یزد - مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان خاتم گفت: با شناسایی و برخورد قانونی با ۶ انشعاب غیرمجاز آب، از هدررفت سالانه بیش از ۱۵۵ هزار لیتر آب شرب در این شهرستان جلوگیری شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدکاظم میرحسینی، گفت: در راستای صیانت از منابع آب شرب، حفظ حقوق مشترکان و مقابله با برداشتهای غیرمجاز، ۶ مورد انشعاب غیرمجاز و غیر استاندارد آب در مجتمع فتح آباد این شهرستان شناسایی و پس از طی مراحل قانونی، نسبت اعمال اخطار و استاندارد سازی انشعاب مربوطه اقدام شد.
وی افزود: این انشعابها به صورت اتصال مستقیم و غیرقانونی به شبکه توزیع آب ایجاد شده بود که علاوه بر تضییع حقوق سایر مشترکان، موجب کاهش فشار شبکه و هدررفت قابل توجه آب شرب میشد.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان خاتم با اشاره به اینکه این انشعابهای غیرمجاز سالانه موجب هدررفت ۱۵۵ هزار و ۵۲۰ لیتر …












