قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

خبرنگاران خارگ در خط مقدم جنگ رسانه‌ای؛ راویان حقیقت در سنگر اول

بوشهر- خبرنگاران جزیره خارگ در زمان جنگ در کنار مردم ماندند و با حضور میدانی، انتشار اخبار دقیق، رعایت اصول حرفه‌ای و پرهیز از انتشار شایعات، اجازه ندادند روایت دشمن، جای حقیقت را بگیرد.
 خبرنگاران خارگ در خط مقدم جنگ رسانه‌ای؛ راویان حقیقت در سنگر اول

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- حامد عرب‌زاده: روز خبرنگار، تنها یک مناسبت تقویمی نیست؛ فرصتی است برای ادای احترام به انسان‌هایی که در حساس‌ترین بزنگاه‌های تاریخ، حقیقت را بر شایعه، امید را بر اضطراب و واقعیت را بر روایت‌سازی دشمن ترجیح می‌دهند.

اگر خارگ را قلب تپنده اقتصاد ایران و مهم‌ترین پایانه صادرات نفت کشور بدانیم، بی‌تردید خبرنگاران این جزیره نیز در خط مقدم جهاد تبیین و جنگ روایت‌ها قرار دارند؛ سنگری که در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، بیش از هر زمان دیگری اهمیت خود را نشان داد.

جزیره خارگ تنها یک نقطه جغرافیایی در خلیج فارس نیست؛ نماد امنیت انرژی، مقاومت اقتصادی و یکی از راهبردی‌ترین نقاط جمهوری اسلامی ایران است. طبیعی است که در هر بحران یا تهدید، نگاه رسانه‌های جهان و اتاق‌های عملیات روانی دشمن، پیش از هر نقطه دیگری به خارگ دوخته شود.

در چنین شرایطی، خبرنگار دیگر صرفاً مخابره‌کننده خبر نیست؛ او نگهبان حقیقت است. هر تصویر، هر خبر و هر روایت او می‌تواند امنیت روانی جامعه را تقویت کند یا مانع از گسترش شایعات و عملیات رسانه‌ای دشمن شود.

جنگ ۱۲ روزه اخیر و همچنین جنگ رمضان، آزمونی بزرگ برای رسانه‌های محلی و خبرنگاران خارگ بود. در روزهایی که دشمن با بهره‌گیری از شبکه‌های رسانه‌ای، فضای مجازی و اتاق‌های جنگ شناختی، تلاش داشت با انتشار اخبار جعلی، تصاویر تحریف‌شده و روایت‌های ساختگی، افکار عمومی را هدف قرار دهد، خبرنگاران خارگی میدان را خالی نکردند.

خبرنگاران جزیره خارگ در کنار مردم ماندند؛ با حضور میدانی، انتشار اخبار دقیق، رعایت اصول حرفه‌ای و پرهیز از انتشار شایعات، اجازه ندادند روایت دشمن، جای حقیقت را بگیرد. در آن روزها، خبرنگاران خارگ ثابت کردند که جنگ امروز تنها با موشک و تجهیزات نظامی رقم نمی‌خورد؛ بلکه بخش مهمی از آن در میدان روایت‌ها، افکار عمومی و جنگ نرم جریان دارد.

خبرنگاران در خط مقدم جنگ رسانه‌ای

بخشدار ویژه خارگ در گفتگو با خبرنگار مهر با قدردانی از تلاش‌های فعالان رسانه‌ای این جزیره، گفت: خبرنگاران خارگی در مقاطع حساس، به‌ویژه در جنگ ۱۲ روزه و همچنین در پوشش رویدادهای ماه مبارک رمضان، با روایت صحیح و مسئولانه، نقش مؤثری در حفظ آرامش جامعه و صیانت از منافع ملی ایفا کردند.

نگهدار حسین‌پور …



 استاندار بوشهر: آینده استان و کشور به طور مستقیم با موضوع جمعیت ارتباط دارد
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

استاندار بوشهر: آینده استان و کشور به طور مستقیم با موضوع جمعیت ارتباط دارد

برنا- گروه استان ها: نشست ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان بوشهر به ریاست دکتر ارسلان زارع، استاندار بوشهر و با حضور اعضای ستاد برگزار شد.



