قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

سخنان جهانگیر الماسی تحریف شده بود؟؛ حیف از سانسور آغوش پدر و دختری!

مصاحبه دوباره جهانگیر الماسی و تکذیب سخنان اولیه اش، حذف یک سکانس خوب، نکته سخنان پیمان جبلی درباره افزایش و ریزش مخاطب و پخش اپیزود جدید «سرو، سپید، سرخ» مهمترین نکات خبری این هفته است.
 سخنان جهانگیر الماسی تحریف شده بود؟؛ حیف از سانسور آغوش پدر و دختری!

خبرگزاری مهر-گروه هنر-عطیه مؤذن؛ «هفت روز سیما» عنوان بسته خبری-تحلیلی است که در پایان هر هفته به بازخوانی متن و حاشیه اتفاقات خبری صدا و سیما و شبکه نمایش خانگی می‌پردازد. همچنین در این بسته، نیم‌نگاهی هم به شایعات و اخبار غیررسمی داریم و در تلاش هستیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن از مهمترین اخبار هفته در تلویزیون و شبکه نمایش خانگی باخبر شوید.

امروز پنجشنبه ۵ شهریور می‌توانید با شماره ۲۵۳ بسته خبری «هفت روز سیما» همراه شوید.

چهره هفته؛ جهانگیر الماسی

جهانگیر الماسی بازیگر با سابقه‌ سینما و تلویزیون ایران، چند سالی است که کمتر در فیلم و سریال‌ها دیده شده است. او این هفته در مرکز توجه رسانه‌ها قرار گرفت، که البته نه به واسطه بازیگری بلکه به دلیل اظهارنظری درباره‌ وضعیت مالی اش بود که بازتاب گسترده‌ای داشت.

داستان از ویدئویی آغاز شد که در یک برنامه‌ی اینترنتی با اجرای ساتیار امامی پخش شد. در این ویدئو، الماسی از شرایط دشوار معیشتی خود گفت و عنوان کرد که گاهی پول خرید غذا را ندارد و تنها هفته‌ای چهار وعده غذا می‌خورد. این اظهارات در فضای مجازی بازخورد گسترده‌ای داشت و بسیاری از مخاطبان را که او را به عنوان چهره‌ای موفق از دوران اوج سینمای ایران می‌شناختند، شوکه کرد.

چند روز بعد، الماسی در گفتگویی با خبرنگار تسنیم، روایت جدیدی از ماجرا ارائه داد و تلاش کرد تا برداشت اولیه از صحبت‌هایش را اصلاح کند. به گفته‌ او، حرفش در مصاحبه‌ اصلی توصیه‌ای به کم‌خوری و نظم در وعده‌های غذایی بوده‌است اما با «چند کات» در تدوین ویدئو، جمله‌اش به شکلی کاملاً متفاوت بازنمایی شده است.

مرور این اتفاق نشان می‌دهد که اظهارات اولیه‌ الماسی مبنی بر مشکلات مالی، با توجه به جایگاه و سابقه‌ او، برای جامعه‌ هنری و عموم مردم نگران‌کننده بود. واکنش سریع او برای شفاف‌سازی و تغییر روایت به «توصیه‌ به کم‌خوری»، می‌تواند نشانه‌ای از فشارهای وارده یا پشیمانی از طرح صریح یک موضوع شخصی باشد. ضمن اینکه خودش هم در گفتگوی دوم می گوید که در چند ساعت چند هزار نفر با او تماس گرفته اند. این ماجرا، صرف‌نظر از صحت هر یک از روایت‌ها، بار دیگر توجهات را به مسائل معیشتی هنرمندان پیشکسوت و چالش‌های دنیای رسانه در بازنمایی صحیح گفتار افراد جلب کرد.

حاشیه هفته؛ حذف …



 اصغر فرهادی و مهاجرت تولید
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

اصغر فرهادی و مهاجرت تولید

‌فرهادی برای «قصه‌های موازی» سه سال در آمریکا زندگی کرد، تحقیق کرد و نوشت

 بازگشت یک شاهکار ایرانی به صحنه
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بازگشت یک شاهکار ایرانی به صحنه

مهم‌ترین دستاورد اجرای مجدد «خسوف» در ایران، به صحنه بردن این اثر توسط ارکستری کاملاً ایرانی بود که نوازندگانش همگی از ایران بودند و توانستند اجرایی قابل‌قبول ارائه دهند.

 درخشش ایران در نقشه هوش جهانی | رتبه چهارم آی‌کیو برای ایرانیان در کنار غول‌های شرق آسیا
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

درخشش ایران در نقشه هوش جهانی | رتبه چهارم آی‌کیو برای ایرانیان در کنار غول‌های شرق آسیا

بر اساس تازه‌ترین رده‌بندی سایت جهانی سنجش آی‌کیو international IQ test برای سال ۲۰۲۶، نقشه جهانی هوش با نتایجی جالب توجه ترسیم شده که در آن، ایران با کسب امتیازی درخشان، در میان برترین‌های جهان قرار گرفته است.

