان با تأکید بر لزوم باز بودن مسیر بازگشت ایرانیان خارج از کشور، درباره معین گفت: او نیز شهروند ایران است و باید امکان بازگشت آزادانه داشته باشد. [ ]

 از تحقیق تا تأویل
۵۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

از تحقیق تا تأویل

ذر آستانه‌ زادروز نبی اکرم صلی الله علیه وسلّم، بازنگری در آن‌چه در سالیان اخیر به زبان عربی درباره شخصیت، سیره، شمائل و اخلاق ایشان نگاشته شده، وظیفه‌ای است فراتر از یک کار کتاب‌شناختی صرف. پژوهش‌های عربی درباره  سیره  نبوی، همچنان بخش عمده‌ای از تولید علمی جهان اسلام در این حوزه را رقم می‌زنند؛ سنّتی پژوهشی که از تحقیق و تحشیه‌ بر متون کلاسیک آغاز می‌شود، به بازخوانی‌های تأملی و تربیتی معاصر می‌رسد و در موسوعه‌های حدیثی و فقهی چندجلدی به اوج می‌رسد.

 تدبیر شهید حاجی‌زاده برای روزی که خودش نباشد - تسنیم
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تدبیر شهید حاجی‌زاده برای روزی که خودش نباشد - تسنیم

شهیدحاجی‌زاده به تربیت نیرو وشناخت استعدادها اهتمام داشت تا وقتی خودش نباشد مجموعه بتواند به راهش ادامه دهد.

 میراث پیامبر برای امروز
۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

میراث پیامبر برای امروز

هر نسلی از مسلمانان با این پرسش روبه‌رو است که چگونه می‌توانیم میراث پیامبر(ص) را حفظ کنیم؟ این پرسش پاسخ‌های درست متعددی دارد: تأسی به سیره عبادی ایشان، ایمان به وحی الهی، تلاوت قرآن و تکریم اهل بیت(ع). برای یافتن بهترین پاسخ به این پرسش، طرح پرسشی دیگر راهگشا خواهد بود: خودِ پیامبر(ص) چه چیزی را میراث خویش می‌دانست؟

 فرهنگ در میدان
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فرهنگ در میدان

دولت چهاردهم در حالی دومین سال فعالیت خود را پشت سر می‌گذارد که سال گذشته از پرالتهاب‌ترین دوره‌های کشور بود. در این دوره که دو جنگ تحمیلی را پشت سر گذاشتیم، فرهنگ از فعالیتی عمدتاً پشت‌میزی فاصله گرفت و به میدان آمد؛ از روایت رویدادهای ملی و حضور رسانه‌های خارجی تا فعالیت هنرمندان، موکب‌های فرهنگی و ثبت روایت‌های مردمی.



مسیر بازگشت
سایت هم میهن

مسیر بازگشت

به هر هنرمند یا هر اهل فکر و اندیشه‌ای که مغلوب این فضا نشود و راه بازگشت به کشور خود را در پیش گیرد، باید تبریک و خوش‌آمد گفت.
سایت فرارو

چرا گریه و زاری در سریال «کوری» زیاد است؟

آینده سینمای ایران از همین‌جا آغاز می‌شود
سایت ایران آنلاین

آینده سینمای ایران از همین‌جا آغاز می‌شود

انجمن سینمای جوانان ایران، به‌ عنوان یکی از ریشه‌دارترین مؤسسات سینمایی کشور، نهادی برای فرداست؛ جایی که فیلمسازان جوان اولین تجربه‌های جدی خود را به دست می‌آورند، نگاهشان را پیدا می‌کنند و گاه اولین قدم‌های مسیری را برمی‌دارند که سال‌ها بعد به بخشی از جریان فرهنگساز فیلم‌های کوتاه و بلند سینمای ایران تبدیل می‌شود.
چرا محسن نامجو به وطن برگشت؟ | گذشته پشت مرز نمی‌ماند
سایت رویداد‌ ۲۴

چرا محسن نامجو به وطن برگشت؟ | گذشته پشت مرز نمی‌ماند

محسن نامجو بازگشته است و هرکس روایت خودش را از این بازگشت دارد. سلطنت‌طلبان او را متهم می‌کنند که پاداش حملاتش به این جریان را گرفته و تندرو‌های داخلی آن را نشانه رأفت نظام جمهوری اسلامی می‌دانند. محسن نامجو قطعا مثل قیصر در میادین شبانه آواز نخواهد خواند؛ او صاحب یک پرنسیب سیاسی است اما اولین کنسرت احتمالی اش در وطن، نبرد میان این روایت ها خواهد بود.
روزنامه آرمان امروز

تهیه فهرست ۱۰۰ نفری نام‌آوران خارج‌نشین برای بازگشت به ایران

سایت فرارو

اشک‌ و بی‌قراری مادر اکبر عبدی در روز تولد سلطان کمدی ایران