 معماری تازه حمل در بزرگ‌ترین معدن سنگ آهن کشور
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

معماری تازه حمل در بزرگ‌ترین معدن سنگ آهن کشور

در اقتصاد معدن، هر تصمیم فنی باید با ملاحظات اقتصادی، عملیاتی و راهبردی اخذ شود. گاهی یک تصمیم فنی، در واقع یک تصمیم اقتصادی و حتی راهبردی است. اینکه سنگ و باطله چطور جابه‌جا شوند، فقط انتخاب بین چند دستگاه نیست. این انتخاب مستقیم با قیمت تمام‌شده، مصرف سوخت، تامین ارز، محیط زیست، سرمایه‌گذاری، ایمنی و تداوم تولید گره خورده است. معادن ایران امروز با این مساله روبه‌رو هستند.

 جاه طلبی روسیه برای نقش‌آفرینی در پرونده هسته‌ای ایران
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

جاه طلبی روسیه برای نقش‌آفرینی در پرونده هسته‌ای ایران

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: رئیس شرکت روس‎اتم در حاشیه مرحله دوم بیست و سومین کنگره حزب «روسیه واحد» اعلام کرد: ۴۲ کارمند ما در حال حاضر در نیروگاه هسته‌ای بوشهر حضور دارند و در مجموع، اوضاع آنجا آرام است. الکسی لیخاچف، رئیس شرکت روس‎اتم روز شنبه در بیانیه ای اعلام کرد: وضعیت در محدوده نیروگاه هسته‌ای [ ]

 تبعات انتشار اشتباهی Mutiny پیش از اکران؛ آمازون در آستانه غرامت چندمیلیون دلاری
۳ ساعت قبل / سایت سلام سینما

تبعات انتشار اشتباهی Mutiny پیش از اکران؛ آمازون در آستانه غرامت چندمیلیون دلاری

آمازون پرایم ویدیو با انتشار ناخواسته فیلم اکشن «شورش» با بازی جیسون استاتهام، چند روز پیش از اکران سینمایی، با بحرانی جدی روبه‌رو شده است. نسخه کامل فیلم برای مدتی روی این پلتفرم در دسترس بود و پیش از حذف، به‌سرعت در وب‌سایت‌های غیرقانونی منتشر شد؛ اتفاقی که می‌تواند به مطالبه غرامت سنگین از آمازون منجر شود.

 اجتناب از مواجهه
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

اجتناب از مواجهه

قاسم اسدی: سیاستگذاری اقتصادی‌ کارآمد نیازمند عبور از سرکوب دستوری قیمت‌ها، پرهیز از ارائه طرح‌های پیچیده و داشتن شجاعت لازم برای پذیرش مسوولیت پیامد‌های تصمیمات است. چرخه اصلاحات اقتصادی در ایران همواره با تصور نادرست سیاستگذاران از توان کنترل دستوری بازار آغاز شده و مفهوم اصلاحات نیز به تعدیل قیمت تقلیل یافته‌است. نظام تصمیم‌گیری باید به این نتیجه برسد که به جای فرار از اصلاحات و رجوع به تعدیل دستوری قیمت‌ها که فقط فشار حاصل از تصمیمات گذشته‌ را بر مصرف‌کنندگان افزایش می‌دهد باید به درک صحیح از ناکارآمدی سیاست‌های فعلی و مسیر پرپیچ‌وخمی که در پیش دارد، برسد. مادامی که سیاستگذاران فرآیند‌های تعدیل را به‌عنوان لطف جا بزنند و از درک پیچیدگی مسائل شانه خالی کنند طرحی به اجرا نخواهد رسید که توان جلب اعتماد عمومی و توقف روند اشتباه گذشته را داشته باشد.

 جابه جایی ناگهانی هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا؛ هشدار ایران جواب داد
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جابه جایی ناگهانی هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا؛ هشدار ایران جواب داد

وزیر دفاع بلغارستان روز شنبه اعلام کرد دو فروند هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی پایگاه هوایی «بزمر» بلغارستان را تنها یک ماه پس از استقرار در آن ترک کرده‌اند.

 صدور دستور برخورد قاطع با «مروجین فساد و برهنگی» در مشهد
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

صدور دستور برخورد قاطع با «مروجین فساد و برهنگی» در مشهد

آرمان امروز : حسن همتی‌فر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی، از ابلاغ دستورات ویژه به ضابطین قضایی برای شناسایی و برخورد با مروجین فساد و برهنگی در فضای حقیقی و مجازی خبر داد. دادستان مرکز استان خراسان رضوی در جلسه ستاد صیانت از خانواده، با تأکید بر اینکه دشمن با «جنگ نرم» [ ]



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]