قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

ناصری: اقدامات پلیس در دفاع از کشور به مردم امید و انگیزه می‌دهد

یزد - نماینده ولی فقیه در استان گفت: مأموران پلیس با استعانت به درگاه خداوند متعال، در راه دفاع از کشور کار و تلاش می‌کنند و این اقدامات پلیس به همه مردم روحیه می‌دهد.
 ناصری: اقدامات پلیس در دفاع از کشور به مردم امید و انگیزه می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله محمدرضا ناصری در دیدار جانشین فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان یزد انجام شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه امام شهدا اظهار کرد: در تلاش هستیم بتوانیم در مسیر شهدا حرکت کنیم و ادامه دهنده راه آنها باشیم.

وی افزود: انتظامی یزد با برنامه‌ریزی لازم در خصوص برخورد با جرایم و مسائل مهم، عملکرد خوبی را در خصوص پیشگیری از جرایم داشته که امیدواریم این مسیر به همین نحو ادامه داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان یزد گفت: نیروهای مسلح در قبل از انقلاب نمی‌دانستند که برای چه کسی و برای چه هدفی خدمت می‌کنند؛ اما به برکت انقلاب اسلامی، امروز پلیس می‌داند که برای دین خدا، حفظ و حراست از اسلام و انقلاب کار و تلاش می‌کند.

آیت الله ناصری تصریح کرد: ماموران پلیس برای حفظ و حراست از حاکمیت خداوند متعال حرکت می‌کنند و در این راه عاقبت به خیر خواهند شد و خداوند به آنها درجات عالی دنیوی و اخروی عطا خواهد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با بیان اینکه مأموران انتظامی با اختیار خود مسیر سختی را انتخاب می‌کنند تصریح کرد: پلیس با استعانت به درگاه خداوند متعال و در راه دفاع از کشور کار و تلاش می‌کند و این اقدامات پلیس به همه مردم انگیزه داده است.

آیت الله ناصری در خاتمه ضمن تشکر از اقدامات سردار نگهبان در برقراری امنیت مطلوب در استان یزد برای سردار علیرضا دلیری آرزوی موفقیت کرد. کد مطلب 6912285





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.
 کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است. ترامپ قمارباز که روزی با غرور فرعون‌گونه فرمان ترور داد، پس از مشاه
 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.
 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.
 ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
روزنامه تعادل

ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا، از استقرار ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» در خاورمیانه خبر داد.
 ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران
سایت خبرفوری

ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران

اکسیوس مدعی شد: نیروهای آمریکایی بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی محافظت‌شده از طریق بخش جنوبی تنگه هرمز افتتاح کرده‌اند که شبانه به ۱۵ تا ۲۰ نفتکش اجازه می‌دهد از آن عبور کنند.
 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.
 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر جایگاه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور، این دانشگاه را قلب نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن و تقویت مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه تأکید کرد.