قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

مطالبه‌گری رسانه‌ها باید مبتنی بر اطلاعات دقیق و مستند باشد

همدان-نماینده مردم شهرستان‌های رزن و درگزین در مجلس گفت:مطالبه‌گری زمانی اثرگذاری بیشتری دارد که خبرنگار پیش از طرح موضوع، از اصل مسئله و توضیحات دستگاه مربوطه آگاهی کامل داشته باشد.
 مطالبه‌گری رسانه‌ها باید مبتنی بر اطلاعات دقیق و مستند باشد

به گزارش خبرنگار مهر، سید ابوالحسن مصطفوی شنبه در نشست صمیمی با خبرنگاران شهرستان‌های رزن و درگزین به مناسبت هفته خبرنگار با تبیین نقش راهبردی رسانه‌ها در جامعه اظهار کرد: خبرنگاران باید ضمن اهتمام جدی به امر مطالبه‌گری و نقد منصفانه عملکرد دستگاه‌های اجرایی، پیش از انتشار اخبار و گزارش‌ها، موضوعات را از مسئولان و متولیان مربوطه پیگیری کنند تا اطلاع‌رسانی بر پایه اطلاعات دقیق، متقن و مستند صورت پذیرد.

وی افزود: خبرنگاران باید در جریان دقیق وقایع دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و ارتباط مستمر و دو سویه‌ای با مدیران و مسئولان برقرار کنند.

این نماینده مجلس با اشاره به سازوکار صحیح مطالبه‌گری تصریح کرد: چنانچه خبرنگار موضوعی را مطرح می‌کند، مقتضی است ابتدا از مسئول مربوطه پیرامون آن مسئله استعلام نموده و توضیحات دستگاه اجرایی را استماع کند و در صورتی که پاسخ ارائه‌شده قانع‌کننده نباشد، موضوع می‌تواند در رسانه منعکس شده و از مسیرهای قانونی و نظارتی پیگیری شود.

مصطفوی نقد عملکرد مسئولان و دستگاه‌های اجرایی را امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر دانست و گفت: ممکن است مدیر یا دستگاهی در انجام وظایف محوله دچار کوتاهی شده باشد که این امر باید مورد نقد قرار گیرد، اما برای اثربخشی این نقد، رعایت اصول حرفه‌ای و استناد به اطلاعات دقیق ضرورت دارد.

وی ادامه داد: ممکن است خبرنگار از دریچه نگاه خود موضوعی را مشاهده کند، اما از محدودیت‌ها، پیچیدگی‌های اداری و فرآیندهای حاکم بر آن دستگاه بی‌اطلاع باشد، در نتیجه تعامل نزدیک رسانه با بدنه اجرایی می‌تواند به واقع‌گرایی اخبار و اثربخشی مطالبات کمک شایانی کند و مطالبه‌گری زمانی در تراز انقلاب اسلامی و اثربخش خواهد بود که خبرنگار از اصل موضوع و پاسخ‌های مستدل دستگاه مربوطه آگاهی کامل داشته باشد.

نماینده مردم شهرستان‌های رزن و درگزین در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نحوه رسیدگی به گزارش‌های مردمی بیان کرد: در مواجهه با …



 مصدومیت 2 کارگر در پی وقوع حادثه در شرکت معادن سرمک شهرستان ملایر
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

مصدومیت 2 کارگر در پی وقوع حادثه در شرکت معادن سرمک شهرستان ملایر

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: بر اثر وقوع حادثه در شرکت معادن سرمک شهرستان ملایر، 2 نفر از کارگران این معدن مصدوم شدند. این حادثه حین کار اتفاق افتاده است.

 پیام آیت‌الله نوری همدانی به سرلشکر رضایی:استقامت برابر دشمن ضروری است - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پیام آیت‌الله نوری همدانی به سرلشکر رضایی:استقامت برابر دشمن ضروری است - تسنیم

مرجع تقلید شیعیان گفت: تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری و استقامت برابر دشمن از ضروری‌ترین امور است.

 پیگیری مطالبات بازنشستگان در دولت و مجلس ضروری است - تسنیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پیگیری مطالبات بازنشستگان در دولت و مجلس ضروری است - تسنیم

مدیرکل تحول اداری استانداری همدان بر ضرورت پیگیری مطالبات بازنشستگان توسط دولت و مجلس تاکید کرد.

 اشکالات قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود - تسنیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اشکالات قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود - تسنیم

نماینده همدان و فامنین در مجلس گفت: بازنشستگان نباید دغدغه درمان، مسکن و هزینه‌های زندگی داشته باشند.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]