قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ ساعت قبل

درگیری محیط‌بانان با شکارچیان غیرمجاز در قروه یک مصدوم برجا گذاشت

سنندج- مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان از درگیری مسلحانه محیط‌بانان با شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده قروه خبر داد و گفت: در این حادثه یکی از شکارچیان مجروح و به بیمارستان منتقل شد.
 درگیری محیط‌بانان با شکارچیان غیرمجاز در قروه یک مصدوم برجا گذاشت

فرزاد زندی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست در جریان گشت و کنترل منطقه حفاظت‌شده بدر و پریشان شهرستان قروه با گروهی از شکارچیان غیرمجاز مواجه شدند که این مواجهه به درگیری مسلحانه میان دو طرف منجر شد.

وی افزود: شکارچیان در جریان این درگیری به سمت محیط‌بانان تیراندازی کردند و شرایط خطرناکی برای نیروهای یگان حفاظت ایجاد شد، اما محیط‌بانان با وجود این شرایط به مأموریت خود در حفاظت از منطقه و حیات‌وحش ادامه دادند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان با اشاره به مصدومیت یکی از شکارچیان در این درگیری بیان کرد: یکی از متخلفان در جریان حادثه مجروح شد که محیط‌بانان وی را از منطقه خارج کرده و برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان منتقل کردند.

زندی ادامه داد: سایر اعضای این گروه که مسلح بودند، با استفاده از تاریکی شب موفق به فرار از محل شدند و تلاش برای شناسایی و دستگیری آنان در حال انجام است.

وی گفت: بخشی از سلاح‌ها و تجهیزات همراه این افراد نیز از محل منتقل شده و موضوع برای شناسایی متخلفان و پیگیری قانونی در اختیار مراجع ذی‌صلاح قرار گرفته است.

کشف لاشه دو رأس کل وحشی

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان با اشاره به نتایج بررسی‌های انجام‌شده پس از این درگیری عنوان کرد: از شکارچی مجروح، لاشه دو رأس کل وحشی، یک قبضه سلاح غیرمجاز و سایر ادوات شکار کشف و ضبط شده است.

وی با بیان اینکه این موضوع نشان‌دهنده وقوع شکار غیرمجاز در منطقه است، افزود: حفاظت از گونه‌های ارزشمند حیات‌وحش و جلوگیری از شکار غیرمجاز از وظایف اصلی نیروهای یگان حفاظت محیط زیست است و این مأموریت در مناطق تحت مدیریت استان به صورت مستمر دنبال می‌شود.

زندی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره خطرات فعالیت محیط‌بانان در مواجهه با شکارچیان مسلح گفت: نیروهای محیط …



 مشخصات کامل شاهین پلاس دنده‌ای سایپا
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مشخصات کامل شاهین پلاس دنده‌ای سایپا

به گزارش اقتصاد آنلاین، شاهین از زمان ورود به بازار به دلیل طراحی متفاوت نسبت به بسیاری از خودروهای داخلی، قوای محرکه مناسب و سطح تجهیزات قابل قبول، توانست ت...

 پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟
۵۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟

اقتصادنیوز: به نظر می‌رسد چشم‌انداز دموکراسی در ونزوئلا رو به بهبود باشد. علتش هم این نیست که ترامپ یک‌دفعه به این موضوع علاقه‌مند شده باشد. به این دلیل است که به وزیر امور خارجه، مارکو روبیو، که واقعاً به فکر پایان دادن به دیکتاتوری‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین است، اختیارات نسبتاً گسترده‌ای داده تا از نفوذ عظیم آمریکا در پیگیری آن هدف استفاده کند.

 وزیر علوم: دانشگاه‌ها از مهرماه حضوری می‌شوند؛ آموزش مجازی روی میز دولت نیست
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

وزیر علوم: دانشگاه‌ها از مهرماه حضوری می‌شوند؛ آموزش مجازی روی میز دولت نیست

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر حضوری بودن کلاس‌های دانشگاه‌ها از آغاز سال تحصیلی جدید گفت: موضوع برگزاری روزدرمیان کلاس‌ها یا مجازی شدن آموزش اصلاً...

 پزشکیان: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تأمین نمی‌شود
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پزشکیان: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تأمین نمی‌شود

تهران-ایرنا-رئیس جمهور با بیان اینکه رویکرد جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل همواره صلح‌طلبانه و تعامل‌گرایانه بوده است و سفرای کشور باید این رویکرد را به‌درستی برای مردم دنیا تبیین کنند، گفت: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد، بلکه باید شرایطی ایجاد شود تا در یک تعامل هر دو کشور از منافع مشترک بهره‌مند شوند.

 مهار آتش‌سوزی در واحد تولیدی آق‌قلا
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مهار آتش‌سوزی در واحد تولیدی آق‌قلا

آتش‌سوزی در یک واحد تولیدی در آق‌قلا پس از چند ساعت عملیات نیروهای امدادی مهار شد و چهار نفر به علت مشکلات تنفسی به مراکز درمانی انتقال یافتند.

 ضرورت تغییر در جام جم؛ نگاهی به تقابل صداوسیما با دولت | آخرین خبر
۲۳ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

ضرورت تغییر در جام جم؛ نگاهی به تقابل صداوسیما با دولت | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست در آستانه پایان‌ دوره ریاست پیمان جبلی، تقابل آشکار صداوسیما با دولت چهاردهم و سانسور سخنان سران قوا، بحران کارآمدی رسانه ملی را به اوج رسانده است؛ وضعیتی که در هفته دولت بیش از گذشته نمود داشته است. همین م



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مشاور قالیباف: مردم باعث گرانی شدند!

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت عصرایران

محسن نامجو خواننده از بازگشت به ایران خبر داد: بودن در وطن از موسیقی مهم‌تر است