قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

محمدزاده: صلح پایدار بدون قدرت بازدارندگی امکان‌پذیر نیست

تبریز- معاون سیاسی، اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی گفت: صلح پایدار بدون برخورداری از توان دفاعی و قدرت بازدارندگی امکان‌پذیر نیست و تثبیت صلح نیازمند حفظ اقتدار کشور است.
 محمدزاده: صلح پایدار بدون قدرت بازدارندگی امکان‌پذیر نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی محمدزاده عصر پنجشنبه در جمع فعالان رسانه‌ای استان آذربایجان‌شرقی که با حضور یوسف پزشکیان مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور برگزار شد، با اشاره به اولویت‌های دولت چهاردهم در شرایط کنونی اظهار کرد: کاهش سایه جنگ و ایجاد شرایط پایدار برای صلح، از مهم‌ترین دغدغه‌ها و مأموریت‌های دولت به شمار می‌رود.

وی افزود: دغدغه شخص رئیس‌جمهور نیز حل‌وفصل موضوع جنگ از مسیرهایی است که اگرچه دشوار و پیچیده است، اما تلاش برای پایان دادن به درگیری‌ها و فراهم کردن زمینه صلح پایدار، در اولویت برنامه‌های دولت قرار دارد.

معاون سیاسی، اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه صلح بدون قدرت و توان دفاعی امکان تحقق ندارد، تصریح کرد: تنها زمانی می‌توان صلح را تثبیت کرد که کشور از توان لازم برای دفاع از منافع و مقابله با تهدیدها برخوردار باشد.

محمدزاده در ادامه با اشاره به تداوم اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی استان در شرایط دشوار اظهار کرد: پروژه‌های عمرانی و حوزه سلامت آذربایجان شرقی حتی در شرایط جنگی نیز متوقف نشد و روند خدمت‌رسانی به مردم ادامه یافت.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح‌ها حاصل تلاش مجموعه مدیران، عوامل اجرایی و پیمانکاران است، گفت: این اقدامات حداقل وظایف ما در قبال مردم است، اما تلاش شده است با وجود محدودیت‌ها، مسیر توسعه و ارائه خدمات بدون وقفه دنبال شود.

معاون سیاسی، اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی همچنین از پیش‌بینی اعتبار ۴۱ میلیون یورویی برای تجهیز بیمارستان جامع سلامت استان خبر داد و گفت: این مرکز درمانی با مشارکت خیران در حال احداث است و دولت نیز تأمین اعتبار لازم برای خرید تجهیزات هایتک آن را در دستور کار دارد.

وی افزود: بیمارستان جامع سلامت آذربایجان شرقی پس از بهره‌برداری می‌تواند به حدود ۱۰ میلیون نفر از شهروندان شمال‌غرب کشور خدمات درمانی ارائه دهد و تجهیز آن نقش مهمی در ارتقای زیرساخت‌های سلامت منطقه خواهد داشت.

محمدزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط مذاکرات و تحولات منطقه اظهار کرد: طرف مقابل نیز به دنبال پایان یافتن جنگ از مسیر توافق است و بخشی از این شرایط، نتیجه انسجام ایجاد شده میان ارکان نظام حکمرانی کشور است.



 استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد؛ ضرورت تمدید اختیارات استانداران مرزی در جهت حمایت از بخش تولید و تأمین کالاهای اساسی
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد؛ ضرورت تمدید اختیارات استانداران مرزی در جهت حمایت از بخش تولید و تأمین کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، بهرام سرمست در یکصد و بیست و ششمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، افزود: ما در جریان جنگ تحمیلی دوم تفویض اختیارات به استانداران را پیگیری کردیم. آقای رییس جمهور، تفویض اختیارات را در سطح کلیه استانداران مرزی اجرایی کردند. ایشان به استانداران به عنوان کابینه دوم نگاه می‌کنند و این اعتماد بسیار ارزشمند و راهگشاست.

وی ادامه داد: وقوع جنگ تحمیلی دوم و سوم در کشور نشان داد هر جا به استان‌ها اعتماد شده و تفویض اختیار انجام شد، کارنامه موفقی برای دولت در این زمینه به ثبت رسید. آذربایجان شرقی به رغم اینکه طی دوران جنگ تحمیلی با افزایش جمعیت قابل توجهی مواجه بود، هیچ مشکلی در تأمین نیازهای مردم و بازار پیش نیامد بخش تولید استان به فعالیت خود در طول جنگ ادامه داد.   سرمست در ادامه با قدردانی از اعتماد و تدبیر رییس‌جمهور پزشکیان در تفویض اختیار به استانداران، گفت: با اختیاراتی که رییس‌جمهور به ما داده بود، با استفاده از ظرفیت‌های شورای تامین، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و نیز شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی توانستیم در تأمین کالاهای اساسی و مواد اولیه بخش تولید موفق باشیم و اجازه ندهیم بازار دچار بی‌ثباتی شود.

