قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ ساعت قبل

یک فوتی و دو مصدوم در محور ساغند به رباط پشت بادام

یزد - رئیس اورژانس استان یزد از یک فوتی و دو مصدوم به دنبال برخورد یک دستگاه خودروی وانت به تریلی در محور ساغند به رباط پشت بادام خبر داد.
 یک فوتی و دو مصدوم در محور ساغند به رباط پشت بادام

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اورژانس یزد، جواد سهیلی گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی وانت به تریلی در محور ساغند به رباط پشت بادام، یک نفر فوت و دو نفر مصدوم شدند.

وی افزود: بلافاصله بعد از دریافت تماس، اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شده و مصدومان را جهت‌ ادامه درمان به بیمارستان منتقل کردند. کد مطلب 6923222



۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه بخش مرکزی یزد: فشار اقتصادی دشمن نشان دهنده شکست آنها در عرصه نظامی است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید محمد کاظم مدرسی در خطبه اول نماز جمعه این هفته بخش مرکزی یزد با اشاره به اهمیت تقوا اظهار کرد: در قرآن کریم به عصمت رسول خدا اشاره شده است و دستورات ایشان را همچون دستورات خداوند می‌داند.

وی افزود: داشتن تقوای عملی، حفاظت از دین، استقلال از هوای نفس از خصلت‌های اصلی نائب امام زمان (عج) است که رهبر شهید انقلاب این خصلت‌ها را به صورت بارز داشتند و به همین دلیل مردم دستورات ایشان را با جان و دل پذیرا می‌شدند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در خطبه دوم نماز جمعه این هفته با اشاره به چهلمین روز تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب گفت: این جریان استثنایی پیام‌هایی همچون دین‌باوری، عشق به دین و عشق به وطن اسلامی، بیزاری از دشمنان و بیعت با جانشین ایشان، تجلی ارادت به اهل بیت (ع) و قرآن و رزمایش مهم برای اثبات دین‌داری و دین‌مداری و حب به وطن در عین تنفر از دشمنان این مرز و بوم را در دل خود جای داده بود.

وی با اشاره به سالروز ورود آزادگان به میهن، این افراد را مصداق بارز ایستادگی در برابر دشمن در شدیدترین شرایط سخت دانست.

مدرسی با اشاره به روز جهانی مسجد گفت: پیامبر اکرم (ص) فرمودند که اگر خداوند بنده‌ای را دوست داشته باشد آن را جلودار مسجد قرار می‌دهد.

وی با اشاره به مسئله حجاب در کشور تصریح کرد: مسئولان فرهنگی باید پاسخگوی این شرایط باشند چرا که این شرایط ناامنی فرهنگی، سیاسی، اجتماعی را ایجاد می‌کند و دشمن بر این فرهنگ در حال سرمایه‌گذاری است.

امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه دشمن با تشدید فشار‌های اقتصادی به سبک جدید مقابله با جمهوری اسلامی ایران روی آورده است، گفت: این رویکرد نشان‌دهنده شکست دشمن در بعد نظامی است و دشمن با محدودیت‌های فراوانی در بعد نظامی، تاکتیک، اقتصادی و متحدانش دارد و روی به رویکرد‌های دیگری آورده است که در این راستا مسئولان و مردم باید دقت داشته باشند که شوک اقتصادی به کشور وارد نشود و در مقابل این نقشه دشمن با استواری ایستادگی کنند.


۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

توقیف ۲ خودروی حامل ۱۱ تن چوب قاچاق در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدجمال موسویان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تشدید برخورد با متخلفین حوزه منابع طبیعی، به ویژه زمین خواری، قطع درخت و قاچاق چوب و زغال، از توقیف دو خودروی حامل چوب قاچاق طی ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.

موسویان گفت: یک دستگاه خودروی کامیون حامل ۱۰ تن چوب قاچاق، توسط نیروهای یگان حفاظت لوداب با همکاری پاسگاه انتظامی و با هماهنگی سازمان تعزیرات حکومتی استان با استناد به ماده ۴۸ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع و ماده ۲۵ مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز توقیف شد.

وی افزود: در شهرستان کهگیلویه نیز یک دستگاه خودروی وانت نیسان، حامل یک تن چوب قاچاق و یک دستگاه اره موتوری کشف و متخلفان با دستور مقامات قضایی بازداشت شدند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از عموم مردم خواست مشاهدات خود از تخلفات حوزه منابع طبیعی شامل زمین خواری، تخریب و تصرف اراضی ملی، قطع درخت، قاچاق چوب، تولید و قاچاق زغال و آتش سوزی عرصه های طبیعی را به شماره های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی گزارش دهند.




 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۵۵ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)
۵۳ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همچنان پای رهبر و انقلاب ایستاده‌اند و در یکصد و هفتاد و چهارمین شب حضور در سنگر خیابان، بر حفاظت از ایران و نظامشان و همچنین آرمان‌های الهی خویش تاکید می‌کنند.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم
۵۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم

رئیس جهمور آمریکا لفاظی های جدیدی علیه کشورمان داشته است.

 فرصت نفتی برای ایران
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]