قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۶ ساعت قبل

حفظ وحدت و تقویت امید اجتماعی مسیر مقابله با توطئه‌های دشمن است

رشت- فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به نقش انسجام اجتماعی و امید آفرینی در خنثی‌ سازی توطئه‌های دشمن گفت: حفظ وحدت و تقویت امید اجتماعی، مسیر مقابله با توطئه‌های دشمن است.
 حفظ وحدت و تقویت امید اجتماعی مسیر مقابله با توطئه‌های دشمن است

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حمید دامغانی ظهر شنبه در مجمع استاد یاران صالحین بسیج سپاه قدس استان گیلان در رشت،با اشاره به حوادث جنگ رمضان و نقش انسجام اجتماعی در عبور از بحران‌ها اظهار کرد:به برکت خون شهدا،انسجام حداکثری و قیام خودجوش مردمی رقم خورد؛بعثتی مردمی که شاهد آن هستیم و دشمن را در طراحی‌ها و برنامه‌ ریزی‌های خود ناامید کرد.

فرمانده سپاه قدس گیلان افزود:این بعثت مردمی حتی بیش از ضربات نظامی و فشارهای اقتصادی، دشمن را در تحقق اهدافش ناامید کرد و این موضوع در بیانات رهبر معظم انقلاب و اغلب بیانیه‌های ایشان نیز مورد اشاره قرار گرفته است.

حفظ وحدت مصداق تقوا است

وی با اشاره به اینکه حفظ قوت و قدرت،یکی از راهبردهای اصلی نظام است،گفت:وحدت را باید حفظ و تقویت کرد؛ چراکه رهبرمعظم انقلاب تأکید فرموده‌اند حفظ وحدت مصداق تقوا ست.

سردار دامغانی با بیان اینکه آنچه جامعه اسلامی را دچار مسئله می‌کند، ایجاد نقطه‌ ضعف در مسیر حرکت انقلاب است، تصریح کرد:سیاه‌نمایی به نام دلسوزی یکی از آسیب‌هایی است که می‌تواند جامعه را دچار ناامیدی و حرکت انقلاب را با مشکل مواجه کند.

وی امید را سوخت پیشرفت هر جامعه دانست و گفت: باید این باور را در جامعه تقویت کنیم که این حرکت، ما را در مسیر تحقق اهداف انقلاب به مقصد خواهد رساند.

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه مصادیق و دستاورد هایی که بتواند امید را در جامعه تزریق کند، اهمیت بسیاری دارد، افزود: امامین انقلاب و رهبر معظم انقلاب نیز بارها به این موضوع اشاره داشته‌اند و دشمن همواره طرح‌ریزی‌های مختلفی برای تضعیف امید مردم انجام می‌دهد.

وی تصریح کرد:در گام دوم انقلاب، با وجود همه توطئه‌ها و طراحی‌های دشمن، خون شهدا و بعثت مردم به تولید قدرت منجر شده است. هرچند در این مسیر هزینه‌های بالایی پرداخت کرده‌ایم، اما باید بدانیم که دشمن همچنان برای اثرگذاری بر وضعیت داخلی کشور تلاش می‌کند.

سردار دامغانی با اشاره به خسارت‌ هایی که ایجاد شده گفت:تکلیف داریم و باید مسئولیت خود را به‌درستی انجام دهیم. در نگاه دشمن، موضوعاتی مانند کودتای دی‌ماه و ایجاد خسارت از طریق نیروهای داخلی، با هدف تحمیل هزینه کمتر و استفاده از ظرفیت‌های داخلی دنبال می‌شود.

وی با تأکید بر اهمیت روایت فتح …



 انجمن مخفی با ۱۱۰ صندلی/ دختر از بی آبرویی می ترسید (+صدا)
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

انجمن مخفی با ۱۱۰ صندلی/ دختر از بی آبرویی می ترسید (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»

 دختری که از ترس بی آبرویی تریاک خورد/ یک عاشقانه آرام (+صدا)
۶ ساعت قبل / سایت عصرایران

دختری که از ترس بی آبرویی تریاک خورد/ یک عاشقانه آرام (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]