 شباهت اخوان به حافظ
۷ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

شباهت اخوان به حافظ

جایگاه و اهمیت مهدی اخوان‌ثالث در شعر معاصر به روایت بهرام پروین‌گنابادی

 خشم جمعی از جوانمرگی بازیگران
۱۷ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

خشم جمعی از جوانمرگی بازیگران

آرمان امروز : چند تن از چهره‌های زنی که از کودکی بازیگر بودند، در اعتراض به مرگ چند بازیگر جوان به هالیوود اعتراض کردند و نارسا بودن سیستم را موجب جوانمرگی آنها دانستند. آنا پاکوین و ملیسا گیلبرت پس از مرگ هایدن پنیتیر خواستار محافظت از کودکان بازیگر شدند و از سکوت جمعی در برابر [ ]

 چگونه استرس مزمن شخصیت شما را از نو می‌سازد؟
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چگونه استرس مزمن شخصیت شما را از نو می‌سازد؟

اغلب ما شخصیت خود را یک ساختار ثابت و شکل‌گرفته می‌دانیم که پس از دوران جوانی، دست‌نخورده باقی می‌ماند. اما شواهد علمی رو به رشدی نشان می‌دهند که یک عامل قدرتمند و پنهان وجود دارد که می‌تواند این ثبات را به چالش بکشد: استرس مزمن.



راز بیمارانی که از موزه به بیمارستان رفتند!
خبرگزاری ایسنا

راز بیمارانی که از موزه به بیمارستان رفتند!

یک گردشگر وارد موزه‌ای در فلورانس می‌شود، مقابل یک شاهکار می‌ایستد و چند دقیقه بعد دیگر حالش خوب نیست. قلبش تند می‌زند، سرش گیج می‌رود و جهان اطرافش شکل عادی خود را از دست می‌دهد. این صحنه آن‌قدر در فلورانس تکرار شد که یک روان‌پزشک شروع به ثبت پرونده‌هایشان کرد؛ ماجرایی که بعدها با نام «سندرم استاندال» مشهور شد.
قاب‌های کوچکی از ایران + عکس
خبرگزاری ایسنا

قاب‌های کوچکی از ایران + عکس

قلمدان‌های لاکی، از ظریف‌ترین جلوه‌های هنر ایرانی، روزگاری وسیله‌ای برای نگهداری قلم بودند اما به‌تدریج به بوم‌های کوچکی برای نمایش نقاشی، تذهیب و روایت‌های تاریخی و ادبی از ایران تبدیل شدند؛ هنری که در دوره قاجار به اوج ظرافت رسید و امروز نمونه‌هایی از آن در موزه‌های معتبر جهان، بخشی از نبوغ و مهارت استادکاران ایرانی را روایت می‌کند.
چرا مهدی اخوان‌ثالث موسیقی را کنار گذاشت؟
سایت عصرایران

چرا مهدی اخوان‌ثالث موسیقی را کنار گذاشت؟

«اخوان» پیش از شعر، به موسیقی روی آورد که با منع جدی پدر روبرو شد و برخلاف میل خود، موسیقی را کنار گذاشت.
شهر سوخته؛ تمدنی که ۵ هزار سال جلوتر از زمان خود بود/ رازهای تمام شهر؛ از پروتز چشم تا جراحی مغز
سایت خبرآنلاین

شهر سوخته؛ تمدنی که ۵ هزار سال جلوتر از زمان خود بود/ رازهای تمام شهر؛ از پروتز چشم تا جراحی مغز

«شهر سوخته» سال‌هاست با عنوان «شهری که از زمان خود جلوتر بود» معرفی می‌شود؛ اما آیا این توصیف واقعاً بر پایه شواهد علمی است یا حاصل بزرگ‌نمایی رسانه‌ای؟ برای پاسخ باید به حدود پنج هزار سال پیش، در حاشیه دلتای رود هیرمند بازگردیم.
چرا ونیز امسال مردانه‌تر از همیشه شده است؟/  سهم زنان از بخش مسابقه فقط یک فیلم
سایت خبرآنلاین

چرا ونیز امسال مردانه‌تر از همیشه شده است؟/ سهم زنان از بخش مسابقه فقط یک فیلم

جشنواره فیلم ونیز امسال با یک آمار غیرمنتظره در بخش مسابقه اصلی روبه‌روست؛ از ۲۱ فیلم حاضر در رقابت برای شیر طلایی، تنها یک فیلم به کارگردانی یک زن دیده می‌شود؛ آماری که سهم زنان را به حدود ۵ درصد می‌رساند.
افول ستاره
سایت روزنامه سازندگی

افول ستاره

چرا سینما، محمدرضا گلزار را پس زد و او به ستاره فضای مجازی تبدیل شد؟