قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین حد رسید

ذخایر نفت خام «ذخیره راهبردی نفت» آمریکا با کاهشی شدید به ۲۹۸.۷ میلیون بشکه رسید که پایین‌ترین سطح آن از سال ۱۹۸۳ تاکنون است.
 ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین حد رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان بی سی، در حالی که ذخایر جهانی نفت به دلیل تجاوز آمریکایی- صهیونیستی به خاک ایران تحت فشار قرار گرفته است، میزان ذخایر نفت خام در «ذخایر راهبردی نفت» (SPR) ایالات متحده به کمتر از ۳۰۰ میلیون بشکه کاهش یافته که پایین‌ ترین سطح آن در بیش از ۴ دهه گذشته محسوب می‌شود.

بر اساس داده‌های منتشر شده توسط وزارت انرژی آمریکا در روز دوشنبه، حجم این ذخایر راهبردی در هفته اخیر با کاهشی ۶.۱ میلیون بشکه‌ای به ۲۹۸.۷ میلیون بشکه رسید. این ذخایر اکنون در پایین‌ ترین سطح خود از ژانویه ۱۹۸۳ قرار دارند.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در اقدامی صرفا رسانه ای و عوام فریبانه در ماه مارس دستور آزادسازی ۱۷۲ میلیون بشکه نفت را صادر کرد؛ این اقدام پس از آن صورت گرفت که تجاوز آمریکایی- صهیونیستی به ایران موجب ناامن شده تنگه راهبردی هرمز شد و بزرگترین اختلال در عرضه نفت خام در تاریخ را رقم زد. کد مطلب 6913484



۴۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

سناتور وارن: جنگ ترامپ علیه ایران هزینه‌های آمریکایی‌ها را افزایش داد

به گزارش مشرق ، این سناتور دموکرات ایالت ماساچوست جمعه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ترامپ قول داده بود که زندگی را مقرون به صرفه‌تر کند. اما دستور کار اقتصادی او، خانواده‌های کارگر را در اولویت آخر قرار می‌دهد.

روزنامه فایننشال تایمز اخیرا گزارش داد، تبعات اقتصادی تشدید تنش‌ها و تجاوز علیه ایران با افزایش بهای نفت و انرژی، به بازارهای مالی آمریکا و اروپا سرایت کرده و نرخ بهره وام‌های مسکن را در برخی از بزرگ‌ترین اقتصادهای غربی افزایش داده است؛ روندی که به افزایش هزینه استقراض و سنگین‌تر شدن اقساط خانوارها منجر شده است.

همچنین روزنامه تلگراف هفتم مرداد در گزارشی هزینه جنگ علیه ایران را که از سوی دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، آغاز شد را حدود ۱۵۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار برآورد کرد؛ رقمی که اختلاف قابل توجهی با برآورد رسمی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) دارد.

بر اساس این گزارش، پنتاگون هزینه این جنگ را ۳۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار اعلام کرده است، اما لیندا جی. بیلمز، استاد دانشگاه هاروارد و از برجسته‌ترین کارشناسان اقتصاد جنگ در آمریکا، این برآورد را تنها «نوک کوه یخ» توصیف کرده و معتقد است که این رقم هزینه‌های میان‌مدت و بلندمدت جنگ را در بر نمی‌گیرد.

آمریکا ۹ اسفند سال گذشته با حمله نظامی به ایران، روند دیپلماسی را نقض و دور جدیدی از تنش را آغاز کرد. در نخستین روز این تجاوز، رهبر معظم انقلاب اسلامی و ۱۶۸ دانش‌آموز دبستان «شجره طیبه» میناب به شهادت رسیدند.

با وجود برقراری آتش‌بس در خردادماه، ایالات متحده بار دیگر با طرح ادعاهایی درباره تحولات تنگه هرمز، این توافق را نقض و حملات خود را از سر گرفت.

جمهوری اسلامی ایران نیز در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع و بر اساس حقوق بین‌الملل، پاسخ قاطع و متناسبی به تجاوز آمریکا داده و تأکید دارد هرگونه اقدام متجاوزانه با واکنش مقتدرانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روبه‌رو خواهد شد.


۱ ساعت قبل / سایت مشرق

ادعای وزیر آمریکایی درباره انتقال نفت از تنگه هرمز

به گزارش مشرق به نقل از شبکه الجزیره، کریس رایت، وزیر انرژی آمریکا مدعی شد که ارتش این کشور روز سه‌شنبه به انتقال بیش از ۱۵ میلیون بشکه نفت از طریق تنگه هرمز کمک کرده است.

