قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

حجت‌الاسلام مؤمنی: پیامبر(ص) راه هدایت امت را در قرآن و عترت ترسیم کرد

قم- استاد حوزه علمیه با تبیین حدیث ثقلین گفت: پیامبر اکرم(ص) با معرفی قرآن و عترت به‌عنوان دو میراث گران‌بهای امت، مسیر هدایت و رهایی از گمراهی را برای مسلمانان ترسیم کردند.
 حجت‌الاسلام مؤمنی: پیامبر(ص) راه هدایت امت را در قرآن و عترت ترسیم کرد



به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مؤمنی شامگاه سه شنبه در مراسم شب ۲۸ صفر که در آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد، با تسلیت سالروز رحلت پیامبر اعظم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، به تبیین جایگاه قرآن و عترت در منظومه هدایت اسلامی پرداخت و حدیث ثقلین را از مهم‌ترین مستندات در این زمینه دانست.

وی با اشاره به نقل حدیث ثقلین در منابع معتبر شیعه و اهل‌سنت افزود: پیامبر اکرم(ص) در این حدیث، قرآن کریم و عترت خود را به عنوان دو ثقل گران‌بها در میان امت به یادگار گذاشتند و بر ضرورت پیوند و تمسک به هر دو تأکید کردند.

مؤمنی با بیان اینکه تعبیر ثقل درباره قرآن و اهل‌بیت(ع) بیانگر جایگاه والا و اهمیت ویژه این دو میراث نبوی است، اظهار کرد: بر اساس فرمایش پیامبر اکرم(ص)، قرآن و عترت از یکدیگر جدا نخواهند شد تا در کنار حوض کوثر به ایشان ملحق شوند و همین پیوستگی، نشان‌دهنده ارتباط عمیق میان کتاب الهی و اهل‌بیت(ع) است.

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: اگر انسان تنها به قرآن توجه کند و از عترت فاصله بگیرد یا عترت را مورد توجه قرار دهد و نسبت خود را با قرآن نادیده بگیرد، به مقصد نهایی هدایت دست نخواهد یافت و آنچه در حدیث ثقلین مورد تأکید قرار گرفته، تمسک توأمان به قرآن و اهل‌بیت(ع) است.

وی ادامه داد: ثمره این تمسک، مصون ماندن انسان از گمراهی و سرگردانی و حرکت در مسیر عاقبت‌به‌خیری است و مؤمن باید این دو میراث پیامبر اکرم(ص) را در زندگی خود به صورت همزمان مورد توجه قرار دهد.

انس با قرآن باید به عمل منتهی شود

مؤمنی با اشاره به جایگاه قرآن در زندگی مؤمنان گفت: ارتباط با قرآن دارای مراتب مختلفی است که نخستین مرحله آن تلاوت و خواندن آیات الهی، مرحله دوم فهم معانی و مفاهیم آن و مرحله سوم، عمل به آموزه‌ها و دستورات قرآن کریم است.

وی افزود: صرف خواندن آیات قرآن نمی‌تواند هدف نهایی انس با این کتاب آسمانی باشد و تلاوت زمانی در مسیر صحیح خود قرار می‌گیرد که انسان به درک پیام‌های قرآن و سپس عملی کردن آنها در زندگی توجه داشته باشد.

استاد حوزه علمیه با اشاره به آثار معنوی انس با قرآن اظهار کرد: …



 ببینید| جزئیات برنامه‌های هفته وحدت در سیستان و بلوچستان - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| جزئیات برنامه‌های هفته وحدت در سیستان و بلوچستان - تسنیم

استانها

حجت‌الاسلام محمدتقی سیفایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با تاکید بر نقش وحدت در حفظ انسجام و اقتدار ایران اسلامی اظهار داشت: وحدت را باید رمز ماندگاری این کشور دانست و تجربه سال‌های پس از انقلاب، به‌ویژه تحولات یک سال گذشته، اهمیت این مسئله را بیش از گذشته آشکار کرده است.

مدیر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان سیستان و بلوچستان افزود: امام خمینی(ره) در دهه‌های نخست انقلاب همواره بر اهمیت وحدت تأکید داشتند و نبود وحدت را از عوامل اصلی شکل‌گیری مشکلات می‌دانستند؛ امروز نیز تجربه عملی ملت ایران نشان داده است که هر زمان وحدت و انسجام وجود داشته باشد، کشور از مشکلات و فشارها عبور خواهد کرد.

.

وحدت عامل ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان

وی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته، با وجود شدیدترین فشارها و ناجوانمردانه‌ترین حملات دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، مردم با حفظ وحدت و انسجام ملی توانستند از یک مقطع حساس عبور کنند. اگر وحدت داشته باشیم، هستیم و اگر وحدت را از دست بدهیم، زمینه برای آسیب‌پذیری کشور فراهم خواهد شد؛ بنابراین راز ماندگاری و بقای ملت ایران در برابر توطئه‌ها و فشارهای دشمنان، حفظ همین وحدت است.

حجت‌الاسلام سیفایی با بیان اینکه ملت ایران بر سر هویت مشترک و مقدس ایران اسلامی به وحدت رسیده است، گفت: آنچه امروز می‌تواند کشور را در برابر فشارهای خارجی و توطئه‌های دشمنان حفظ کند، همین هویت مشترک و انسجام ملی است که باید بیش از گذشته تقویت شود.

دبیر ستاد بزرگداشت هفته وحدت سیستان و بلوچستان تصریح کرد: هفته وحدت نباید صرفاً به هفته‌ای برای تکرار و تاکید بر موضوع وحدت محدود شود؛ بلکه وحدت باید در سلول به سلول زندگی اجتماعی مردم جاری باشد و این هفته می‌تواند نقطه عطفی سالانه برای تقویت و ترویج این گفتمان باشد.

سیفایی با اشاره به جایگاه سیستان و بلوچستان در ترویج فرهنگ وحدت گفت: حدود 30 سال است که بذر وحدت در خاک سیستان و بلوچستان کاشته شده و امروز ثمرات آن را شاهد هستیم؛ به همین دلیل این استان ظرفیت مهمی برای تبیین و تقویت گفتمان وحدت و مقاومت دارد.

وی افزود: تاریخ ایران و کشورهای منطقه نمونه‌های متعددی از پیامدهای تفرقه …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! | انصاف نیوز

محمدهادی جعفرپور، حقوقدان و وکیل پایه یک دادگستری در یادداشتی با عنوان «نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت!» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟
سایت اکوایران

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است
 آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان
خبرگزاری ایرنا

آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان

تهران- ایرنا- مهاجمین پرسپولیس در هفته دوم عملکرد جالبی را از خود به ثبت رساندند.
 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
سایت هم میهن

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تعلیق روابط تجاری ابوظبی با تهران در حالی صورت می‌گیرد که امارات متحده عربی مدعی حمله موشکی از سوی ایران به خاک خود شده است. این در حالی است که تهران تمامی ادعاها در این رابطه را تکذیب کرده است. همزمان با ا