وی از تلاش‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز در طول جنگ تحمیلی برای حفظ ثبات بخش تولید و بازار قدردانی کرد و افزود: اتاق بازرگانی تبریز با ظرفیت بسیار بزرگی که در حوزه کارشناسی و تخصصی حوزه‌های مختلف اقتصادی دارد، می‌تواند به تصمیم سازی در دولت و استان کمک‌های راهگشایی داشته باشد، هم‌چنان که پیش از این تصمیماتی خوب با کمک اتاق بازرگانی تبریز گرفتیم.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه از حضور رییس سازمان توسعه تجارت ایران در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان قدردانی کرد و گفت: تلاش‌های شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در رفع موانع بخش تولید در سال‌های گذشته تعیین کننده بود و سهم چشمگیری در رونق تولید و توسعه تجارت آذربایجان شرقی داشت.

سرمست ادامه داد: بنای ما در جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، استفاده حداکثری از حضور مقامات ارشد کشور بوده است و امیدوارم امروز با حضور رییس سازمان توسعه تجارت کشور مصوبات راهگشایی …



 11 هزار واحد مسکونی آذربایجان شرقی هفته دولت افتتاح می‌شود - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

11 هزار واحد مسکونی آذربایجان شرقی هفته دولت افتتاح می‌شود - تسنیم

استانها

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بابک نجفیان در جلسه شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی با اشاره به در پیش بودن هفته دولت، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، 11هزار و 248 واحد مسکونی در قالب طرح‌های نهضت ملی مسکن، خودمالک شهری و روستایی و خودمالک بافت فرسوده و بافت های ناکارآمد شهری در سطح استان آماده افتتاح است که بهره‌برداری از آن‌ها می‌تواند بخشی از نیاز متقاضیان واجد شرایط را تأمین کند.

وی با تأکید بر ضرورت شتاب‌بخشی به تکمیل پروژه‌های عمرانی و زیرساختی استان، افزود: پروژه‌های متعددی در حوزه راه و مسکن در نقاط مختلف آذربایجان‌شرقی در حال اجراست و دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی باید با هم‌افزایی، پیگیری مستمر و رفع موانع اجرایی، روند بهره‌برداری از این طرح‌ها را تسریع کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی همچنین به آخرین وضعیت پروژه کنارگذر ایلخچی اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی این پروژه در حال پیشرفت است و تلاش می‌شود باند برگشت مسیر آذرشهر به تبریز، همزمان با سفر رئیس‌جمهور به استان به بهره‌برداری برسد.

نجفیان با قدردانی از عملکرد دستگاه‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی و اعضای شورای هماهنگی استان، بیان کرد: فعال بودن پروژه‌ها و استمرار خدمت‌رسانی در حوزه‌های مختلف راه، حمل‌ونقل، مسکن و شهرسازی، نتیجه تلاش مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان است و این هماهنگی باید با جدیت بیشتری تداوم یابد.

وی از تلاش‌های ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی در جابه‌جایی زائران اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر نیز تقدیر کرد و افزود: خدمات‌رسانی مطلوب به زائران، نشان‌دهنده ظرفیت بالای بخش حمل‌ونقل استان و ضرورت تقویت زیرساخت‌های این حوزه است.

انتهای پیام/  





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.
 لغو مذاکره‌ای که اصلا در جریان نبود!
سایت الف

لغو مذاکره‌ای که اصلا در جریان نبود!

لغو مذاکره‌ای که اصلا در جریان نبود!
 دلار و طلا صعودی شدند!
سايت نبض بورس

دلار و طلا صعودی شدند!

بازارهای مالی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد در حالی دنبال شد که دلار و یورو افزایش قیمت داشتند و طلای ۱۸ عیار به ۱۹ میلیون و ۸۵۴ هزار و ۱۰۰ تومان رسید. سکه نیز با ر...
 ۸۷ بنای تاریخی و میراثی تهران در جنگ آسیب دیدند؛ مرمت بخشی از بناها به پایان رسید
سایت رکنا

۸۷ بنای تاریخی و میراثی تهران در جنگ آسیب دیدند؛ مرمت بخشی از بناها به پایان رسید

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران از آسیب‌دیدگی ۸۷ ساختمان و بنای تاریخی، میراثی و اداری در جریان جنگ تحمیلی اخیر خبر داد و گفت: روند مرمت بخشی از این بناها آغاز شده و تعمیرات برخی از جمله خانه نیما یوشیج، عمارت ارباب هرمز، موزه لانه جاسوسی و ساختمان قدیم مجلس شورای ملی به پایان رسیده است، اما درباره تعدادی از بناهای آسیب‌دیده همچنان اقدامی از سوی دستگاه‌های مسئول صورت نگرفته است.
 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.
 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.
 شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان
سایت اعتماد آنلاین

شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان

هر دو نماینده ایران در روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان مقابل رقبای‌شان شکست خوردند.