قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

ماجرای ۷۰۰ میلیون دلار ارز دارو و تجهیزات

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو گفت: هدف از مجوز برداشت یک میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی، ایجاد ذخیره‌ای حدود ۷۰۰ میلیون دلاری از دارو و تجهیزات پزشکی برای شرایط اضطرار بود.
 ماجرای ۷۰۰ میلیون دلار ارز دارو و تجهیزات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، نقی شهابی‌مجد، در تشریح هدف اختصاص منابع ارزی برای خرید دارو و تجهیزات پزشکی، اظهار داشت: هدف از مجوز برداشت یک میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی این بود که در نهایت حدود ۷۰۰ میلیون دلار دارو و تجهیزات پزشکی برای شرایط خاص و اضطراری در کشور ذخیره شود.

وی افزود: هدف اصلی، ایجاد یک دپوی استراتژیک بود تا در شرایط اضطرار، از جمله وقوع جنگ، حوادث گسترده یا بحران‌های مشابه، کشور بتواند برای مدت قابل توجهی ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی مورد نیاز خود را در اختیار داشته باشد.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در جلساتی که برای تعیین نحوه هزینه‌کرد این منابع برگزار شد، این موضوع مورد بررسی قرار گرفت که منابع مذکور صرف تأمین نیازهای روزمره کشور شود یا در مسیر ایجاد ذخایر استراتژیک قرار گیرد.

شهابی‌مجد گفت: در نهایت تصمیم بر این شد که منابع اختصاص‌یافته عمدتاً برای تأمین داروها و تجهیزات ضروری و حیاتی مورد نیاز در شرایط اضطرار هزینه شود تا علاوه بر پاسخگویی به نیازهای جاری، ظرفیت تاب‌آوری کشور نیز تقویت شود.

وی توضیح داد: در یک کارگروه چهار نفره، فهرست اقلام مورد نیاز …





 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

رژیم صهیونیستی امروز شنبه حملاتی را به مناطقی در جنوب لبنان انجام داد.

 غافلگیر کردن دشمن به شیوه ایران
۲۰ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

غافلگیر کردن دشمن به شیوه ایران

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در جریان دفاع مقدس چهل روزه، برخی محصولات راهبردی و اقلام مورد نیاز جنگ، بیش از سه برابر افزایش تولید داشتند.

 بخشی از درآمدهای کشور صرف تامین بنزین می‌شود/ سهم مصرف بنزین دهک ۱۰ تقریبا ۲۴ برابر دهک اول است
۲۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بخشی از درآمدهای کشور صرف تامین بنزین می‌شود/ سهم مصرف بنزین دهک ۱۰ تقریبا ۲۴ برابر دهک اول است

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید مردم را توجیه کنیم تا بدانند که اکنون بخشی از درآمدهای کشور صرف تامین بنزین می شود و این موضوع هزینه و فشارهایی را به بخش‌های دیگر تحمیل می‌کند.

 مزد باید قدرت خرید کارگر را حفظ کند؛ درصد افزایش مزد ملاک نیست
۸ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

مزد باید قدرت خرید کارگر را حفظ کند؛ درصد افزایش مزد ملاک نیست

دکتر فاطمه محمدیان، رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران، با تاکید بر اینکه ملاک موفقیت سیاست مزدی نباید صرفا درصد افزایش حقوق، بلکه میزان قدرت خرید

 پنل جدید نسخه نویسی الکترونیک از یکشنبه فعال می شود
۵ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

پنل جدید نسخه نویسی الکترونیک از یکشنبه فعال می شود

پنل نسخه نویسی الکترونیک نوین از روز یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵ جایگزین پنل ERX (نسخه قبلی) می‌شود.

 روسیه چگونه تحریم‌ها را دور می‌زند؟
۶ دقیقه قبل / سایت روزنو

روسیه چگونه تحریم‌ها را دور می‌زند؟

در ماه مه امسال پس از حمله به یک ساختمان مسکونی در کی‌یف که منجر به کشته شدن ۲۴ نفر از جمله کودکان شد، بازرسان اوکراینی قطعات ساخت ژاپن را داخل موشک‌هایی که...