قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۳۰

نوری: کیش می‌تواند به قطب بین‌المللی گردشگری سلامت تبدیل شود

کیش- دستیار رئیس‌جمهور با تأکید بر ظرفیت‌های دانش‌بنیان و پزشکی کیش گفت:توسعه فناوری‌های بافتی و تولید تجهیزات پیشرفته پزشکی می‌تواند کیش را به مقصدی بین‌المللی در حوزه سلامت تبدیل کند.
 نوری: کیش می‌تواند به قطب بین‌المللی گردشگری سلامت تبدیل شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد نوری در جریان بازدید میدانی از سه مجموعه پیشرو دانش‌بنیان در کیش، از نزدیک در جریان ظرفیت‌های تولیدی، دستاوردهای علمی و ملی و همچنین چالش‌های پیش روی این واحدها قرار گرفت.

ظرفیت‌های قابل توجه در حوزه فناوری‌های بافتی

دستیار رئیس‌جمهور در نخستین مرحله از یکی از مجموعه‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه بازسازی بافت‌های بیولوژیک و تولید بافت‌های جدید با استفاده از سلول‌های بیولوژیک و مواد زیستی بازدید کرد.

این مجموعه در زمینه تولید بیوایمپلنت‌های استخوانی و نرم فعالیت دارد و محصولات آن در حوزه‌های قلب و عروق، ارتوپدی، دندانپزشکی، اعصاب، پوست و چشم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ظرفیت تولید سالانه این واحد در حوزه انواع بیوایمپلنت‌های استخوانی و پوششی ۴۲۰ کیلوگرم اعلام شده است.

نوری در این بازدید با قدردانی از دستاوردهای این مجموعه در زمینه صرفه‌جویی ارزی، ارائه خدمات تخصصی و تأمین نیازهای درمانی کشور، اظهار کرد: اقدامات انجام شده در حوزه علمی بسیار عالی ارزیابی می‌شود و در منطقه کمتر مجموعه‌ای با چنین ظرفیت‌هایی وجود دارد. …




 اخبار جدید

 عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵
۳۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

ایران و یمن با هرمز و باب المندب بر تجارت جهانی حکومت خواهند کرد، محور گلوگاه‌ها، بریکس ایده آلترناتیو، ایران در معماری جهانی پساغربی و...از جمله تیترهای روزنامه‌های یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ هستند.

 جلیلی از سایه به متن می‌آید؟
۳۹ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

جلیلی از سایه به متن می‌آید؟

عباس امیری‌فر، فعال سیاسی اصولگرا: تندروها می‌خواهند دولت را ساقط کنند؛ آنها از جلیلی هم عبور می‌کنند کامران غضنفری، نماینده مجلس: پزشکیان اگر صادق است، مشاوران و معاون‌های خود را عزل کند

 بازارهای محلی بیشتر، هزینه خرید کمتر - مردم سالاری آنلاین
۱۰ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

بازارهای محلی بیشتر، هزینه خرید کمتر - مردم سالاری آنلاین

همزمان با دویست‌وبیست‌وهشتمین پویش «امید و افتخار»، چهار بازار میوه و تره‌بار در مناطق ۳، ۷، ۸ و ۲۰ تهران به بهره‌برداری رسید تا شمار بازارهای میوه و تره‌بار پایتخت به ۳۲۰ بازار افزایش پیدا کند، طرحی که مدیریت شهری آن را بخشی از سیاست حمایت از معیشت شهروندان و کنترل قیمت کالاهای مصرفی می‌داند.

 انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است
۴۹ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است

معاون پزشکیان به خبرآنلاین گفت: تجویز تشدید درگیری و نفی مذاکره به همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی جامعه در شرایط جنگی یک تناقض بنیادین است. در کجای تاریخ وقتی کشوری در خاک و در مرزهای خود می‌جنگیده همزمان به پویایی اقتصادی هم رسیده؟ یک بخش مهم جنگ یعنی هزینه اقتصادی؛ چه از نظر مخارج خود جنگ و خسارات و چه عدم النفع فعالیت‌هایی که متوقف شده‌اند. 

 بازی در زمین اسرائیل - مردم سالاری آنلاین
۱۱ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

بازی در زمین اسرائیل - مردم سالاری آنلاین

در شرایطی که پرونده هسته‌ای ایران بار دیگر در کانون فشارهای بین‌المللی قرار گرفته و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مسیر پرونده ایران را به سمت شورای امنیت برده است، پاسخ تهران طبیعتاً نمی‌تواند از جنس انفعال باشد.

 پیش‌بینی آب‌وهوای کشور امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ /  این استان‌ها بارانی می‌شود
۱۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

پیش‌بینی آب‌وهوای کشور امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ / این استان‌ها بارانی می‌شود

روز یکشنبه در برخی نواحی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، گیلان، مازندران، گلستان، ارتفاعات البرز مرکزی و همچنین ارتفاعات استان‌های کرمان و هرمزگان، بارندگی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد. در نقاط مستعد نیز احتمال گردوخاک وجود دارد.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026