وی با دست‌آورد سازی برای ارتش ایالات متحده ادعا کرد: به لطف نیروی دریایی آمریکا، نفت از طریق تنگه هرمز در جریان است.

وزیر انرژی آمریکا همچنین افزود که اگر مقادیر نفت منتقل‌شده از طریق خطوط لوله را نیز به حساب آوریم، مجموع نفتی که از منطقه خارج می‌شود، نزدیک به حدود ۲۰ میلیون بشکه می‌شود.

ادعای رایت درحالی مطرح می شود که مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس دیروز اعلام کرد: تردد کشتی‌ها از مبدأ و به مقصد خلیج فارس به چهار درصد سطح پیش از درگیری کاهش یافته است.

بر اساس گزارش این نهاد انگلیسی، مسیر جنوبی تنگه هرمز که از عمان می گذرد، پرخطرترین گذرگاه است و از ابتدای سال جاری تا ۶ اوت، ۷۴ حادثه گزارش شده است.

مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس اذعان کرد که کشتی‌ها به دلیل حملات و نگرانی‌های امنیتی مستمر، بیش از پیش به مسیر شمالی در تنگه هرمز روی می‌آورند.

از سوی دیگر طبق تازه ترین داده های شرکت کپلر (Kpler) که در زمینه ردیابی حرکت کشتی ها فعالیت می کند، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به شدت کاهش پیدا کرده است.

طبق این داده‌ها، طی روز پنج شنبه گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

نشریه پولیتیکو آمریکا نیز پیشتر در گزارشی نوشته بود که دولت ترامپ مدعی است که تنگه هرمز برای تجارت باز است و عبور و مرور نفتکش‌ها در جریان است، اما ردیاب‌های بازار تصویر چندان خوش‌ بینانه‌ای در این خصوص ندارند.


۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تلاش مذبوحانه ترامپ برای کاهش قیمت نفت با کارت «ایران» - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا همزمان با نزدیک شدن به ایام انتخابات میان دوره ای در آمریکا، در تازه‌ترین اظهارات خود با دستاویز قرار دادن موضوع ایران، وعده کاهش قیمت جهانی نفت را داد؛ وعده‌ای که ناظران آن را «دست و پا زدن» ترامپ برای فرار از فشارهای اقتصادی داخلی و جذب رأی‌دهندگان می‌دانند. عقب‌نشینی ترامپ از سیاست تعرفه‌ای خود به خاطر تورم ادعای عجیب ترامپ درباره پیروزی با وجود افت در نظرسنجی‌ها

 ترامپ مدعی شد به محض اینکه کارمان با ایران تمام شود، قیمت نفت به سطحی بسیار پایین‌تر از نرخ فعلی خواهد رسید.

وی همچنین با نادیده گرفتن واقعیت‌های میدانی، از توقف آنچه تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای نامید، سخن گفت.

انتهای پیام/  




 سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد

سازمان ملل متحد ضمن ابراز بی‌اطلاعی از دریافت هرگونه اطلاعیه رسمی از واشنگتن درباره ممانعت احتمالی از سفر محمود عباس به نیویورک، از آمریکا به عنوان کشور میزبان خواست به تعهدات خود در قبال تسهیل ورود مقامات و دیپلمات‌ها برای حضور در نشست‌های این سازمان پایبند باشد.

 واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران

مقامات عمانی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تهدید به حمله نظامی علیه این کشور به دلیل نقش میانجی‌گرانه در گفتگوهای مرتبط با ایران، اعلام کردند که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرند.

 دیپلمات اهل گویان در رقابت برای دبیرکلی سازمان ملل پیشتاز شد
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

دیپلمات اهل گویان در رقابت برای دبیرکلی سازمان ملل پیشتاز شد

در دومین رأی‌گیری غیررسمی شورای امنیت درباره جانشینی آنتونیو گوترش، نامزد اهل گویان بیشترین حمایت را به دست آورد و رقابت میان هشت نامزد دبیرکلی سازمان ملل وارد مرحله تازه‌ای شد.

 پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد

پنتاگون خبرها درباره کمبود مهمات آمریکایی را نادرست خواند.

 سوریه عضو بعدی پیمان مکه!
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سوریه عضو بعدی پیمان مکه!

آرمان امروز-سرویس بین الملل: وزیر امور خارجه سوریه می گوید که  دمشق در حال بررسی گزینه‌های خود درباره پیوستن یا همکاری با توافق مکه است.  وزیر امور خارجه سوریه، اسعد حسن الشیبانی، روز پنج‌شنبه گفت دمشق در حال بررسی گزینه‌های خود درباره پیوستن به ائتلاف دفاعی جدیدی است که پاکستان، عربستان سعودی و ترکیه تشکیل [ ]

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.