قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

روایت شبی که تاکستان به نام امام زمان (عج) ایستاد

قزوین- همزمان با آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج)، مردم تاکستان با حضور در اجتماع شبانه، از سوگ یازدهمین امام شیعیان تا تجدید عهد با امام عصر(عج) را در یک قاب به تصویر کشیدند.
 روایت شبی که تاکستان به نام امام زمان (عج) ایستاد

دریافت 10 MB کد مطلب 6923333



۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

۱۰۰۰ رأس دام غیرمجاز از مراتع گنبدک تاکستان اخراج شدند

به گزارش ایلنا در قزوین، پی گزارش‌های مربوط به ورود دام‌های غیرمجاز به مراتع روستای گنبدک شهرستان تاکستان، نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی با حضور در منطقه، یک گله حدود هزار رأسی را شناسایی و از ادامه چرای غیرمجاز آن جلوگیری کردند.

روح‌الله طاهرخانی، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان تاکستان، اظهار کرد: این دام‌ها متعلق به افرادی خارج از منطقه بودند که از شهرستان اشتهارد وارد مراتع گنبدک شده و بدون برخورداری از مجوز لازم اقدام به چرا کرده بودند.

وی افزود: بررسی‌های انجام‌شده در محل نشان داد این گله خارج از ظرفیت مجاز مرتع وارد منطقه شده و ادامه حضور آن می‌توانست حقوق بهره‌برداران و دامداران بومی را تحت تأثیر قرار دهد.

طاهرخانی بیان کرد: پس از حضور نیروهای یگان حفاظت و انجام اقدامات قانونی، دام‌های غیرمجاز از مراتع گنبدک خارج و به سمت روستای صادق‌آباد و جاده اصلی هدایت شدند.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان تاکستان با تأکید بر ضرورت حفاظت از مراتع گفت: ورود دام‌های فاقد مجوز و خارج از ظرفیت تعیین‌شده، علاوه بر ایجاد تعارض با حقوق بهره‌برداران محلی، می‌تواند فشار مضاعفی بر پوشش گیاهی وارد کرده و روند تخریب و کاهش کیفیت مراتع را تشدید کند.

وی خاطرنشان کرد: صیانت از منابع طبیعی و جلوگیری از چرای غیرمجاز، از اولویت‌های یگان حفاظت است و با مواردی که موجب تضییع حقوق بهره‌برداران قانونی و تخریب مراتع شود، مطابق قانون برخورد خواهد شد.

 

  انتهای پیام/




 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم

آیین رونمایی و نقد و بررسی کتاب «همیشه ناصرالدین شاه» نوشته بیژن شکرریز که گفت‌وگویی بلند با ایرج راد است برگزار شد. ایرج راد در این مراسم گفت: در این کتاب تلاش کردم همه‌ چیز را با صداقت کامل بیان کنم، هر کار و نقشی را که انتخاب کردم، از روی اجبار نبوده است؛ آن اثر را خوانده‌ام، دوست داشته‌ام و با علاقه پذیرفته‌ام که با آن گروه و آن افراد همکاری کنم. اگر نقشی زمانی ضعیف اجرا شد، تقصیر دیگران نبوده است؛ زیرا این من بوده‌ام که آن انتخاب را با عقل، منطق و درایت خود انجام داده‌ام. بنابراین از همه همکارانم سپاسگزارم.

 فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا

دنیای‌ اقتصاد: ذخایر غنی مواد معدنی حیاتی آفریقا، این قاره را در مرکز گذار جهانی به انرژی‌های پاک قرار داده است. با‌این‌حال، رهبران کشورهای جنوب آفریقا اکنون با پرسشی مهم‌تر از میزان استخراج این منابع روبه‌رو هستند: آیا منطقه می‌تواند سهم بیشتری از ارزش اقتصادی ایجادشده از این منابع را در داخل خود حفظ کند؟

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.

 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.

 آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری

آرمان امروز : عبدالعظیم آق‌آتابای؛ پژوهشگر اقتصادی در یادداشتی اختصاصی برای تازه‌های اقتصاد به جایگاه آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران و نقد ظرفیت آن برای حل مسائل ساختاری اقتصاد کشور پرداخت. در شرایطی که اقتصاد ایران با چالش‌های هم‌زمان تورم مزمن، ناترازی‌های مالی و فشارهای ارزی روبه‌روست، بازخوانی «مکتب کلاسیک» به‌عنوان نخستین نظام نظری [ ]