قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

تشکیل شوراهای محله‌محور در مناطق کم‌برخوردار پاوه در اولویت است

کرمانشاه - فرماندار پاوه از تشکیل شوراهای محله‌محور در بخش قابل توجهی از مناطق شهری و روستایی خبر داد و گفت: این طرح طی یک ماه آینده نهایی می‌شود.
 تشکیل شوراهای محله‌محور در مناطق کم‌برخوردار پاوه در اولویت است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد الماسی عصر شنبه در جلسه شورای راهبری مدیریت محله‌محور که با حضور استاندار کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: پس از ابلاغ دستورالعمل تشکیل شوراهای محله‌محور، اجرای این طرح در شهرستان پاوه در دستور کار قرار گرفت و با وجود برخی چالش‌ها، اقدامات لازم در حال انجام است.

وی افزود: شهر پاوه با توجه به شرایط خاص جغرافیایی و طولی بودن بافت آن به ۱۱ بلوک تقسیم شده و تاکنون جلسات متعددی با حضور مسئولان شهرستان و دهیاران برای اجرای بهتر این طرح برگزار شده است.

فرماندار پاوه تصریح کرد: مناطق کم‌برخوردار در اولویت اجرای طرح قرار گرفته‌اند و تاکنون فرآیند تشکیل شوراهای محله در چهار بلوک شهر پاوه نهایی شده و کمیته‌های مربوطه نیز فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

الماسی ادامه داد: در شهرهای نودشه، بانه‌وره، نوسود و باینگان نیز متناسب با جمعیت و ساختار شهری، تقسیم‌بندی محلات انجام شده و فرآیند تشکیل شوراها در این مناطق در مراحل پایانی قرار دارد.

وی با اشاره به اجرای طرح در مناطق روستایی گفت: شهرستان پاوه دارای ۳۸ روستا است که در مرحله نخست، روستاهای پرجمعیت در اولویت قرار گرفتند و شوراهای محله‌محور در روستاهایی از جمله شمشیر، دشه و نوریاب تشکیل و فعالیت آنها آغاز شده است.

فرماندار پاوه خاطرنشان کرد: برخی روستاهای شهرستان به دلیل کاهش قابل توجه جمعیت در بخشی از سال، شرایط متفاوتی دارند که این مسئله روند اجرای طرح را با چالش‌هایی مواجه کرده است.

الماسی گفت: در بخش شهری حدود شش محله باقی مانده و روند تشکیل شوراها در بخش روستایی نیز در حال پیگیری است و تلاش می‌کنیم طی یک ماه آینده جمع‌بندی نهایی انجام شود.

وی در پایان تأکید کرد: هدف از تشکیل شوراهای محله‌محور، استفاده از ظرفیت مردم و نخبگان محلی برای شناسایی، پیگیری و حل مسائل محلات و روستاهاست و امیدواریم با تکمیل این فرآیند، اقدامات مؤثرتری در شهرستان انجام شود. کد مطلب 6917600




 آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با شعار «جایی که اندیشه، تصمیم را می‌سازد»

آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با شعار «جایی که اندیشه، تصمیم را می‌سازد»

روز دوشنبه، ۲۶ مرداد ماه، رویداد آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با حضور اقتصاددانان، مدیران اقتصادی، نمایندگان مجلس، فعالان بخش خصوصی و اعضای هیات‎مدیره این اندیشکده در مرکز همایش‌های بین‌المللی رایزن برگزار شد.

 غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم

غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم

معاون وزیر امور خارجه نوشت که آمریکا در جنگ نظامی پیروز نشد اکنون به دنبال شکست بعدی خود در جنگ اقتصادی است.

 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 آیا بعد از قطع آمپول لاغری وزن برمی‌گردد؟ حقیقتی که باید بدانید

آیا بعد از قطع آمپول لاغری وزن برمی‌گردد؟ حقیقتی که باید بدانید

تزریق آمپول‌های لاغری راهکاری جدید و مؤثر برای کاهش وزن است. بااین‌حال، بسیاری از مصرف‌کنندگان این آمپول‌ها نگران بازگشت وزن خود پس از قطع مصرف آنها هستند.

 رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی ایران با رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌وگو کردند.

 ۸۰ درصد آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

۸۰ درصد آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

معاون محیط‌زیست دریایی سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: حدود ۸۰ درصد آلودگی نفتی ایجادشده در سواحل قشم با اجرای عملیات پاکسازی و جمع‌آوری فیزیکی لکه‌ها مهار شده است.

 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.

 سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

کیهان/ «بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون ۷۳ سال می‌گذرد. یعنی ایران در حالی گرفتار این کودتا می‌شد که صدها سال دارای نظام سیاسی مستقل و به تعبیری پروژه دولت‌ساز