قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳۲ ساعت قبل

اعتبارات ۱۴۰۵ نوشهر به پروژه‌های نیمه‌تمام و آماده بهره‌برداری می‌رسد

نوشهر - معاون فرماندار نوشهر گفت: تمرکز منابع مالی بر پروژه‌های نیمه‌تمام، اثرگذار و دارای امکان بهره‌برداری در کوتاه‌ترین زمان خواهد بود.
 اعتبارات ۱۴۰۵ نوشهر به پروژه‌های نیمه‌تمام و آماده بهره‌برداری می‌رسد
به گزارش خبرنگار مهر، نداذنعمت زاده شامگاه دوشنبه در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان نوشهر با اشاره به محدودیت منابع اعتباری اظهار کرد: اعتبارات باید به طرح‌هایی اختصاص یابد که از نظر میزان پیشرفت، ضرورت اجرا و آثار اجتماعی و خدماتی، ظرفیت بیشتری برای ایجاد نتیجه ملموس برای مردم دارند.

وی افزود: پروژه‌های نیمه‌تمامی که از پیشرفت فیزیکی مناسبی برخوردارند و با تزریق اعتبار تکمیلی می‌توانند تا پایان سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسند، باید در اولویت قرار گیرند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری نوشهر همچنین از دستگاه‌های اجرایی خواست هنگام ارائه فهرست پروژه‌های پیشنهادی، اطلاعات دقیقی درباره میزان پیشرفت فیزیکی، اعتبار مورد نیاز برای اتمام، موانع اجرایی و زمان‌بندی بهره‌برداری ارائه کنند.

وی ادامه داد: طرحی که با تأمین اعتبار محدود امکان تکمیل و بهره‌برداری دارد، باید در مقایسه با پروژه‌ای که برای اتمام به منابع مالی سنگین و زمان طولانی نیازمند است، از اولویت بالاتری برخوردار باشد.

در بخش دیگری از این جلسه، مدیران دستگاه‌های اجرایی گزارشی از آخرین وضعیت پروژه‌های حوزه مسئولیت خود ارائه کردند و میزان پیشرفت، نیاز اعتباری و امکان بهره‌برداری هر یک از طرح‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت.

در پایان مقرر شد پروژه‌های دارای پیشرفت فیزیکی بالا و طرح‌هایی که با تأمین اعتبار تکمیلی قابلیت اتمام و بهره‌برداری در سال ۱۴۰۵ را دارند، در فرآیند اولویت‌بندی و تخصیص اعتبارات شهرستان مورد توجه ویژه قرار گیرند. کد مطلب 6919543



 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]

 قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

طلا امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰ (نوزده میلیون و سیصد و چهار هزار ) تومان به ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰تومان رسید.

 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 اجتماعی

اجتماعی


 پنتاگون پایگاه‌های آمریکا را از خلیج فارس خارج می‌کند؛ فرار از تیررس موشک‌های ایران

پنتاگون پایگاه‌های آمریکا را از خلیج فارس خارج می‌کند؛ فرار از تیررس موشک‌های ایران

وزارت جنگ آمریکا در حالی امکان خارج کردن نیروها از پایگاه‌های بزرگ آمریکایی در منطقه را که در جنگ با ایران به‌شدت آسیب دیده‌اند، بررسی کرده که کشورهای خلیج فارس نگرانند این اقدام آنها را در برابر تهران آسیب‌پذیرتر کند.

 نفت در بن‌بست دیپلماسی

نفت در بن‌بست دیپلماسی

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت برنت روز سه‌شنبه 18 ماه اوت برای سومین روز متوالی افزایش یافت و از مرز ۹۱ دلار در هر بشکه عبور کرد. به گزارش تارنمای Trading economicsاین رشد در حالی رقم خورد که چشم‌انداز دستیابی به توافقی تازه میان آمریکا و ایران پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد تمایلی به تمدید توافق موقت صلح ندارد، کمرنگ‌تر شده است.

 قاتلی خاموش‌تر از خیانت برای زوج‌ها!

قاتلی خاموش‌تر از خیانت برای زوج‌ها!

خیانت و دعوا در روابط عاطفی را می‌شناسیم؛ اما بی حسی عاطفی ، بحرانی خاموش و ویرانگر است که روان درمان گر‌ها از آن با عنوان بحران صفر عاطفی یاد می‌کنند؛ رو...