قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴۰ ساعت قبل

رونق تولید در شهرک چوب قم با سرمایه‌گذاری ۱۲۵ میلیارد تومانی

قم- دو واحد تولیدی در حوزه مبلمان و صنایع چوبی با سرمایه‌گذاری مجموع ۱۲۵ میلیارد تومان در قم به بهره‌برداری رسید.
 رونق تولید در شهرک چوب قم با سرمایه‌گذاری ۱۲۵ میلیارد تومانی



به گزارش خبرنگار مهر، دو واحد تولیدی جدید در شهرک صنعتی ثامن قم بعدازظهر سه شنبه به بهره‌برداری رسیدند و فعالیت خود را در زمینه تولید مبلمان، کابینت سفارشی، درب و محصولات مرتبط با دکوراسیون آغاز کردند.

یکی از این واحدها در حوزه تولید مبلمان فعالیت دارد و با سرمایه‌گذاری حدود ۲۵ میلیارد تومان برای راه‌اندازی و تجهیز، به چرخه تولید وارد شده است.

این مجموعه امکان تولید حدود هفت مدل محصول مبلمان را دارد و با هدف توسعه فعالیت‌های تولیدی در حوزه صنایع چوبی راه‌اندازی شده است.

واحد تولیدی دیگر نیز در زمینه ساخت کابینت‌های سفارشی، درب و محصولات دکوراسیون فعالیت می‌کند و برای راه‌اندازی و توسعه آن سرمایه‌گذاری قابل توجهی انجام شده است.

این واحد در بخش تولید و فعالیت‌های مرتبط، ظرفیت ایجاد اشتغال برای حدود ۳۰ تا ۳۵ نفر را دارد که بخشی از این نیروها به صورت مستقیم و بخشی نیز در بخش‌های وابسته از جمله حمل‌ونقل و نصب محصولات فعالیت می‌کنند.

راه‌اندازی این دو مجموعه تولیدی در مجموع با سرمایه‌گذاری ۱۲۵ میلیارد تومان انجام شده و بر اساس اعلام مسئولان، فعالیت آنها زمینه اشتغال ۶۲ نفر را فراهم کرده است.

این واحدها بخشی از ظرفیت صنایع خرد و متوسط استان قم در حوزه صنایع چوبی و مبلمان به شمار می‌روند.

فعالیت واحدهای جدید در شهرک ثامن در شرایطی دنبال می‌شود که این شهرک به عنوان یکی از مجموعه‌های متمرکز فعالان صنعت چوب و مبلمان در قم، ظرفیت قابل توجهی در زمینه تولید و اشتغال دارد و مجموعه‌ای از واحدهای مرتبط با صنایع چوبی در آن مستقر هستند.

در جریان بررسی مسائل این شهرک، اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قم نیز سه مطالبه و درخواست اصلی فعالان شهرک را مورد بررسی قرار دادند.

تسهیل دسترسی شهرک از مسیر بلوار عمار یاسر، تقویت پوشش و آنتن‌دهی تلفن همراه در محدوده شهرک و فراهم شدن امکان استفاده از ظرفیت‌های بانکی و مالیاتی از جمله موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

زیرساخت‌های شهرک ثامن تقویت می‌شود

شهرک صنعتی ثامن قم در محدوده‌ای به …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 استرالیا غول‌های فناوری را به پرداخت سهم رسانه‌های خبری ملزم کرد
سایت توسعه برند

استرالیا غول‌های فناوری را به پرداخت سهم رسانه‌های خبری ملزم کرد

استرالیا در گامی تازه برای بازتعریف رابطه میان پلتفرم‌های دیجیتال و صنعت خبر، غول‌های فناوری را مکلف کرد یا با رسانه‌های محلی قرارداد تجاری ببندند یا بخشی از درآمد تبلیغاتی خود را به حمایت از روزنامه‌نگاری اختصاص دهند.
 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد
سایت هم میهن

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ تاکنون را،علیه ایران اجرا می‌کنم - سلام نو
سایت سلام نو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ تاکنون را،علیه ایران اجرا می‌کنم - سلام نو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم؛ این یک جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.
 پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!
سایت ورزش ۳

پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!

همه منتظر تماشای رئال مادرید نسخه ژوزه مورینیو در بازگشت این مربی به لالیگا هستند.
 مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد
سایت ایران آنلاین

مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان از برقراری مجدد پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان پس از وقفه ایجاد شده بخاطر جنگ تحمیلی خبر داد.
 جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت
سایت روزنو

جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت

حالا جنگ باعث رویگردانی این دو شریک تجاری و همسایه از یکدیگر شده تا آنجا که ایران اجازه تردد نفتکش‌های اماراتی از تنگه هرمز را سلب کرده و این کشور به‌صراحت ا...
 از لکه‌های نفتی قشم تا طرح نفوذ در مجلس
روزنامه هفت صبح

از لکه‌های نفتی قشم تا طرح نفوذ در مجلس

اخبار و گزارش های برتر روزنامه هفت صبح در هفته ای که گذشت. از ماجرای لکه های نفتی در سواحل جزیره قشم تا بررسی ابعاد طرح نفوذ در مجلس و مرور
 واکاوی آخرین تحولات جنگ در لبنان بمباران بند اول تفاهم‌نامه همچنان ادامه دارد! بن‌بست چندلایه صهیونیست‌ها در نبرد با حزب‌الله | جهان نیوز
سایت جهان نیوز

واکاوی آخرین تحولات جنگ در لبنان بمباران بند اول تفاهم‌نامه همچنان ادامه دارد! بن‌بست چندلایه صهیونیست‌ها در نبرد با حزب‌الله …

نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان، نه توان حفظ مواضع خود را دارند و نه می توانند اشغالگری خودشان را توسعه بخشند. همین موضوع با هشدار تحلیلگران و اندیشکده‌های اسرائیلی (نظیر اندیشکده امنیت ملی اسرائیل) مواجه شده و آن‌ها از ورود به یک جنگ فرسایشی خطرناک سخن می گویند که گرفتار شدن در آن نتیجه‌ای شبیه به عقب‌نشینی خفت‌بار اسرائیل از جنوب لبنان در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی را در پی خواهد داشت.