قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

اعزام ۱۱ تیم هاکی همدان به ۹ مسابقه و حضور در ۷ فینال کشوری

همدان-رئیس هیئت هاکی استان همدان گفت:در ۹ مسابقه ۱۱ تیم اعزام شدند و این تیم‌ها در هفت مورد به فینال رسیدند، تیم بانوان به مقام قهرمانی و تیم آقایان به مقام نایب‌قهرمانی لیگ برتر دست یافتند.
 اعزام ۱۱ تیم هاکی همدان به ۹ مسابقه و حضور در ۷ فینال کشوری

امیر چهاردولی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت هاکی استان اظهار کرد: فعالیت در هیئت‌های ورزشی استان به دلیل ضعف سیستم اداری، کمبود حمایت‌های استانداری، شهرداری و سایر دستگاه‌ها و همچنین شرایط اقتصادی دشوار کار بسیار سختی است چراکه بازیکنان ملی در برخی استان‌ها از حمایت‌ها و امتیازهای بیشتری برخوردار هستند اما در همدان حتی برای حفظ تیم‌ها و اعزام ورزشکاران نیز با مشکلات فراوان روبه‌رو هستیم.

وی با تاکید بر عملکرد این هیئت گفت: در ۹ مسابقه، ۱۱ تیم را اعزام کردیم و این تیم‌ها در هفت مورد به فینال رسیدند. تیم بانوان به مقام قهرمانی و تیم آقایان نیز به مقام نایب‌قهرمانی لیگ برتر دست یافتند.

رئیس هیئت هاکی استان همدان با بیان اینکه هاکی تنها رشته‌ای است که در استان همدان در لیگ برتر آقایان و بانوان تیم دارد، ادامه داد: تیم هاکی همدان با هزینه شخصی فعالیت می‌کند و در شرایط سخت اقتصادی و کاری تیم بانوان را شخصا به مسابقات اعزام کردم تا هاکی همدان از رقابت‌ها حذف نشود.

وی با گلایه از بی‌توجهی مسئولان گفت: طی یک سال ۲۱ بازیکن همدانی به اردوهای تیم ملی اعزام شدند و بازیکنان و مربیان ما در تیم‌های ملی حضور داشتند، اما حتی یک تشکر ساده از سوی مسئولان دریافت نکردیم. یک پیام تبریک کوتاه نیز می‌توانست برای ورزشکاران انگیزه ایجاد کند.

چهاردولی بیان کرد: تیم ملی هاکی چمنی ایران برای نخستین بار در آسیا به مقام سوم رسید و تیم بانوان کشور نیز در رقابت‌های آسیایی چهارم شد. همچنین تیم ملی هاکی سالنی ایران در سال‌های گذشته به مقام سوم جهان دست یافت و چهار مربی همدانی نیز در کادر فنی تیم‌های ملی حضور دارند.

وی درباره استفاده از بازیکنان غیربومی گفت: حدود ۷۰ درصد تیم هاکی استان را بازیکنان بومی تشکیل می‌دادند و تنها چهار بازیکن غیربومی جذب کردیم و بخش اصلی تیم همچنان متکی بر بازیکنان همدانی است.

رئیس هیئت هاکی استان همدان با اشاره به وضعیت زمین چمن زمین هاکی شهرک بهشتی اظهار کرد: این مجموعه به عنوان نخستین آکادمی بین‌المللی هاکی ایران در همدان ثبت شده اما پس از تغییر مدیران زمین چمن هاکی به مزایده گذاشته و برای در اختیار گرفتن آن پرداخت ماهانه حدود ۶۰ میلیون تومان اجاره مطالبه شد.

چهاردولی افزود: این زمین برای استفاده …



 نخستین دوره سوارکاری گردشگری کشور در همدان برگزار می‌شود - تسنیم
۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نخستین دوره سوارکاری گردشگری کشور در همدان برگزار می‌شود - تسنیم

رئیس هیات سوارکاری استان همدان از آغاز نخستین دوره گردشگری سوارکاری در این استان خبر داد.

 آبرسانی به حیات وحش در مناطق حفاظت شده همدان - تسنیم
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

آبرسانی به حیات وحش در مناطق حفاظت شده همدان - تسنیم

6 واحد صنعتی و شهرداری ملایر در طرح‌های حفاظت از محیط زیست همدان مشارکت کردند.

 گواری: آمادگی جسمانی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای همه رده‌های سنی است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

گواری: آمادگی جسمانی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای همه رده‌های سنی است - تسنیم

مجمع عمومی و سالیانه هیئت آمادگی جسمانی استان همدان با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد.

 همدان آماده همکاری برای تولید و سرمایه‌گذاری  با وزارت کار است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

همدان آماده همکاری برای تولید و سرمایه‌گذاری با وزارت کار است - تسنیم

استاندار همدان از آمادگی همدان برای همکاری در رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری با وزارت کار خبرداد.

 بهبود معیشت 42 هزار بازنشسته همدانی در دستور کار قرارگرفت - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بهبود معیشت 42 هزار بازنشسته همدانی در دستور کار قرارگرفت - تسنیم

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از برنامه‌ریزی برای بهبود وضعیت معیشتی 42 هزار بازنشسته همدان، خبر داد.