قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

قائم‌پناه: دولت باید بتواند با جامعه گفتگو کرده و صدای مردم را بشنود

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: امروز رسانه بخش جدایی‌ناپذیر از حکمرانی است. دولت باید بتواند با جامعه گفت‌وگو کند، صدای مردم را بشنود و برای سیاست‌هایش اعتماد و همراهی اجتماعی ایجاد کند.
 قائم‌پناه: دولت باید بتواند با جامعه گفتگو کرده و صدای مردم را بشنود

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، در نشست گرامیداشت روز خبرنگار با بیان اینکه این ایام فرصت مغتنمی برای بازاندیشی در نسبت دولت، رسانه و جامعه است، اظهار کرد: امروز رسانه بخش جدایی‌ناپذیر از حکمرانی است. اداره کشور فقط با تصمیم، قانون، بودجه و ساختار اداری پیش نمی‌رود. دولت باید بتواند با جامعه گفت‌وگو کند، تصمیم‌های خود را توضیح دهد، صدای مردم را بشنود و برای سیاست‌هایش اعتماد و همراهی اجتماعی ایجاد کند.

وی با بیان اینکه اعتماد با دستور و توصیه دولتمردان ساخته نمی‌شود، ادامه داد: اعتماد، حاصل تجربه مردم از صداقت، شفافیت، پاسخگویی، انصاف و شنیده‌شدن است و رسانه یکی از مهم‌ترین میدان‌های شکل‌گیری این تجربه است.

قائم‌پناه یادآور شد: دولت چهاردهم رسانه را امتداد روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی نمی‌بیند و انتظار ندارد رسانه‌ها هر روز دولت را تأیید کنند. رسانه‌ای که صرفاً صدای مسئولان را منعکس کند، بخشی از رسالت خود را کنار گذاشته است؛ همان‌گونه که دولتی که تنها صدای موافقانش را بشنود، به‌تدریج بخشی از واقعیت جامعه را از دست خواهد داد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه دولت اگر رسانه را نشنود، ارتباط اثربخش با جامعه را از دست خواهد داد، اظهار کرد: گاهی یک گزارش دقیق، مسئله‌ای را پیش روی مدیران می‌گذارد که ده‌ها گزارش اداری نتوانسته‌اند آن را به همان روشنی نشان دهند. یک تصویر، یک تیتر یا حتی یک پرسش درست می‌تواند دستگاه اجرایی را متوجه نقصی کند که در سازوکارهای رسمی دیده نشده است.

وی گفت: رسانه منتقد، اگر حرفه‌ای و منصف باشد، بخشی از نظام هشداردهنده حکمرانی است. شنیدن خبر خوب آسان است؛ هنر حکمرانی، شنیدن خبر ناخوشایند و اصلاح آن چیزی است که باید اصلاح شود.

البته این مسئولیت، دوطرفه است.

قائم‌پناه ادامه داد: همان اندازه که دولت باید پاسخگو باشد، رسانه نیز در برابر جامعه مسئول است. در فضای رسانه‌ای امروز، یک خبر نادرست، تصویر خارج از زمینه یا روایت شتاب‌زده می‌تواند ظرف چند دقیقه بر ذهن میلیون‌ها نفر اثر بگذارد. سرعت، اقتضای رسانه امروز است؛ اما اعتبار، سرمایه رسانه است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با بیان اینکه جامعه …





 تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیرخارجه مصر
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیرخارجه مصر

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با وزیر امور خارجه مصر و فرمانده ارتش پاکستان تلفنی گفت‌وگو کردند.

 هشدار تند نیروهای مسلح ایران به آمریکا
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

هشدار تند نیروهای مسلح ایران به آمریکا

سردار سیدمجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع، با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در تقابل با فشارهای نظامی و تحریمی، شکست راهبردی را به متجاوزان تحمیل کرده است، اعلام کرد که ارتقای توان بازدارندگی و استقرار نظم امنیتی جدید در منطقه تنها از مسیر تکیه بر صنایع دفاعی بومی و همگرایی کشورهای همسایه محقق می‌شود.

 محسن رضایی: جنگ آینده متفاوت‌تر از نبرد ۴۰ روزه خواهد بود | اگر ترامپ بخواهد کارهایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم
۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

محسن رضایی: جنگ آینده متفاوت‌تر از نبرد ۴۰ روزه خواهد بود | اگر ترامپ بخواهد کارهایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی: همه تجارب یکسال گذشته را حتما در نبرد آینده به کار خواهیم گرفت و حتما جنگ آینده متفاوت از جنگ تحمیلی سوم خواهد شد. حتما در مسئله اداره شیوه جنگ تغییراتی خواهیم داد.

 پیام آیت‌الله نوری همدانی به محسن رضایی
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پیام آیت‌الله نوری همدانی به محسن رضایی

در پیام آیت‌الله نوری همدانی به دبیر شورای عالی امنیت ملی آمده است: در این شرایط، تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری، استقامت در برابر دشمن، پاسخ قاطع به هرگ...

 محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در راهبردهای دفاعی ایران تکامل رخ داده و از جنگ تحمیلی دوم دائما درحال تکامل دفاعی - سیاسی است.

 شعار هفته دولت :«دولت پای کار مردم؛ روایت دفاع و سازندگی»
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

شعار هفته دولت :«دولت پای کار مردم؛ روایت دفاع و سازندگی»

آرمان امروز : رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، شعار هفته دولت در سال ۱۴۰۵ را «دولت پای کار مردم؛ روایت دفاع و سازندگی» اعلام کرد. الیاس حضرتی شنبه (۳۱ مردادماه) با بیان اینکه از هفته دولت سال گذشته تاکنون، دولت یک سال سخت و پر تنش را پشت سر گذاشت، اظهارکرد: در این سال شاهد تحمیل [ ]



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...