
به گزارش خبرنگار مهر، آئین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به مجید مظفری، بازیگر سینما و تلویزیون، امروز ۲۷ مرداد در سالن سیفالله داد سازمان سینمایی برگزار شد.
در این مراسم رائد فریدزاده، رئیس سازمان سینمایی، محمدرضا شریفینیا، شقایق فراهانی، نیکی مظفری، فاطمه محمدی، مجتبی بهزادیان، محمد طیب، علی مظفری، محمدمهدی طباطبایینژاد، جمشید جهانزاده، فرزانه نشاطخواه و جمعی دیگر از هنرمندان و مدیران سینمایی حضور داشتند.
اجرای این مراسم بر عهده کامران ملکی بود. در ابتدای برنامه، ویدیویی از نقشآفرینیهای خاطرهانگیز مجید مظفری پخش شد.
محمدمهدی طباطبایینژاد، معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی، در این مراسم گفت: برای من افتخار بزرگی است که شروع کارم در سازمان سینمایی با تجلیل و اهدای گواهینامه درجه یک هنری به استاد مجید مظفری همراه شده است. آقای مظفری و دیگر هنرمندان هستند که به این گواهینامهها اعتبار میبخشند.
وی با اشاره به ۵۵ سال سابقه فعالیت مجید مظفری در سینما افزود: آقای مظفری، امیدوارم سایه شما همیشه بالای سر سینمای ما باشد. شما بیش از نیم قرن خاطرهآفرین بودهاید و ذهن تکتک ما سرشار از نقشآفرینیهای شماست. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نماینده مردم است و این نشان، تحفهای ناچیز برای تشکر از شماست.
محمدرضا شریفینیا، بازیگر سینما، نیز اظهار کرد: وقتی اسم مجید مظفری میآید، من یاد طلافروشان میافتم. او در آثاری بازی کرده که واقعاً مانند طلا هستند، بهخصوص همکاریهایش با بهرام بیضایی. مجید مظفری در تئاتر هم طلافروشی کرده و آثار ارزشمندی در کارنامه دارد که «کالیگولا» از جمله آنهاست.
وی ادامه داد: مجید مظفری از یک جوان خوشتیپ و کار درست از پیش از انقلاب تا امروز بازی کرده و همچنان توانسته است خودش را حفظ کند. این یک نکته بسیار مهم در زندگی این هنرمند است.
مجید مظفری لوطی است
علیاکبر ثقفی کارگردان و تهیهکننده، در ادامه این مراسم گفت: مجید مظفری از نظر ما همیشه درجه یک بوده است. او روحیه پهلوانی و لوطیگری دارد. به یاد دارم در نخستین پروژهمان به مشکل خوردیم و کار مدتی تعطیل شد، اما او به من گفت اگر این وقفه ۶ ماه هم طول بکشد، من باز هستم.
وی …




